Ziare.com

Clotilde Armand i-a lasat pe angajatii unei directii a primariei fara spor de antena: "Am aflat uluita ca toti beneficiau inca din 2016 de 15% in plus la salariu"

de Teodor Serban
Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 13:59

   

Clotilde Armand i-a lasat pe angajatii unei directii a primariei fara spor de antena: "Am aflat uluita ca toti beneficiau inca din 2016 de 15% in plus la salariu"
Primarul Sectorului 1 din Bucuresti a anuntat taierea sporului de antena din venitul tuturor angajatilor Administratiei Domeniului Public Sector 1 (ADP S1).

Potrivit primarului Clotilde Armand, angajatii ADP S1 s-au aratat nemultumiti dupa ce au fost mutati din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, cladire ce ar urma sa fie folosita pentru edificarea Scolii Regale.

Clotilde Armand reziliaza contractul semnat de o institutie din subordine cu avocatul lui Sebastian Ghita: Tocmai a pierdut doua procese, trebuia sa recupereze 13 milioane de lei

"Angajatii de la Administratia Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte suparati pentru ca am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, in sediul respectiv vreau sa construim viitoarea Scoala Regala. Sunt aproape 100 de angajati. O parte sunt relocati in Piata Mures si o alta parte in cladirea din Soseaua Odai.

Astazi am aflat uluita ca toti acesti angajati beneficiau inca din anul 2016 de spor de antena, adica 15% in plus la salariu si multe zile libere platite. Acest spor de antena a fost stabilit de fosta administratie in baza unei expertize realizata de o firma privata iar de atunci si pana acum nu a mai fost reactualizata. Am verificat personal pe site-ul ANCOM si am constatat ca nu este absolut nici o problema privind radiatiile din aceasta zona, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decat limitele legale.Pentru a nu exista alte indoieli cu privire la siguranta cetatenilor si implicit a angajatilor, am cerut tuturor subordonatelor si directiilor primariei care platesc acest spor de antena in valoare de 15% din salariu, sa-si actualizeze expertizele de masurare a radiatilor cu Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Tot astazi, am solicitat ANCOM sa verifice daca exista vreo problema cu nivelul radiatiilor in imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problema cu proiectul Scolii Regale.

Pana atunci, ii anunt pe toti angajatii ADP care vor fi mutati din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 ca nu vor mai beneficia de acest spor de antena, banii acestia vor fi investiti in educatie si scoli", arata Armand intr-o postare pe Facebook.

Mai puteti citi:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 34853 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
48 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ala mic de sus precis a furat cativa saci plini de voturi, meseria

lui de baza este hot de buzunare, el opereaza si international.

 

 

in loc sa plateasca tributurile

si-au luat ei banii. ba au mai si imprumutat sa isi imparta pensii speciale si la militari si sa isi dea salarii duble. daca stiau istorie, macar mia de ani sub turci nu era greu sa isi dea seama ce se intampla cand nu platesti.

 

 

Să muncești la stat, in administrație, ministere

Este foarte bine să muncești la stat, in ministere, administrație, unde sunt salarii decente, bonusuri, avantaje.
Poți ieși la pensie acolo!
La firme private este concurență mare.

 

 

Sporul de antena

Trebuie dat numai acelora care efectiv lucreaza in domeniu. Aici ma refer la oamenii care instaleaza antene pe piloni (pentru operatorii de telefonie mobile, Televiziuni, etc.), care lucreaza cu antene de microunde, depaneaza sistemele de antene, cei care lucreaza in DRTV-ri. Da, pentru acei oameni...hmm, sporul de 15 % e chiar mic. Dar pentru cei care nu lucreaza in aceste domenii, atunci cand se maoara campul se are grija ca nivelul maxim sa fie muuult mai mic decat nivelul maxim admis in Romania. Daca este egal sau mai mare sunt atentionati operatorii sa micsoreze puterea ori sa faca modificari in zona. Chiar si cu o antena de telefonie mobila intr-un birou (din acelea rotunde care se pot vedea si prin mall-ri, sau dreptunghiulare) nivelul de camp este de sute de ori mai mic decat nivelul admis.

 

 

Sobolanii au belit-o !

Inainte, cinta cucul:
- Cucu, cucu !
- Ciubucu, Ciubucu !
Astazi cinta ciocirlia :
- Puscaria, Puscaria !

 

 

E idioată!

A verificat pe site-ul ANCOM!!! E idioată! Ce are ANCOM cu aplicarea legislatiei europene in materie de radiatii ioniyante si de radiatii optice, ambele vătămătoare pentru sănătatea omului dacă depăsesc anumite limite?! Iar cei care măsoară radiatiile respective nu sunt experti pe care nu ii găseste unde crede ea. concluzia este că la penelisti si useristi s-a creat un adevărat azil de ***. Este suficient ca lucrătorii de care vorbeste ea să meargă in instantă cu rapoartele de expertiză ale expertilor autorizati si Clotilda va fi bună de plată serioasă. Asta se crede in junglă?! Operează aici legislatia europeană, iar in domeniul radiatiilor (inclusiv la locul de munca) sunt aplicabile legile de transpunere a două directive europene. Administratia publică nu se face cu ***.

 

 

Durere mare ! Ati ramas fara spaga.

.

 

 

Radiatii Ionizante?!!!!

Ce, astia lucreaza la Cernobil?!! Ce au radiatiile ionizante cu cauza de fata? Incearca sa nu induci in eroare. In nicio masuratoare in Bucuresti nu te apropii de limita maxima admisa de legislatia romaneasca in vigoare. Succes in instanta daca te bazezi pe asta...sper ca ai inteles ca am fost ironic.

 

 

Какая культура !

.

 

 

@casandra 24.02.2021, 20:10

"radiatii ioniyante" 🤣

 

 

@medgidiotnicolai Rank user: x5 24.02.2021, 14:22

"le-a menegeriat"

"earopeana"

- jetbaboule ! 😫

 

 

@Tont-la-vale se pravale14:25

"să apuc ziua cans"

"ci co Clotilda"

- jababoule ! 😫

 

 

Clotilda

Nu criticati: Cotilda e eroina site-ului, pentru ea se face propaganda zi se zi. CIne nu e cu Clotilda e cenzurat prompt.

 

 

Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor