Claudia Benchescu, sotia deputatului PNL Mihai Voicu, a fost numita subsecretar de stat in MAI
Claudia Benchescu / stiri Claudia Benchescu
Claudia Benchescu a fost numita, printr-o decizie publicata joi, subsecretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, numirea fiind facuta la "solicitarea ministrului Afacerilor Interne", Marcel Vela. "Pasesc intr-o noua etapa a vietii mele profesionale: am fost numita subsecretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Este pentru mine atat o provocare, cat si o onoare, in egala masura. Fiind o perioada dificila pentru Romania, o serie de responsabilitati importante legate de pandemie revin si Ministerului Afacerilor Interne, asadar voi incerca sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tuturor. Pe aceasta cale, le multumesc Premierului Ludovic Orban si Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru increderea pe care au avut-o in mine. Promit ca nu va voi dezamagi. Este deja prima zi de lucru in functia de subsecretar de stat, iar in aceste timpuri adaptarea si acomodarea sunt un lux pe care climatul problematic ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Claudia Benchescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Link-uri utile:

Claudia Benchescu
Claudia Benchescu

Data nasterii: 05.04.1986

Cariera:  Mediaplanner trafic

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Claudia Benchescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.