Ziare.com

Sotul deputatului Claudia Boghicevici si-a retras plangerea - a fost batut in campanie

Duminica, 06 Ianuarie 2013, ora 23:49

   

Sotul deputatului Claudia Boghicevici si-a retras plangerea - a fost batut in campanie
Sotul deputatului PDL de Arad Claudia Boghicevici si-a retras plangerea penala impotriva unui presupus agresor din echipa de campanie a USL, care l-ar fi batut pe strada inainte de alegerile parlamentare. Decizia fost explicate prin faptul ca presupusul aggressor si-ar fi recunoscut fapta la Politie.

Conform unui comunicat de presa al deputatului Claudia Boghicevici, "s-a dovedit faptul ca acele persoane care l-au acuzat" pe sotul sau ca era sub influenta bauturilor alcoolice "au mintit", relateaza Romania TV.

"Seful de campanie al domnului Ovidiu Marian, un anume Artur Constantin Ionescu, a recunoscut ca l-a lovit pe sotul meu si ca acesta nu era baut. Cel care a comis actul de violenta a sustinut in fata politistilor ca l-a confundat pe sotul meu cu alta persoana si ca regreta gestul. Declaratia a fost facuta in fata organelor de ordine si exista la dosar", se mentioneaza in comunicat.

"In urma gestului de a recunoaste atat actul de violenta, cat si falsa afirmatie ca victima consumase bauturi alcoolice, Catalin Boghicevici a decis sa isi retraga plangerea penala", mai mentioneaza deputatul in comunicat.

"Am spus si atunci, dupa incident, ca este regretabil ca unii politicieni asa inteleg sa faca politica, prin violenta. Pe langa suferinta provocata sotului meu, acesta a mai si fost acuzat ca a baut, insinuandu-se ideea ca el e de fapt vinovat. Afirmatii false, recunoscute de catre faptuitor. Sotul meu si-a retras plangerea pentru ca am considerat ca nu este cazul sa mergem mai departe, sa deschidem calea unui lung proces. Pentru noi este important ca persoana si-a recunoscut fapta", a incheiat deputatul.

Sotul deputatei Claudia Boghicevici, in spital. Batut de o echipa de campanie USL?

In data de 8 decembrie 2012, Catalin Bghicevici a fost internat la Spitalul Judetean Arad, acesta sustinand ca a fost batut pe strada de un barbat din echipa de campanie a USL. Martor la eveniment ar fi fost si senatorul PNL Ovidiu Marian, care a declarat atunci ca Boghicevici era baut si a cazut intr-un sant.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1542 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor