Înapoi la listarea arhivei

08 Mai 2010 - Lucian Ban si "gigantii jazzului" canta la Cluj

Cunoscutul muzician de jazz Lucian Ban revine la Cluj cu un concert special, care va avea loc in 17 mai de la ora 20, la Teatrul Maghiar. Ban a mai concertat la Cluj in decembrie 2009, iar trupa sa,

08 Mai 2010 - Cuic: "Va fi o finala lunga"

Unul dintre jucatorii importanti ai "U" Mobitelco, Branko Cuic, crede ca formatia sa trebuie sa ramana concentrata la miza primului joc din finala, in seria de saptamana viitoare cu CSU Ploiesti.

08 Mai 2010 - Dica, Panin si Deac merg la "nationala"

Nicolae Dica, Cristian Panin si Ciprian Deac vor face parte din lotul echipei reprezentative a Romaniei pentru meciurile amicale cu Ucraina, Macedonia si Honduras, conform unor informatii din presa

08 Mai 2010 - "Regele" Hagi premiaza la Cluj tinerele talente

Fostul numar 10 al echipei nationale, Gheorghe Hagi (foto), va sosi maine, la Cluj, unde va premia cei mai buni jucatori ai "Cupei Danone", competitie fotbalistica dedicata copiilor cu varste

08 Mai 2010 - Liga I propune 270 de minute de suspans, cu CFR in rol principal

Egalul "feroviarilor" cu FC Vaslui a aruncat din nou in aer Liga I, cele trei etape ramase din campionat anuntandu-se teribil de interesante.

08 Mai 2010 - Dezbateri pentru combaterea saraciei la Cluj

O serie de discutii pe tema combaterii saraciei din Cluj, o intalnire cu beneficiarii santierelor de locuinte ale Fundatiei Habitat pentru Umanitate, dar si o actiune de promovare in centrul orasului

08 Mai 2010 - Un cardinal de la Vatican vine la Cluj

Cardinalul Leonardo Sandri, Prefect al Congregatiei pentru Bisericile Orientale, va vizita Eparhia de Cluj-Gherla in 9 si 10 mai, anunta Biserica Romana Unita. inaltul prelat catolic se va afla la

08 Mai 2010 - Spatii comerciale de 400 lei pe luna la Baile Cojocna

Primaria din Cojocna se asteapta sa incaseze cel putin 2.000 de lei pe luna numai din chiria celor cinci spatii comerciale amplasate in Baile Cojocna, reabilitate pentru 2,4 milioane de euro.

08 Mai 2010 - Prima editie a evenimentului TEDx din Cluj are loc in mai

Zece vorbitori, intre care si presedintele Festivalului International de Film Transilvania (TIFF),Tudor Giurgiu, discuta despre viziunile lor asupra comunitatilor locale in cadrul evenimentului TEDx,

08 Mai 2010 - Bolnavii de cancer, lasati fara medicamente compensate

O mare parte dintre farmaciile din Cluj nu mai elibereaza retete compensate fiindca fondurile alocate in 2010 de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) au fost deja epuizate.

08 Mai 2010 - Portal de invatare online pentru elevi, dezvoltat la Cluj

Primul portal-platforma educational colaborativ din Romania, HyperEdu, va fi inaugurat luni, la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN). Portalul este elaborat de compania clujeana HyperMedia

08 Mai 2010 - Jandarmul arestat pentru un accident, eliberat de judecatorie

Subofiterul Florin Adrian Groza a fost pus in libertate ieri de catre Judecatoria Cluj-Napoca. Procurorii au atacat cu recurs hotararea, astfel ca jandarmul va fi eliberat daca aceasta ramane

08 Mai 2010 - Fost prizonier in lagar fascist: "Slabeam doua kilograme lunar"

Dupa 65 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, veteranii nu uita chinul prin care au trecut.

08 Mai 2010 - Bivoli exilati in Ungaria

2.800 de animale din aceasta specie au luat drumul tarii vecine, in timp ce in Romania efectivele s-au diminuat dupa Revolutie cu 90%, au atras atentia specialistii ieri, la Expo Agraria.

08 Mai 2010 - Camatarul acuzat de santaj a fost arestat

Proprietara unei societati imobiliare din Cluj a fost amenintata ca va fi aruncata de la balcon si ca i se va rapi copilul, dupa ce un camatar caruia ii datora bani a venit sa-si ceara datoria.

08 Mai 2010 - Tanar "de bani gata", arestat pentru un accident mortal

Unul dintre cei doi fii ai patronului La Piazzetta, deschis in loc de ABC Ferari, a accidentat mortal un tanar de 23 de ani pe trecerea de pietoni.

08 Mai 2010 - Tentativa de jaf armat la BRD

O tentativa de jaf armat a avut loc ieri, la Cluj-Napoca, in jurul orei 17.10, asupra unei agentii bancare a BRD Groupe Societe Generale din cartierul Manastur.

08 Mai 2010 - Clujul, capitala gurmanzilor

Salam de magar, terina de cerb si vin de mure, babgulyas si pogacele cu leurda. Toate se gasesc in cadrul targurilor culinare care au loc in oras.

08 Mai 2010 - FrieslandCampina are director nou

Noul director al FrieslandCampina Romania e Peter Szautner, care si-a preluat functia din 1 aprilie, a anuntat ieri compania. Biroul acestuia va fi in Cluj-Napoca.

08 Mai 2010 - Camion IBM la Stiinte Economice

IBM Romania a prezentat ieri, la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor ultimele solutii tehnologice in cadrul unei campanii care mai vizeaza orasele Timisoara, Constanta si Iasi.

08 Mai 2010 - Avion Cluj-Constanta din 17 iunie

Cursele aeriene din Cluj catre litoralul romanesc vor fi disponibile din 17 iunie, au anuntat ieri reprezentantii Aeroportului Mihail Kogalniceanu Constanta. Sezonul incepe cu o intarziere de doua

08 Mai 2010 - S-a intors din Sibiu sa reabiliteze imaginea Clujului

Szabolcs Guttmann, fostul arhitect-sef al municipiului Sibiu, a castigat alegerile pentru presedintia filialei Transilvania a Ordinului Arhitectilor din Romania.

08 Mai 2010 - Vocea strazii: "Vor sa ne bage mai tare in groapa"

ZIUA de CLUJ a luat pulsul strazii ieri, a doua zi dupa anuntul presedintelui Basescu, referitor la reducerile cheltuielilor bugetare.

08 Mai 2010 - Politicienii clujeni, fata cu terapia de soc

Majoritatea clasei politice sustine reducerea cheltuielilor, dar o considera inutila fara alte masuri complementare.

08 Mai 2010 - Primarii il asculta pe Basescu, dar nu taie din salarii, nici din angajati

Edilii mizeaza in continuare pe numarul mic de salariati din institutiile pe care le conduc raportat la numarul de locuitori deserviti si isi asigura oamenii ca nu vor ramane fara locuri de munca.

08 Mai 2010 - Oamenilor de afaceri le-a trecut "glontul" pe la tampla

Acestia rasufla usurati dupa decizia guvernului de a nu umbla la TVA. Cu toate acestea, managerii societatilor clujene se asteapta la scaderea consumului si la reducerea veniturilor.

08 Mai 2010 - Tronsonul de autostrada, de la Turda la Campia Turzii, va fi terminat pana la toamna

Tronsonul de zece kilometri din Autostrada Transilvania, de la Turda la Campia Turzii, va fi terminat pana la toamna, anunta vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.