Ziare.com

Ministrul Muncii a plantat puieti

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 23:10

   

Ministrul Muncii a plantat puieti
Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, a organizat, sambata, o actiune de plantare de puieti de arbori in cartierul Bujac din Arad, la care au participat si zeci de tineri din Basarabia.

Actiunea de plantare de puieti a fost organizata in Colegiul 2 din Arad, in care Claudia Boghicevici a fost aleasa deputat la alegerile din 2008.

Ministrul Muncii si cei peste 30 de studenti basarabeni, aflati in vizita in Arad, au plantat sute de puieti de castan si cires salbatic.

Boghicevici a afirmat ca scopul direct al acestei actiuni, organizata in cadrul Lunii Padurii, este impadurirea unei suprafete de teren si incurajarea acestui gen de actiuni.

"Asa cum activitatea mea ministeriala se pliaza pe protectia sociala, cu protejarea valorilor familiei si cu respectul fata de cei care muncesc, trebuie sa avem grija si de mediu. Suntem datori fata de generatiile ce urmeaza sa le oferim natura asa cum am mostenit-o si noi, chiar sa o protejam mai mult. In plus, ma bucura faptul ca aceasta actiune i-a inclus si pe oaspetii nostri din Basarabia. Cred ca acest gen de actiuni comune ne vor apropia si mai mult, ca tari surori", a declarat Claudia Boghicevici.

Sursa: rNews

Articol citit de 1220 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E BINE...Compensare..

Este bine caci primarul Falca a Taiat toate coroanele pomilor din centru si toate strazile adiacente(Toaletat)lasand pomii ciuntiti ca dupa suflul unei explozii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor