Înapoi la listarea arhivei

15 August 2010 - Hilton vine la Cluj cu brandul Hampton

Cladirea Akros de pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca urmeaza sa fie preluata de catre un fond de investitii controlat din Marea Britanie.

15 August 2010 - Bancile se bat pentru economiile clujenilor

Cele mai multe institutii bancare au majorat dobanzile la depozite. In schimb, restantele la credite in judetul Cluj au ajuns la aproape o jumatate de miliard de lei.

15 August 2010 - Spatiile de 30-50 mp, cele mai cautate

Cele mai solicitate spatii comerciale in centrul Clujului sunt cele cu suprafete de 30-50 mp, cu vitrina la strada, pentru magazine de panificatie, naturiste, de haine sau pantofi, sustin specialisti

15 August 2010 - 4.000 de angajati la Nokia Romania

Mai bine de jumatate dintre salariatii fabricii de telefoane mobile Nokia din Jucu lucreaza in regim de inchiriere de personal: 2.500 de angajati temporari din totalul de 4.000.

15 August 2010 - Ofensiva extremistilor maghiari in Transilvania

Devenit partid parlamentar in Ungaria, Jobbik si-a construit un veritabil cap de pod in Transilvania, militand pentru autonomia Tinutului Secuiesc.

15 August 2010 - Iron Maiden la Polus: "I love Cluj, Romania!"

"I love Cluj, Romania!". Astfel si-au inceput show-ul cei de la Iron Maiden, prin vocea solistului Bruce Dickinson, un spectacol total si o adevarata lectie de profesionalism din partea greilor

15 August 2010 - Bastos, cel mai mare castig dupa meciul cu Astra

Titular pentru prima data de la venirea sa la CFR, brazilianul Rafael Bastos a lasat o impresie foarte buna, fiind un real castig la mijlocul terenului.

15 August 2010 - Walter: "La U investesc triplu fata de Dinamo. Vreau performanta!"

Finantatorul ardelenilor de la "U" Cluj, Florian Walter (foto), a revenit la sentimente mai bune fata de echipa, asistand la partida castigata de formatia sa, 1-0, pe terenul Unirii Urziceni.

15 August 2010 - Turneul "U" 75 s-a incheiat cu scandal

Finalul turneului "U" 75 a adus in prim-plan prea multe orgolii pentru o competitie amicala. La ultimul meci, cel dintre "U" Transilvania si Stiinta Bacau, moldovenii au scos echipa de pe teren,

15 August 2010 - "Feroviarii" vor capul lui Craciunescu

Clujenii au "luat foc" dupa ce arbitrul meciului i-a dezavantajat clar in doua faze petrecute in meciul cu Astra si cer scoaterea lui din arbitraj.

15 August 2010 - Nicoara ii cere lui Traian Basescu convocarea CSAT pe tema declaratiilor privind autonomia

Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, i-a cerut, duminica, presedintelui Traian Basescu sa convoace de urgenta Consiliul Superior de Aparare a Tarii (CSAT) pe tema declaratiilor privind

15 August 2010 - Probleme medicale pentru pelerinii care au sosit la Manastirea Nicula

Cluj-Napoca. Peste 100 de pelerini care au sosit la Manastirea Nicula au avut nevoie de interventia medicilor de pe ambulante din cauza caniculei.Dupa doua zile in care s-au rugat si au neglijat

15 August 2010 - A cazut de la etajul IV incercand sa fuga de fostul prieten

O tanara de 20 de ani a cazut sambata dimineata de la etajul IV al unui bloc de pe strada Siretului cand incerca sa scape din apartamentul fostului prieten.