Deputatul Clement Negrut a demisionat din PD-L

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 17:23
2434 citiri
Deputatul Clement Negrut a demisionat din PD-L

Deputatul Clement Negrut a declarat vineri ca a demisionat din PD-L si ca va activa ca independent, aratand ca, desi reprezentantii Opozitiei i-au transmis "semnale" pentru a li se alatura, va vota o motiune de cenzura doar dupa ce se va convinge de seriozitatea programului alternativ.

Negrut a explicat ca distantarea sa de PD-L s-a produs in mai multe etape, incepand de la momentul motiunii de cenzura din iunie 2010, cand a votat impotriva Guvernului Boc pentru ca nu a fost de acord cu masurile promovate.

"Din acel moment, am fost doar tolerat in organizatie (cea de Alba, n.r.), pentru ca reprezentam un vot in plus. Eu m-am comportat ca un parlamentar responsabil, am vorbit despre nevoia de reforma in interiorul PD-L, si chiar de nevoia unei revolutii.

Ne-am distantat enorm de ceea ce stiam eu ca reprezinta PD-L, mai ales ca am fost unul dintre cei care au construit de-a lungul a 15 ani partidul. La ultimele alegeri judetene, am remarcat lucruri nedemocratice si am transmis semnale, care insa nu au fost percepute. Mi s-a cerut demisia de onoare si pentru ca am onoare, am demisionat", a declarat fostul democrat-liberal.

Intrebat daca intentioneaza sa se inscrie intr-un alt partid, deputatul de Alba a negat, subliniind ca va activa ca independent, neafiliat vreunei formatiuni. In privinta negocierilor cu reprezentantii Opozitiei, deputatul a admis ca a primit semnale din partea acestora, aratand ca este "o chestiune normala" pe care o saluta, insa ca restul sunt "speculatii".

"Sunt un parlamentar responsabil, nu voi vota orice motiune de cenzura doar de dragul de a da jos pe cineva pentru a pune pe altcineva. Vreau sa vad un program care sa-mi dea certitudinea ca ceea ce se va intampla ulterior va fi bine pentru romani", a mai spus Negrut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Clement Negrut PDL demisie, #Clement Negrut deputat independent , #stiri Clement Negrut
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Bravo Dle deputat ! Si daca pica Guvernoiu BOC vei fi foarte fericit si mandru de dumneata . Fereste-ma Doamne de prieteni , ca de dusmani ma feresc si singur ....