Liderii extremiști din România și Ungaria, luați la rost în presa ucraineană. ”Tovarășii Târziu și Toroczkai pot merge în Donbas”
Claudiu Tarziu / Stiri Claudiu Tarziu
În ultima săptămână, liderii partidelor naționalist-extremiste din România și Ungaria, Claudiu Târziu și Laszlo Toroczkai, au anunțat aproape concomitent că țările lor sunt gata să anexeze o parte din teritoriile Ucrainei, în cazul înfrângerii acesteia în războiul cu Rusia. Liderul AUR, Claudiu Târziu, a subliniat că ...
Claudiu Târziu se arată iritat de Călin Georgescu, președintele de onoare al AUR: "De 10-15 ani, se autopropune ca premier"
Sambata, 12 Februarie 2022, ora 19:27 - Claudiu Târziu se arată iritat de Călin Georgescu, președintele de onoare al AUR: "De 10-15 ani, se autopropune ca premier"
Claudiu Tarziu / Stiri Claudiu Tarziu
Co-președintele AUR Claudiu Târziu a fost intervievat în cadrul emisiunii Insider Politic în legătură cu mai multe teme de actualitate. Liderul formațiunii politice parlamentare a...
Co-președintele AUR se plânge că l-au intimidat jandarmii care i-au adus amenda acasă. „Cine și de ce a dat acest ordin care produce traume?”
Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 11:40 - Co-președintele AUR se plânge că l-au intimidat jandarmii care i-au adus amenda acasă. „Cine și de ce a dat acest ordin care produce traume?”
Claudiu Tarziu / Stiri Claudiu Tarziu
Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, s-a plâns pe Facebook că s-a trezit cu 3 jandarmi la ușă miercuri dimineață, 29 decembrie, pentru a-i înmâna două amenzi, lui și soției, pentru...
AUR cere convocarea „de urgență” a CSAT pentru a sprijini Polonia în fața „agresiunii” migranților
Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 11:24 - AUR cere convocarea „de urgență” a CSAT pentru a sprijini Polonia în fața „agresiunii” migranților
Claudiu Tarziu / Stiri Claudiu Tarziu
AUR a transmis miercuri, 17 noiembrie, o solicitare către președintele Klaus Iohannis pentru a convoca „de urgență” CSAT în contextul "agresiunii asimetrice şi neconvenţionale cu care se...
AUR susține că alianța dintre PNL și PSD a fost instrumentată de către Iohannis. „Ar fi fost demis de popor şi ar fi suportat o umilinţă fără margini”
Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 16:01 - AUR susține că alianța dintre PNL și PSD a fost instrumentată de către Iohannis. „Ar fi fost demis de popor şi ar fi suportat o umilinţă fără margini”
Claudiu Tarziu / Stiri Claudiu Tarziu
Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis miercuri, 10 noiembrie, că negocierile dintre PNL şi PSD pentru a forma o coaliţie de guvernare au loc "la îndemnul şi prin mijlocirea lui Klaus...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Claudiu Tarziu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Claudiu Tarziu
Claudiu Tarziu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Claudiu Tarziu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: