Claudiu Keșeru a răbufnit după meciul cu FCSB: ”E o situație penibilă”

Luni, 17 Octombrie 2022, ora 08:28
4455 citiri
Claudiu Keșeru a răbufnit după meciul cu FCSB: ”E o situație penibilă”
Claudiu Keșeru

FCSB a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (1-0), duminică, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.

Darius Olaru a deschis scorul cu un şut de la 22 de metri (16), iar Andrea Compagno a înscris al doilea gol al gazdelor (88 - penalty), după un henţ comis în propriul careu de Marko Vukcevic.

Golul de onoare al arădenilor a fost semnat de Claudiu Keşeru (90+1), acesta fiind primul pentru fostul jucător al FCSB-ului pentru formaţia arădeană.

Introdus abia pe final de meci, în minutul 78, Keșeru a răbufnit la adresa conducerii tehnice a echipei, susținând că merită să joace mai mult.

„Eu fac tot ce ține de mine pe teren, mai departe ține de antrenor. Eu vreau să marchez de fiecare dată. Mi-am dorit și astăzi, dar nu am sărbătorit golul din respect față de fostul club, pentru suporterii care sunt mereu în spatele lor.

Nu sunt antrenor, nu pot să îmi dau cu părerea ce se întâmplă, ce nu merge la echipă. Las antrenorul să își dea cu părerea. În acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp fac tot posibilul, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia deciziile.

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și cu ce arăt în acele 10 minute vă zic sigur că nu mă retrag. Cât timp am plăcere, de ce să mă retrag? Voi juca în continuare, că e aici sau în altă parte.

E o situație penibilă... Bineînțeles că mă gândesc să merg la alt club. Nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract din cariera mea. Când se va termina contractul, în decembrie, vom discuta”, a declarat Keșeru.

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Claudiu Keseru, #FCSB, #UTA , #stiri fotbal