Dezinformare crasă la Antena 3 despre fostul ministru Claudiu Năsui: "Nu doar că nu sunt urmărit penal, sunt denunțător și martor"

Marti, 07 Februarie 2023, ora 14:01
5719 citiri
Dezinformare crasă la Antena 3 despre fostul ministru Claudiu Năsui: "Nu doar că nu sunt urmărit penal, sunt denunțător și martor"
Postul tv a citat un document obţinut in exclusivitate FOTO captură video

Antena 3 a anunțat marți, 7 februarie, că fostul ministru USR al Economiei Claudiu Năsui este urmărit penal pentru favorizarea infractorului, ascunderea sau distrugerea de probe din anchetă şi neglijenţă în serviciu, citând un document care ar fi fost obţinut în exclusivitate.

La câteva ore de la anunț, Claudiu Năsui a reacționat, precizând că va da în judecată postul tv.

"Nu doar că nu sunt urmărit penal, sunt denunțător și martor în procese penale pentru lucrurile pe care le-am găsit în minister.

E o mare diferență.

PS: Da, voi da în judecată Antena 3", a scris Năsui pe Facebook.

"Domnul Năsui este vizat de o anchetă penală"

"Domnul Năsui este vizat de o anchetă penală şi are un dosar de urmărire penală. Documentul care arată că el este subiectul unei anchete penale, că este urmărit penal pentru fapte foarte grave: ajutarea infractorului, ascunderea, distrugerea sau alterarea de probe şi neglijenţă în serviciu", a afirmat Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

#Claudiu Nasui, #judecata, #Antena 3, #anunt, #urmarire penala, #denuntator, #martor , #Stiri Claudiu Nasui