Ziare.com

Cat mai castiga salariatii TVR - in medie 3.200 de lei pe luna

Marti, 04 Iunie 2013, ora 19:10

   

Cat mai castiga salariatii TVR - in medie 3.200 de lei pe luna
Presedintele-director general al SRTV, Claudiu Saftoiu, a declarat marti ca media salariala in televiziunea publica este acum de 3.000-3.200 de lei pe luna.

"Sindicatul a cerut un echilibru salarial, iar acum eu cred ca echitatea sociala este atinsa, iar media salariala in SRTV este de 3.000-3.200 de lei pe luna.

Cand am preluat conducerea televiziunii publice, am gasit un dezmat salarial, erau si salarii mici, minime pe economie, dar 10-15% dintre membrii conducerii aveau salarii care depaseau 10.000 de lei pe luna", a declarat Claudiu Saftoiu, la sedinta Comisiilor reunite de buget ale Parlamentului.

Claudiu Saftoiu: Patapievici era platit cu 26.000 de lei pe an

El a adaugat ca in toamna se va produce revirimentul pe grila al SRTV, iar televiziunea publica va incepe, din vara, sa produca teatru TV si vor veni multi actori romani buni sa filmeze pentru aceste productii.

"Avem nedifuzate zeci de filme de foarte buna calitate care trebuie difuzate pentru ca ele ies din licenta pana la sfarsitul anului", a mai spus Saftoiu.

Claudiu Saftoiu vrea economii de 1,15 milioane de euro la TVR

Comisiile de buget ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat marti aviz favorabil pentru executiile bugetare pe anul 2012 ale Agentiei Nationale de Presa Agerpres, Societatii Romane de Televiziune si Societatii Romane de Radiodifuziune.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 766 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor