Înapoi la listarea arhivei

23 Ianuarie 2010 - Becali: "CFR sa ma sune daca-l vrea pe Goian"

Impresarul FIFA, Victor Becali, a confirmat, intr-o emisiune televizata, interesul celor de la CFR Cluj pentru fundasul Dorin Goian.

23 Ianuarie 2010 - Baschetbalistele de la "U" iau startul in Cupa

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj debuteaza astazi in acest sezon al Cupei Romaniei, urmand sa joace impotriva celor de la BC Galactica Brasov.

23 Ianuarie 2010 - "Gladiatorii" isi incearca norocul la Sibiu

Echipa de baschet masculin BC Gladiator joaca astazi, in deplasare, cu CSU Sibiu, in etapa a XVII-a a Diviziei A.

23 Ianuarie 2010 - Test decisiv pentru jucatorii de la Ariesul

Echipa de Liga a II-a Ariesul Turda sustine astazi cel mai "tare" amical din aceasta iarna, contra formatiei de prima liga Unirea Alba Iulia.

23 Ianuarie 2010 - Leao a semnat cu Pacos de Ferreira

Fostul jucator al formatiei CFR Cluj, Andre Leao, a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu echipa portugheza Pacos de Ferreira.

23 Ianuarie 2010 - Trombetta: "Romanii din Italia ma opresc pe strada sa ma felicite"

Omul care a obtinut patru puncte pe banca CFR Cluj in grupele CL a dezvaluit ca fanii din "Cizma" inca il felicita pentru munca depusa la Cluj.

23 Ianuarie 2010 - Dejan Geric ajunge azi in cantonamentul Universitatii

Fotbalistul sloven de banda stanga, Dejan Geric (foto), va deveni primul jucator din tara ex-iugoslava care semneaza cu Universitatea Cluj. Jucatorul in varsta de 21 de ani era asteptat aseara la

23 Ianuarie 2010 - "Feroviarii" au trecut primul test al iernii

CFR Cluj a castigat greu primul amical din perioada de pregatire, impotriva austriecilor de la Wiener Neustadt, disputat pe o ploaie torentiala.

23 Ianuarie 2010 - "Avatar"vine in Centru

Dupa ce multiplexurile din Cluj au vandut mii de bilete la proiectiile 3D ale filmului laureat la Globul de Aur pentru cel mai bun film si cea mai buna regie, "Avatar", de ieri, pelicula a ajuns si

23 Ianuarie 2010 - Cod galben pentru ger

La primariile din judet a fost instituit serviciul de permanenta, in urma avertizarii cu Cod Galben de ger. Fiecare primar va fi obligat sa ramana la Primarie sau sa delege o persoana pe toata durata

23 Ianuarie 2010 - UBB scoleste scriitorii de proiecte pe bani europeni

Universitatea "Babes- Bolyai" demareaza cursuri de conversie si reconversie profesionala.

23 Ianuarie 2010 - Scandalul CFR - Transilvania Constructii intra in prelungiri

Tribunalul Comercial a amanat cu o saptamana pronuntarea intr-unul dintre cele mai dure litigii din mediul de afaceri clujean: Transilvania Constructii SA vs. CFR 1907 Cluj.

23 Ianuarie 2010 - Joaca de-a demolarea unui bloc

Lucrarile de demolare a blocului din Grigorescu au fost reluate dupa ce Judecatoria a dat, din nou, unda verde contestatarului proiectului.

23 Ianuarie 2010 - Miresele "de criza" poarta pantofi rosii

Miresele pot achizitiona de la targul de nunti rochii create de designerul care le-a imbracat pe Penelope Cruz si pe Salma Hayek. Orhideele sunt florile anului in aranjamentele florale pentru nunti.

23 Ianuarie 2010 - Un clujean selectat pentru Eurovision

Clujeanul Razvan Crivaci (foto) s-a inscris la preselectia pentru concursul Eurovision cu doua piese, una care contine "elemente de poker", dupa cum singur declara, iar o alta cu text in engleza si

23 Ianuarie 2010 - Analiza ADN-ului a spart codul tacerii

Cei doi spargatori ai Bancii Transilvania au fost identificati prin metoda "Short Tandem Repeat" cu multiplicare de ADN, de catre criminalistii din capitala.

23 Ianuarie 2010 - Credite prelungite la Samus Mex

Patru contracte de imprumut incheiate de producatorul clujean de mobila Samus Mex Dej cu Mobexpert Holding Bucuresti au fost prelungite pana la sfarsitul acestui an.

23 Ianuarie 2010 - Amenzi pentru contracte de munca

Angajatorii care nu inregistreaza contractele de munca imediat inaintea inceperii activitatii salariatului risca amenzi de 1.500 de lei pentru fiecare contract neinregistrat, potrivit unei hotarari

23 Ianuarie 2010 - Clujul, peste Bucuresti la slujbe

Cele mai multe locuri de munca vacante din tara sunt in judetul Cluj, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

23 Ianuarie 2010 - Profit in crestere pentru Starbucks

Profitul trimestrial in cazul lantului de cafenele Starbucks a crescut de aproape patru ori, in decembrie, pana la 241 milioane de dolari. Lantul de magazine a avut venituri de 2,8 miliarde de dolari

23 Ianuarie 2010 - Opel vrea sa vanda 150 de masini la Cluj

Dealerul local Ecomax General Investments (EGI) si-a propus sa vanda in acest an intre 100 si 150 de autoturisme, dintre care 60-70% Opel Astra si Insignia, modele care se adreseaza clientilor cu

23 Ianuarie 2010 - Bulevardul "de business" se trezeste la viata

Artera ar putea gazdui in 2010 un complex de retail de 3.500 mp. Pe 21 Decembrie se mai afla Maestro Business Center si o cladire de locuinte-servicii, scoasa la vanzare.

23 Ianuarie 2010 - Boc se intalneste astazi cu reprezentantii FMI, CE si ai Bancii Mondiale

Premierul Emil Boc se va intalni sambata cu reprezentantii Fondului Monetar International,

23 Ianuarie 2010 - Iliescu vrea sa mature cu Grupul de la Cluj

Retrasi din prim-planul vietii politice in mod oficial, dar ceva mai vocali in ultimul timp, Ioan Rus si Vasile Dancu s-au trezit atacati, din nou, de Ion Iliescu. Acesta ii vrea pe cei doi exclusi

23 Ianuarie 2010 - Premierul Boc agreeaza parteneriatul privat pentru realizarea Spitalului Regional de Urgenta

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a sustinut ca nu va sta cu mainile in san pana cand Guvernul va avea un buget mai mare si va cauta sa realizeze Spitalul Regional de Urgenta apeland la

23 Ianuarie 2010 - Marea problema a politistilor comunitari sunt cainii din lesele stapanilor

Clujenii care-si plimba cainii prin alte locuri decat cele alese de Primarie au fost victime ale "fiorosilor" politisti comunitari.

23 Ianuarie 2010 - Creditele "europene" luate de primarii, garantate de Guvern

Executivul va sustine cu garantii autoritatile locale - primarii si consilii judetene - care iau credite pentru a cofinanta proiecte europene, a anuntat ieri premierul Emil Boc.

23 Ianuarie 2010 - Udrea vrea campanie pentru promovarea salinei

Salina Turda a fost deschisa de ieri publicului, in prezenta premierului Emil Boc si a ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

23 Ianuarie 2010 - Guvernul cauta bani pentru Autostrada Transilvania

Premierul Emil Boc se orienteaza si spre surse alternative. Politicienii propun si concesionarea altor sectiuni, nu numai Targu-Mures - Brasov.