Claudia Boghicevici, singura femeie din Guvernul Ungureanu, la Ministerul Muncii

Marti, 07 Februarie 2012, ora 19:37
5986 citiri
Claudia Boghicevici, singura femeie din Guvernul Ungureanu, la Ministerul Muncii

Claudia Boghicevici este deputata spre care PDL s-ar fi orientat, pentru a treia, pentru a-i preda fraiele Ministerului Muncii, cel condus pana acum de Sulfina Barbu.

Democrat-liberala are 36 de ani, s-a nascut la Arad si, inainte de a fi aleasa deputat, in 2008, a lucrat ca director general adjunct economic la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Arad.

La aceasta directie se pare ca Boghicevici s-a format, avansand, din 1995, pe rand, de la functia de invatator, la cele de auditor public intern, inspector de specialitate si sef serviciu financiar-contabil.

Dupa ce a terminat, la 20 de ani, scoala normala "Dimitrie Tichindeal" din Arad, Boghicevici a urmat cursurile facultatii de Finante-Banci ale Universitatii "A.Vlaicu" din Arad. A facut apoi, in doi ani, intre 2002-2004 - trei mastere la Universitatea de Vest "V.Goldis", la Arad.

Claudia Boghicevici si-a continuat studiile. Astfel, in perioada 2004-2008 a fost doctorand la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, a studiat intre 2006 si 2009 la Universitatea de Vest "Vasile Goldis", la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administrative - Cunostinte despre administratie publica si stiinte politice, iar din 2007 studiaza, tot la Arad, Relatii iunternationale si studii europene.

Din 2009, studiaza si la Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucuresti, unde urmeaza cursuri de master cu tema "Relatii internationale si diplomatie". In anul 2010 a facut Colegiul National de Aparare.

Este vicepresedinte la OF-PDL, vicepresedinte in cadrul Comisiei Nationale a PDL de Munca si Protectie Sociala si vicepresedinte OMF Arad-Departamentul Relatia cu sindicatele, organizatiile neguvernamentale si grupurile de cetateni (SRSPONGC).

Cod portocaliu si in tara, si la PDL

Luni dimineata, Emil Boc a anuntat, la finalul celei mai scurte sedinte de guvern din timpul mandatelor sale, ca a decis sa depuna mandatul Executivului, urmand ca Parlamentul sa investeasca un nou Cabinet.

Emil Boc si-a dat demisia - Nu ma agat de putere!

Pasii procedurali au fost parcursi rapid. Demisia prim-ministrului a fost depusa la Parlament si la Presedintie, iar seful statului a invitat liderii formatiunilor parlamentare la consultari, in vederea desemnarii unui nou premier.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a fost numit prin decret prezidential premier interimar si a preluat atributiile lui Emil Boc pana la investirea unui nou Cabinet.

Consultari la Cotroceni: PDL - un nume de premier, USL - anticipate

La finalul consultarilor, Traian Basescu a declarat ca din discutii s-a desprins concluzia ca actuala coalitie de guvernare ramane unita si a anuntat ca premierul desemnat sa formeze un nou guvern este seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat de Basescu

Ziua de luni s-a incheiat pentru democrat-liberali cu o lunga sedinta a conducerii partidului, care s-a prelungit tarziu in noapte in urma carora s-au stabilit numele democrat-liberalilor care vor face parte din Guvernul Ungureanu.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#Claudia Boghicevici Ministrul Muncii, #Sulfina Barbu ministrul muncii, #demisie Guvern Boc , #ministrul Muncii