Avocata lui Liviu Dragnea, care a avut in trecut contracte cu Primaria Sectorului 1, petitie pentru revocarea din functie a lui Clotilde Armand

Duminica, 07 Februarie 2021, ora 11:26
35636 citiri
Avocata lui Liviu Dragnea, care a avut in trecut contracte cu Primaria Sectorului 1, petitie pentru revocarea din functie a lui Clotilde Armand
Primarul Clotilde Armand si avocatul Flavia Teodosiu. Foto: Colaj Facebook

Avocata Flavia Teodosiu, care il apara pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a lansat o petitie pentru strangerea de semnaturi in vederea demiterii prin referendum a primarului sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS). Pe de alta parte, potrivit edilului, avocata a avut contracte cu Primaria Sectorului 1 in mandatele lui Andrei Chiliman si Daniel Tudorache.

Flavia Teodosiu sustine ca Clotilde Armand ar fi nesocotit interesele generale ale colectivitatii locale si nu si-ar fi exercitat atributiile ce ii revin, potrivit legii.

"Timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica", sustine Flavia Teodosiu, potrivit petitiei.

Avocata mai arata ca pentru demararea acestui demers sunt necesare aproximativ 65.000 de semnaturi.

"Greu, dar nu imposibil. Cetatenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta in mod legal pentru apararea drepturilor si intereselor proprii", conchide avocata Flavia Teodosiu.

Flavia Teodosiu mai este si avocata fostului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, judecata in dosarul insulei Belina.

Teodosiu, bani de la Primarie

In decembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a publicat lista avocatilor care au incasat bani de la primaria Sectorului 1 in perioada 2007- 2020 pentru servicii juridice, desi "primaria are departament juridic si juristi".

Pe lista este si Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, cu suma de peste 574.000 de lei, adica aproape 120.000 de euro. Ea a incasat bani pentru servicii juridice incepand cu 2009, cand primarul Sectorului 1 era Andrei Chiliman (PNL), pana in 2017, cand edil era Daniel Tudorache (PSD), potrivit lui Clotilde Armand.

Demersul primarului Clotilde Armand venea in contextul in care avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, i-a cerut demisia din pricina razboiului declansat cu compania de salubritate Romprest.

Pleaca functionarii "stresati" din Primaria Sectorului 1. Clotilde Armand: "Doua doamne din Politia Locala au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar Tudorache"

Eveniment Quarterly Report

Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Consiliul Economic şi Social a avizat nefavorabil proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea alineatului (4) al articolului 4 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal,...
#Clotilde Armand, #petitie Clotilde Armand, #referendum Clotilde Armand, #flavia teodosiu Clotilde Armand , #stiri Clotilde Armand