Primăria Sectorului 1 a publicat contractul încheiat în regim de urgenţă cu firma BRAI-CATA

Marti, 27 Iulie 2021, ora 18:54
6089 citiri
Primăria Sectorului 1 a publicat contractul încheiat în regim de urgenţă cu firma BRAI-CATA
Contractul vizează colectarea a 100 de tone de deşeuri FOTO Digi24.ro

Primăria Sectorului 1 a publicat, marţi, contractul încheiat în regim de urgenţă cu firma BRAI- CATA pentru colectarea a 100 de tone de deşeuri la preţul de 629 de lei/tonă, fără TVA.

”În spiritul transparenţei care caracterizează Primăria Sectorului 1 şi pentru corecta informare a opiniei publice, publicăm pe site-ul www.primariasector1.ro contractul încheiat de Administraţia Domniului Public Sector 1 cu firma Brai-Cata SRL. De altfel, acesta se regăseşte şi pe site-ul ADP Sector 1. Reamintim faptul că, vineri, 23.07.2021, Administraţia Domeniului Public Sector 1 a achiziţionat servicii de colectare, transport şi tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei. Serviciile includ atât deşeurile necontrolate, cât şi coşurile de gunoi stradale”, a transmis, marţi, Primăria Sector 1.

Instituţia menţionează că, deşi achiziţia a fost făcută în regim de urgenţă, preţul total per tonă este mai mic decât cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate.

Citește și: Clotilde Armand a pierdut în prima instanță procesul în care a cerut acces la contabilitatea Romprest

”Preţul pentru colectare, transport şi tratare/eliminare/depozitare deşeuri necontrolate: 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL; 883 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest. Totodată, pentru coşurile de gunoi stradale Romprest facturează la metru pătrat. În factură, preluarea gunoiului din coşuri stradale se numeşte "întreţinere curăţenie" pentru a împiedica comparaţia cu alte Unităţi Administrativ-Teritoriale şi alte firme. Preţul pentru colectare, transport şi tratare/eliminare/depozitare deşeuri din coşuri stradale: 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL; 4796 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decât Brai-Cata”, a mai transmis Primăria.

Consiliul Local Sector 1 a decis, marţi, mandatarea primarului pentru a cere în intaţă rezilierea contractului cu Romprest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#contract brai cata, #ROMPREST, #contract romprest, #Primaria Sector 1 , #stiri Clotilde Armand