Ziare.com

E sau nu TVR in criza? Cumpara masini de lux de 6 milioane de euro

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 21:37

   

E sau nu TVR in criza? Cumpara masini de lux de 6 milioane de euro
Desi are mari datorii, televiziunea publica va achizitiona 140 de autoturisme de lux pentru transportul echipelor de filmare.

Pe aceste masini se vor cheltui 6,3 milioane de euro, adica peste 45.000 de euro pentru o masina, informeaza Adevarul.

Pretextul conducerii a fost necesitatea innoiririi parcului auto, iar procedura de achizitie a fost deja aprobata de Consiliul de Administratie al TVR pe 15 mai.

Tipul procedurii va fi "licitatia deschisa", iar criteriul de atribuire, "pretul cel mai scazut", iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la aceasta procedura este 11 noiembrie 2013, ora 11.30.

Claudiu Saftoiu a anuntat ca flota actuala de masini va fi valorificata in sistem buyback, iar ca banii obtinuti vor fi folositi ca avans la viitoarea achizitie.

Citeste mai multe despre TVR achizitie masini lux TVR masini lux
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2815 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BBC, televiziunea de stat britanica, televiziunile de stat din...

Franta, Italia, Germania etc. sunt toate pe profit si inca ce profit... fac productii si le vand cu bani grei altor televiziuni. La noi, televiziunea poporului e o uriasa *** de muls pentru mii de capuse. Uitati hal de emisiuni (oricum s-a mai indreptat situatia) ce ni se pregatesc: Andreea Marin resuscitata prin pomparea de bani grei intr-o noua fantezie sortita esecului si alte emisiuni cu bugete mari si fara niciun succes preconizat. Platim abonamente pentru filme vechi (nu vorbim de cinemateca ci de filme usuratice de-acum 10-20 de ani) care au rulat pe toate tv-urile private de sute de ori, transmisiuni din liga a II-a de fotbal s.a. Basca achizitiile la fel de dubioase ca si inainte.

 

Cu 45.000 cu tot cu TVA cumperi o masina premium

Pana la lux mai e. Oricum, va castiga licitatia cine trebuie, ca in caietul de sarcini vor fi trecute niste caracteristici obligatorii ale automobilelor , pe care numai un producator le va avea ( ala care trebuie).

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor