Ziare.com
Home > Personalitati > Claudiu Manda
Claudiu Manda
Reactia lui Claudiu Manda, dupa ce PSD a pierdul Doljul pentru prima data in istorie

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 14:10

Reactia lui Claudiu Manda, dupa ce PSD a pierdul Doljul pentru prima data in istorie

Claudiu Manda / PSD

Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a comentat, luni dimineata, faptul ca pentru prima data in istorie PSD a pierdut alegerile prezidentiale in judetul sau. Desi invins clar, Manda este optimist pentru alegerile urmatoare. "Desi nu am castigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea buna este ca PSD Dolj este pe locul 8 la nivel national intre organizatiile judetene social democrate si pe primul loc la numar de voturi aduse candidatului Viorica Dancila, 138.855 (48,21%). Am castigat alegerile in 78 de localitati din judetul Dolj, in 10 dintre ele cu peste 70%, in 30 de localitati cu peste 60% si in 38 cu peste 50%, asta insemnand ca PSD Dolj ramane principala forta politica si suntem pregatiti sa castigam alegerile locale", a scris Manda pe Facebook. In Dolj, procentele arata in felul urmator: Klaus Iohannis 51,79% si Viorica Dancila 48,21%. Vezi si Cat de rosie era harta in 1990 si cum ...

31 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Claudiu Manda, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Claudiu Manda
Claudiu Manda
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Claudiu Manda, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor