Clotilde Armand, după ce instanța a respins o cerere privind centralizarea rezultatelor la alegeri: „PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei”

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 18:29
4395 citiri
Clotilde Armand, după ce instanța a respins o cerere privind centralizarea rezultatelor la alegeri: „PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei”
Clotilde Armand, primar Sector 1 FOTO Clotilde Armand/ Facebook

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă, luni, că ”PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei”, întrucât instanţa a respins o cerere, făcută de PSD Sector 1, de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi.

”PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei. Instanţa a respins ca neîntemeiată o cerere, făcută de PSD Sector 1, de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi. Astfel, alegerile locale din 27 septembrie 2020 au fost corecte, lucru constatat din nou de judecători”, a scris, luni, pe FAcebook, Clotile Amand.

Primarul din Sectorul 1 afirmă că socal-democraţii ”au chemat în zadar în judecată până şi Autoritatea Electorală Permanentă”.

”Iată cum multiplele procese prin care PSD încearcă să demonstreze imposibilul şi cu care mă hărţuiesc mediatic de la începutul mandatului sunt demontate de judecători. Am înţeles de la început că le este teamă de ce o să găsesc în finanţele Primăriei, de asta se ocupă deja DNA, şi că am tăiat banii din contractele păguboase pentru cetăţeni care ajungeau la firmele lor de partid. Când îi mai auziţi pe pesedişti ţipând că alegerile au fost furate arătaţi-le această decizie a Instanţei. Până acum peste zece judecători mi-au dat dreptate. Cu date şi acte”, a mai scris primarul.

Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
PSD și-a făcut planul pentru prezidențiale: „Am văzut foarte puțini oameni care să spună că nu au încredere în Ciolacu"
PSD și-a făcut planul pentru prezidențiale: „Am văzut foarte puțini oameni care să spună că nu au încredere în Ciolacu"
Robert Cazanciuc, unul dintre liderii din coaliția PSD+PNL, nu vede niciun motiv pentru care Marcel Ciolacu să nu candideze la președinția României. În opinia PSD-istului, fost ministru al...
#Clotilde Armand, #alegeri sectorul 1, #PSD, #justitie Romania , #stiri Clotilde Armand
  1. Rusia acuză SUA că încearcă să-l asasineze pe Vladimir Putin: ”Nu ar trebui să facă deloc vizite în străinătate”
  2. În premieră, Zelenski a fost de acord să stea față în față cu Putin. Când s-ar putea întâlni cei doi lideri
  3. Trupele ruse se regrupează în Harkov și se pregătesc să ia cu asalt cel mai fierbinte punct de pe frontul din Ucraina
  4. „Pedeapsa” pregătită de Bruxelles pentru Viktor Orban, după ce s-a văzut cu Vladimir Putin. Măsura este fără precedent
  5. Miracolul feroviar de mare viteză din China. Rețeaua statului comunist poate înconjura Pământul
  6. „Moartea prin o mie de tăieturi“. Noua fază a războiului din Ucraina descrisă de un general australian
  7. Transport uriaș de arme trimis în secret Ucrainei de Germania. Ce conține întregul pachet de ajutor
  8. Un bărbat din Maramureș și-a bătut soția în direct pe TikTok. Ce s-a întâmplat imediat după aceea VIDEO
  9. România, printre statele lovite de Rusia, dacă SUA vor desfășura rachete cu rază lungă de acțiune în Germania
  10. Cum putem să ne apărăm de caniculă. Medic: „Nu contează câtă apă bei, ci cât de repede bei”