Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro

18 Aprilie 2024 - Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro

Poliţiştii prahoveni anchetează un dosar de furt în care trei prostituate sunt suspectate că au furat mii de euro şi mii de lei de la clienţi. Joi, 18 aprilie, anchetatorii fac percheziţii

Clienti

Inteligența artificială nu poate înlocui omul. Magazinele Amazon „fără case de marcat” erau deservite de la distanță de casierii din India

05 Aprilie 2024 - Inteligența artificială nu poate înlocui omul. Magazinele Amazon „fără case de marcat” erau deservite de la distanță de casierii din India

Compania americană Amazon va elimina sistemul "Just Walk Out" (fără case de marcat) din magazinele sale Fresh, din SUA, care permitea clienților să părăsească magazinul fără a plăti la

Super-tehnologia care a dat chix. Amazon renunță la plata care se făcea automat la ieşirea din magazine

03 Aprilie 2024 - Super-tehnologia care a dat chix. Amazon renunță la plata care se făcea automat la ieşirea din magazine

După mai mulţi ani de cercetare, dezvoltare şi promovare, Amazon renunţă să mai dezvolte tehnologia Just Walk Out, pe care o folosea pentru a verifica şi face plata automată pentru produsele

Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane

28 Martie 2024 - Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane

UOKiK a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 milioane de dolari) pentru că a indus în eroare clienţii în privinţa disponibilităţii produselor şi a datelor de

Românii refuzați de o vânzătoare și puși să vină cu părinții la magazin, deși sunt adulți. "Probabil arătați ca niște ciudați". Ce voiau să cumpere

19 Martie 2024 - Românii refuzați de o vânzătoare și puși să vină cu părinții la magazin, deși sunt adulți. "Probabil arătați ca niște ciudați". Ce voiau să cumpere

Interacțiunile dintre oameni în magazine sunt adesea ieșite din comun, iar unele situații sunt relatate și dezbătute în mediul online.

Trucul simplu și uluitor prin care restaurantele conving clienții să lase bacșișuri mai mari

17 Martie 2024 - Trucul simplu și uluitor prin care restaurantele conving clienții să lase bacșișuri mai mari

O nouă cercetare a descoperit metoda simplă poate crește bacșișul unui chelner de restaurant cu 11%, potrivit unui studiu publicat luna trecută în International Journal of Hospitality

Reguli de urmat pentru ca masa în oraș să nu fie un coșmar: "Clientul nu are întotdeauna dreptate"/ "E vorba de mâncare. Mâncați-o"

15 Martie 2024 - Reguli de urmat pentru ca masa în oraș să nu fie un coșmar: "Clientul nu are întotdeauna dreptate"/ "E vorba de mâncare. Mâncați-o"

Acum când toată lumea a revenit la a lua masa în oraș, ca în vremurile bune, pre-COVID, regulile privind ceea ce este acceptabil și ceea ce nu este s-au schimbat. De exemplu, mesele rafinate

Motivul uluitor din spatele plasării fructelor și legumelor în supermarket. Cum funcționează trucurile asupra cumpărătorilor: Este un labirint cu un scop

10 Martie 2024 - Motivul uluitor din spatele plasării fructelor și legumelor în supermarket. Cum funcționează trucurile asupra cumpărătorilor: Este un labirint cu un scop

Te-ai gândit vreodată la aranjarea universală a supermarketurilor? Designerii ingenioși stau în spatele acesteia, încurajându-te subtil să parcurgi fiecare culoar și să îți umpli

Cu ce pagube s-au ales proprietarii unui magazin care vând pe caiet. "Polițiștii au amenințat că dacă vor ne amendează tot pe noi cu 500 de milioane de lei vechi"

24 Februarie 2024 - Cu ce pagube s-au ales proprietarii unui magazin care vând pe caiet. "Polițiștii au amenințat că dacă vor ne amendează tot pe noi cu 500 de milioane de lei vechi"

Practica vânzării pe caiet este în continuare populară în mediul rural. În micile magazine de la țară, mulți dintre clienții care nu sunt angajați sau câștigă puțini bani cumpără

Românii care se plâng că sunt hărțuiți dacă nu lasă bacșiș la restaurant. "M-a căutat chelnerița pe Facebook și m-a luat la rost"

23 Februarie 2024 - Românii care se plâng că sunt hărțuiți dacă nu lasă bacșiș la restaurant. "M-a căutat chelnerița pe Facebook și m-a luat la rost"

A trecut mai bine de un an de când este în vigoare legea care prevede ca bacșișul să fie trecut pe nota de plată și pe bonul fiscal.

Prețul absurd al unui mic dejun la restaurant: Cât costă un fel de mâncare "de bază" chiar "fără gust"

08 Februarie 2024 - Prețul absurd al unui mic dejun la restaurant: Cât costă un fel de mâncare "de bază" chiar "fără gust"

Hide, un restaurant din Londra, servește un mic dejun cu ouă amestecate și pâine prăjită pentru 73 de dolari. Meniul costisitor îi lasă pe mulți clienți uluiți de prețul exagerat pentru

Una dintre cele mai mari bănci din Europa, acuzată de ”încălcări foarte grave” în serviciile de consultanţă oferite clienţilor

12 Ianuarie 2024 - Una dintre cele mai mari bănci din Europa, acuzată de ”încălcări foarte grave” în serviciile de consultanţă oferite clienţilor

Supraveghetorul pieţei de valori din Spania a anunţat joi că a deschis proceduri disciplinare împotriva băncii germane Deutsche Bank, pentru două presupuse ”încălcări foarte grave” ale

Surprize la casele de marcat automate: Persoanele bogate sunt mai predispuse să fure intenționat. "Este un fel de protest tacit"

31 Decembrie 2023 - Surprize la casele de marcat automate: Persoanele bogate sunt mai predispuse să fure intenționat. "Este un fel de protest tacit"

Furtul sau "reducerea", cum îl numește industria de retail, este o problemă majoră pentru magazinele care folosesc casete de marcat automate.

Dezvăluirile unei tinere care a lucrat pentru un celebru brand de lux. "Clienții au încercat să returneze articole false de multe ori". Detaliile care le trădează

15 Decembrie 2023 - Dezvăluirile unei tinere care a lucrat pentru un celebru brand de lux. "Clienții au încercat să returneze articole false de multe ori". Detaliile care le trădează

Shelley Alvarado a lucrat timp de cinci ani în magazinul Louis Vuitton din Topanga, California și a fost instruită, la fel ca toți angajații, să identifice semnele unei genți false.

Reacții furioase după ce un lanț de magazine a anunțat schimbări: "Voi fi nevoit să stau la coadă pentru o casă de marcat specială care acceptă bancnote și monede"

11 Noiembrie 2023 - Reacții furioase după ce un lanț de magazine a anunțat schimbări: "Voi fi nevoit să stau la coadă pentru o casă de marcat specială care acceptă bancnote și monede"

Un lanț de magazine a anunțat că plănuiește să convertească numeroase case de marcat self-scan în exclusivitate pentru plăți cu cardul, o nouă lovitură pentru cumpărătorii care se

Lanțul de supermarketuri care angajează din nou casieri și renunță la casele la care clienții scanează singuri produsele. "Ne face plăcere să vorbim cu ei"

11 Noiembrie 2023 - Lanțul de supermarketuri care angajează din nou casieri și renunță la casele la care clienții scanează singuri produsele. "Ne face plăcere să vorbim cu ei"

Un lanț de supermarketuri a decis să renunțe la majoritatea caselor automate din magazinele sale, la care clienții își scanează singuri produsele, angajând casieri.

Strategiile prin care un șofer de Uber a reușit să-și crească venitul considerabil: "Conduc pentru a ieși și nu am nevoie de bani"

05 Noiembrie 2023 - Strategiile prin care un șofer de Uber a reușit să-și crească venitul considerabil: "Conduc pentru a ieși și nu am nevoie de bani"

Un șofer Uber în vârstă de 70 de ani a relatat cum anularea peste 30% dintre cursele sale și conducerea doar în perioade aglomerate l-au ajutat să-și mărească venitul.

Dilemele patronilor după limitarea plăților cash: "La cât de proști suntem merităm tot ce se întâmplă în jurul nostru"

05 Noiembrie 2023 - Dilemele patronilor după limitarea plăților cash: "La cât de proști suntem merităm tot ce se întâmplă în jurul nostru"

Plățile cash la comercianți au fost limitate, începând de miercuri, 1 noiembrie, când au intrat în vigoare noile reguli pentru clienții români.

Terapeuta care face sex cu clienții ei dezvăluie: „Așa am salvat sute de căsnicii”

30 Octombrie 2023 - Terapeuta care face sex cu clienții ei dezvăluie: „Așa am salvat sute de căsnicii”

Tehnicile neconvenționale pe care le folosește Olivia Bentley (46 de ani) includ oferirea de sprijin emoțional, sesiuni de sfaturi picante, cursuri de sărut și alte servicii sexuale.

Răzbunarea unui român sătul de roboții peste care dă la marile companii: "Le spun că vorbim imediat, doar că trebuie să aștepte"

26 Octombrie 2023 - Răzbunarea unui român sătul de roboții peste care dă la marile companii: "Le spun că vorbim imediat, doar că trebuie să aștepte"

Mulți români se plâng că s-au săturat de timpul lung de așteptare și de comunicarea cu roboții la care au trecut toate marile companii.

Bacșișul lăsat de clienți livratorilor prin aplicație. "Puteți să vedeți când cineva vă lasă tips la comandă, înainte de a livra?"

18 Octombrie 2023 - Bacșișul lăsat de clienți livratorilor prin aplicație. "Puteți să vedeți când cineva vă lasă tips la comandă, înainte de a livra?"

Bacșișul lăsat de clienți prin aplicațiile de livrare reprezintă o modalitate convenabilă de a recompensa eforturile livratorilor pentru serviciile lor.

Patroana care a descoperit că plățile făcute de clienți nu mai intră în contul firmei, deși aceștia achitau facturile: "Totul a durat câteva minute. Sunt în stare de șoc"

13 Octombrie 2023 - Patroana care a descoperit că plățile făcute de clienți nu mai intră în contul firmei, deși aceștia achitau facturile: "Totul a durat câteva minute. Sunt în stare de șoc"

Autoritățile, dar și românii care cad victime ale înșelătoriilor fac publice situațiile prin care trec pentru a-i avertiza și pe alții.

Desert retras din magazine: Conține bucăți de plastic. Cei care l-au cumpărat trebuie să-l returneze

11 Octombrie 2023 - Desert retras din magazine: Conține bucăți de plastic. Cei care l-au cumpărat trebuie să-l returneze

Kaufland a retras de urgență un tip de tartă cu rubarbă și căpșuni de pe rafturile magazinelor deoarece poate conține bucăți de plastic a anunțat ANSVSA.

În ce domeniu are afaceri românul cu prea mulți clienți: "Cum aș putea să scad numărul?"/ "Eu așa ceva nu am mai auzit!"

05 Octombrie 2023 - În ce domeniu are afaceri românul cu prea mulți clienți: "Cum aș putea să scad numărul?"/ "Eu așa ceva nu am mai auzit!"

Românii fac față cu greu prețurilor mari și scumpirilor din ultima perioadă. Mulți au redus cheltuielile și încearcă să facă economii, așa încât banii să le ajungă de la o lună la

De ce merg românii seara la cumpărături. "Sună ciudat, dar chiar reduce costurile de pe bon"

02 Octombrie 2023 - De ce merg românii seara la cumpărături. "Sună ciudat, dar chiar reduce costurile de pe bon"

Scumpirile din România au devenit o problemă serioasă pentru mulți, deoarece prețurile la diverse produse și servicii s-au scumpit semnificativ în ultima perioadă.

Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald's. "Nu voi mai merge niciodată”

24 Septembrie 2023 - Un șobolan uriaș a „atacat” clienții unui restaurant McDonald's. "Nu voi mai merge niciodată”

Angajații McDonald's din Marea Britanie ar fi ucis „în mod inuman” cu o mătură un șobolan uriaș, temându-se că ar putea ataca copiii, scrie Daily Star.

Un mare lanț de fast food, dat în judecată pentru că vinde burgeri mai mici decât în reclame. De ce s-au plâns clienții

30 August 2023 - Un mare lanț de fast food, dat în judecată pentru că vinde burgeri mai mici decât în reclame. De ce s-au plâns clienții

Un judecător american a respins cererea formulată de reprezentanții lanțului de fast food Burger King de a evita un proces deschis după ce mai mulți clienți au reclamat că au fost înșelați.

Clienți care n-au înțeles nimic de pe nota de plată la un restaurant din România: ”Când i-am smuls bonul din mână...” FOTO

24 August 2023 - Clienți care n-au înțeles nimic de pe nota de plată la un restaurant din România: ”Când i-am smuls bonul din mână...” FOTO

O familie de clujeni aflată în concediu la Băile Felix s-a confruntat cu o situație nemaiîntâlnită după ce a luat masa la un restaurant.

Taximetristul care i-a dat înapoi unui client sacoșa de rafie pe care o uitase în mașina sa: "Vreo 40.000 de euro cred că erau"

02 August 2023 - Taximetristul care i-a dat înapoi unui client sacoșa de rafie pe care o uitase în mașina sa: "Vreo 40.000 de euro cred că erau"

Un taximetrist din Botoșani i-a dat înapoi unui client sacoșa de rafie uitată de acesta în mașina sa, după o cursă cu taxiul, în care se aflau 40.000 de euro.

Un meseriaș a pierdut la jocuri de noroc peste 23.000 de euro. Banii erau primiți de la un client pentru ridicarea unei case

11 Iulie 2023 - Un meseriaș a pierdut la jocuri de noroc peste 23.000 de euro. Banii erau primiți de la un client pentru ridicarea unei case

Un meseriaș din Bihor este acuzat de un client că a pierdut la jocuri de noroc toți banii încasați pentru ridicarea unei case, în jur de 23.000 de euro.

Top 3 știri din presa centrală

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va...

Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF),...

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din...
  1. O bătrână din Italia i-a lăsat casa moștenire româncei care o îngrijește de mai mulți ani. Nepoții italiencei au dat-o în judecată pe femeie
  2. Patru taxe aberante pe care românii nu trebuie să le mai plătească
  3. Sinceritatea unui hotelier român rămas fără clienți: "Mă plictisesc îngrozitor. În ultimele 45 de zile am fost vizitat de două grupuri de turiști și o echipă de control. Atât"
  4. Cine sunt primarii care au atras companii de top în orașele din România
  5. Județele care intră sub cod portocaliu de vijelii puternice. Rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri la oră
  6. Cine sunt femeile pe care Dreapta Unită le trimite în Parlamentul European
  7. Noua comoară energetică din inima Europei. Investiția care schimbă jocul și dă o lovitură neașteptată Chinei
  8. Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova VIDEO
  9. Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
  10. Singurul domeniu din Rusia neatins de sancțiuni: De necrezut, creștere de 200% la exporturile unui produs vital în Vest