Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”

Joi, 18 August 2022, ora 13:23
3379 citiri
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 FOTO Facebook/ Clotilde Armand

Reprezentanţii PNL Sector 1 i-au transmis joi, 18 august, edilului Clotilde Armand că o aşteaptă la şedinţa de joi a Consiliului Local cu raportul Curţii de Conturi, în contextul în care „primarul scandal al sectorului 1” ar putea chiuli, aşa cum face mereu.

„Din păcate, Clotilde Armand nu a reuşit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ şi să vadă realitatea în care se află comunitatea de care îşi bate joc: mizerie, şobolani, blocaje instituţionale şi ilegalităţi flagrante constatate de Curtea de Conturi. O primărie complet blocată, în care interesul cetăţenilor nu este nici măcar pe ultimul loc în lista de priorităţi”, mai arată comunicatul de presă al organizaţiei liberale Sector 1.

Clotilde Armand, te aşteptăm astăzi la şedinţa de Consiliu Local să le prezinţi cetăţenilor raportul integral al Curţii de Conturi. Cum ai încălcat legea, de ce şi ce măsuri ai luat. Te asigurăm că bucureştenii din Sectorul 1 vor afla oricum toate ilegalităţile comise în primărie, iar justitia îşi va face treaba”, conform comunicatului de presă.

Sursa citată mai spune că se vor abţine în bloc consilierii locali PNL Sector 1 la toate proiectele propuse de Clotilde Armand până când Primăria Sectorului 1 va intra în legalitate.

„Raportul Curţii de Conturi îi priveşte pe cetăţeni, pentru că arată cum s-au cheltuit ilegal banii lor. De aceea el trebuie să fie public”, mai transmite sursa menţionată.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, luni, într-un comunicat oficial, că Ministrul Cercetării şi al Digitalizării şi şeful PNL Sector 1 şi-a trimis apropiaţii să facă presiuni asupra funcţionarilor din cadrul direcţiei de urbanism şi împotriva Arhitectului Şef al Primăriei Sectorului 1, astfel că urmează să depună plângere penală în acest caz.

Pe 11 august, edilul Sectorului 1 a precizat că cei de la Curtea de Conturi au fost în control la primărie, pentru a doua oară în mai puţin de un an. Ea a adăugat că nu are nimic de ascuns, însă „timpul petrecut cu inspectorii blochează o mare parte din activitatea funcţionarilor”, care a mai spus că inspectorii nu au găsit nimic ilegal.

Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat vineri, 14 iunie, că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului...
Clotilde Armand semnalează o nouă fraudă la o secție de votare: ”Au fost renumărate buletinele de vot și mi s-a dat dreptate”
Clotilde Armand semnalează o nouă fraudă la o secție de votare: ”Au fost renumărate buletinele de vot și mi s-a dat dreptate”
Clotilde Armand anunță pe rețelele sociale o nouă fraudă electorală la o secție de votare și reia ideea renumărării tuturor voturilor pentru Primăria Sectorului 1. ”O fraudă...
#Clotilde Armand, #pnl sector 1, #PNL, #sector 1 , #stiri politice
  1. Marcel Ciolacu conduce cursa pentru președinție. Surpriza uriașă de pe locul al doilea SONDAJ
  2. Noul primar de sector fără voce în Parlament. Cine sunt codașii reprezentării electoratului în plen
  3. ”Spovedania” lui Dorin Cocoș despre relația cu generalii SRI din statul paralel: ”Le-am spus cum se dădeau banii, cum se făcea totul”
  4. Ciucă explică de ce PSD și PNL trebuie să meargă separat la prezidențiale: ”Hardcore-ul votanţilor nu se vor duce să voteze un candidat comun”
  5. Luptă crâncenă pentru șefia USR. Câte candidaturi s-au anunțat
  6. Mircea Geoană, la lansarea cărții sale: „Nu trebuie să fii într-o funcție mare ca să fii un ostaș de nădejde în armata țării”
  7. Cum explică Ciucă răspunsul târziu dat ucrainenilor la cererea de trimitere a sistemului Patriot: ”E un proces de negociere”
  8. Rezultate aproape finale la europarlamentare. Cum arată votul românilor din diaspora
  9. Rezultate aproape finale la alegerile locale. La ce diferență este PSD de PNL
  10. Marcel Ciolacu, vizită în Bavaria, chiar în ziua primului meci al României la Campionatul European