Reacția lui Clotilde Armand după ce PNL și PSD au depus plângere penală împotriva ei: „Am convocat astăzi o nouă şedinţă pentru votarea bugetului”

Joi, 27 Aprilie 2023, ora 14:15
2353 citiri
Reacția lui Clotilde Armand după ce PNL și PSD au depus plângere penală împotriva ei: „Am convocat astăzi o nouă şedinţă pentru votarea bugetului”
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand se află într-un război continuu cu PNL și PSD FOTO Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a reacţionat joi, 27 aprilie, la anunţul PNL şi PSD Sector 1 care au depus plângere penală pe numele ei, pentru falsificarea bugetului pe 2024.

Edilul a anunțat că a convocat astăzi o nouă şedinţă pentru votarea bugetului aşa cum spune Prefectura. Dacă nu vor vota astăzi noi nu mai putem plăti bursele elevilor, salubrizarea, paza în şcoli şi spitale, a atras atenţia Armand şi a acuzat PNL şi PSD că aşa se întâmplă atunci când nu-i mai laşi să fure banii locuitorilor Sectorului 1. Dacă adunăm şi cele 4 luni de anul acesta ne dăm seama cum un an de mandat este risipit în cel mai politicianist mod şi fără argumente de către PSD şi PNL. Sper ca locuitorii să vadă adevărata faţă a celor care mint şi fură în numele cetăţenilor, a mai spus primarul.

”4 luni. Atâta timp au întârziat consilierii locali din coaliţia PSD PNL votarea bugetului în Sectotul 1 anul acesta. După care au depus în şedinţă amendamente prin care au distrus proiectul de buget dirijând banii către structurile lor de sinecuri: CET Griviţa şi Compania lui Tudorache. Bon. Iar acum prefectul îmi dă dreptate. Prefectura a constatat că amendamentele PNL-PSD sunt nelegale”, a scris primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand afirmă că ”instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti a precizat faptul că "în întreg conţinutul legii speciale nu se regăsesc dispoziţii care să confirme ipoteza că autoritatea deliberativă, analizând proiectul de buget local elaborat şi prezentat de către ordonatorul de credite, cu sprijinul de specialitate al compartimentelor de resort din subordinea acestuia, ar avea dreptul de a modifica structura bugetului local şi de a schimba arhitectura proiectului elaborat de primar".

”De asemenea, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti spune clar: o nouă şedinţă de consiliu local pentru votarea bugetului în termeni legali”, menţionează ea.

”Dacă nu vor vota astăzi noi nu mai putem plăti bursele elevilor, salubrizarea, paza în şcoli şi spitale, nu mai putem funcţiona la nivel administrativ fără buget. Aşa se comportă PNL PSD oameni buni. Aşa se întâmplă atunci când nu-i mai laşi să fure banii locuitorilor Sectorului 1. Am convocat astăzi o nouă şedinţă pentru votarea bugetului aşa cum spune Prefectura. Anul trecut au întârziat vreo 6 luni rectificarea bugetară. Dacă adunăm şi cele 4 luni de anul acesta ne dăm seama cum un an de mandat este risipit în cel mai politicianist mod şi fără argumente de către PSD şi PNL. Sper ca locuitorii să vadă adevărata faţă a celor care mint şi fură în numele cetăţenilor”, arată Clotilde Armand.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a anunţat joi că împreună cu PSD depun o plângere penală pe numele primarului Clotilde Armand, pentru falsificarea deciziei Consiliului Locale privind bugetul pe 2023. El a precizat că este fără precedent ca un primar să falsifice bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local iar primarul este cea mai mare dezamăgire din politica românească.

Quarterly Report - Editia 4

PNL a vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre posibila candidatură a procuroarei la prezidențiale. Ce le-a transmis șefa Parchetului European
PNL a vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre posibila candidatură a procuroarei la prezidențiale. Ce le-a transmis șefa Parchetului European
PSD și PNL nu au anunțat oficial numele candidaților pentru alegerile prezidențiale 2024. La un moment dat s-a vorbit foarte mult despre posibila candidatură a Laurei Codruța Kovesi, ce ar...
PNL, dependent de alianța cu PSD. Rareș Bogdan a recunoscut: „Această alianță trebuie să coexiste!"
PNL, dependent de alianța cu PSD. Rareș Bogdan a recunoscut: „Această alianță trebuie să coexiste!"
Rareș Bogdan nu-și vede viitorul politic fără alianța PSD + PNL. Cele două tabere se vor înțelege, în ciuda tuturor declarațiilor belicoase aruncate de-a lungul timpului în spațiul...
#Clotilde Armand, #PNL, #PSD, #plangere penala clotilde armand, #buget sectorul 1 , #stiri Clotilde Armand