Clotilde Armand a depus în instanţă rezilierea contractului cu Romprest: „Toți foștii primari și mulți politicieni s-au înfruptat de aici”

Luni, 17 Octombrie 2022, ora 18:25
3039 citiri
Clotilde Armand a depus în instanţă rezilierea contractului cu Romprest: „Toți foștii primari și mulți politicieni s-au înfruptat de aici”
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand FOTO Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut luni, 17 octombrie, în instanţă rezilierea contractului cu firma de salubrizare Romprest. ”Un contract pe 25 de ani la un suprapreţ atribuit direct acestei companii de către PNL cu susţinerea PSD”, a declarat primarul.

”Am depus în instanţă acţiunea de reziliere a contractului cu compania de salubritate, un contract pe 25 de ani la un suprapreţ atribuit direct acestei companii de către PNL şi cu susţinerea PSD. Toţi foştii primari şi mulţi actuali politicieni s-au înfruptat de aici. Din banii voştri”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta a făcut referire la faptul că ”fostul primar PSD este deja într-un dosar la DNA care priveşte prejudicierea Sectorului 1 cu 1 miliard de lei”.

Primarul a transmis că instanţa a stabilit ca primul termen în data de 11.11.2022.

Într-o postare anterioară, primarul a afirmat că nu se opreşte serviciul de salubrizare şi nu vor fi reduse frecvenţele.

”Nu există pericolul să fie din nou gunoi pe străzi”, susţine Clotilde Armand.

#Clotilde Armand, #primar sectorul 1, #salubrizare sectorul 1, #primar usr , #stiri Clotilde Armand