Florin Cîţu nu este de acord cu controale doar de ”ochii lumii”: ”Nu e nevoie de circ la televizor”

Marti, 15 Martie 2022, ora 19:38
2532 citiri
Florin Cîţu nu este de acord cu controale doar de ”ochii lumii”: ”Nu e nevoie de circ la televizor”
Florin Citu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat marţi, la Buzău, că nu este de acord cu controalele pe care instituţiile statului le fac "de ochii lumii" pe motiv că preţurile au crescut nejustificat.

"Eu nu sunt de acord, de exemplu, cu aceste controale doar de ochii lumii pe care le fac instituţiile statului în acest moment în anumite supermarketuri sau peste tot pentru că au crescut preţurile nejustificat, aşa cum spun cei care fac controale.

Pentru că eu înţeleg că toate aceste instituţii, şi ANPC, au aceste atribuţii, să facă acest lucru zilnic, să descopere dacă cineva încalcă legea. Nu e nevoie de circ la televizor, să vii să faci acest lucru, acest heirupism care nu demonstrează nimic. Au dat nişte amenzi, dar preţurile tot acolo sunt. Să ştiţi că eu cu aceste măsuri comuniste nu voi fi de acord", a afirmat Florin Câţu.

Fostul premier a mai spus că nu poate accepta ca acele companii care angajează oameni şi plătesc impozite să fie "omorâte".

"Noi avem nevoie de aceste companii care angajează oameni, care plătesc impozite ca să putem plăti şi salarii şi pensii mai mari şi să facem investiţii. Dacă mergem acum şi le omorâm pentru că există o campanie şi vrea cineva să îşi facă campanie, eu nu pot să fiu de acord", a precizat Florin Câţu.

#citu, #controale, #firme, #preturi, #crestere , #stiri Florin Citu
Comentarii
Poza CodrinV
CodrinV
rank 2
Nu există circ fără clovni
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5