Acțiune de ridicare a rablelor de pe străzile din Sectorul 1. Câți bani a încasat primăria din mașinile vândute la fier vechi VIDEO

Joi, 28 Octombrie 2021, ora 19:05
3399 citiri
Acțiune de ridicare a rablelor de pe străzile din Sectorul 1. Câți bani a încasat primăria din mașinile vândute la fier vechi VIDEO
"Cele mai multe mașini au fost ridicate de proprietari, ca urmare a somațiilor primite" FOTO Captură foto

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi, 28 octombrie, că acțiunea de ridicare a rablelor de pe străzile din sector continuă. Anul acesta, un număr de 176 de rable au fost vândute la REMAT, încasâdu-se la bugetul local suma de 77.714 lei, a scris pe pagina sa de Facebook Clotilde Armand.

În această lună, au fost ridicate nici mai mult, nici mai puţin de 81 de rable, ceea ce reprezintă un record pentru acest sector, a mai scris Armand.

"Am intensificat acțiunea de curățare a domeniului public din această zonă administrativă de mașinile abandonate care ocupă inutil trotuarele sau locurile de parcare. Numai în această lună au fost ridicate de pe străzi 81 de rable, un număr record pentru Sectorul 1. Spre comparație, în tot anul 2020 au fost ridicate 126 de astfel de vehicule.

De la începutul anului, numai puțin de 1.289 de mașini abandonate au “dispărut” de pe străzile Sectorului 1 în urma demersurilor Primăriei Sectorului 1. Cele mai multe mașini au fost ridicate de proprietari, ca urmare a somațiilor primite, iar un număr de 218 mașini au fost ridicate de către polițiștii locali. Preconizăm că până la sfârșitul anului o să avem un număr total de 277 de rable ridicate de către instituția noastră.

Această acțiune, pe lângă locurile de parcare eliberate, aduce și bani la bugetul local, prin valorificarea mașinilor abandonate la fier-vechi. Anul acesta, un număr de 176 de rable au fost vândute la REMAT și s-a încasat la bugetul local suma de 77.714,78 lei", a notat primarul Sectorului 1.

#masini abandonate Bucuresti, #Clotilde Armand, #sector 1, #rable , #stiri Clotilde Armand