Înapoi la listarea arhivei

20 August 2010 - Romtelecom intra pe piata imobiliara

Compania de telecomunicatii a scos la inchiriere trei spatii in Cluj-Napoca, partial disponibile pentru noi ocupanti, dintre care unul situat ultracentral, iar celelalte in cartiere rezidentiale.

20 August 2010 - De la Iulius Mall, la Transilvania Constructii

Directorul general al societatii clujene Transilvania Constructii, Felicia Felecan, a fost schimbat din functie, in urma unei decizii luate de Consiliul de Administratie.

20 August 2010 - Sufla vantul pe platforma CUG: Fortpres a ramas cu 10 angajati

Compania clujeana de siderurgie Fortpres, desprinsa la inceputul anilor '90 din fostul Combinat de Utilaj Greu (CUJ), a ajuns la un efectiv de numai 10 angajati. 100 de salariati ai societatii au

20 August 2010 - Mai putine locuinte ANL

Diminuarea fondurilor alocate de la buget constructiei de locuinte pentru tineri prin ANL va presupune finalizarea in acest an a unui numar de doar 1.400 de unitati fata de 7.000 cat si-a propus

20 August 2010 - Accesorize se extinde in Iulius Mall

Retailerul de accesorii de dama Accessorize a deschis un magazin in Iulius Mall Timisoara, dupa cele doua reprezentante inaugurate in urma cu doi ani in Cluj.

20 August 2010 - Noua strategie de PR la Terapia

Strategia de comunicare publica a producatorului clujean de medicamente Terapia Ranbaxy va fi gestionata de Tempo Advertising, a anuntat agentia de publicitate.

20 August 2010 - Clujenii cel mai bine platiti. In strainatate

Medicii, asistentii si muncitorii in constructii obtin salarii consistente in vest, in timp ce angajatii din agricultura si cei din turism au venituri mai mici.

20 August 2010 - Clujul aduce bani seriosi in conturile TAROM

TAROM a transportat in primele sapte luni 1,12 milioane de pasageri, in crestere cu 24,7% fata de aceeasi perioada din 2009, cand traficul a fost de 898.211, a anuntat compania.

20 August 2010 - Documentare despre violenta comunista

Regizorul Nicolae Margineanu pregateste o serie de filme documentare dedicate celor executati ca "dusmani" in primii ani ai comunismului. Filmarile au demarat la Cluj.

20 August 2010 - Dansuri mexicane in Piata Unirii

Cateva sute de clujeni s-au bucurat ieri, in Piata Unirii, de minirecitalul ansamblurilor folclorice care participa la Festivalul "Szent Istvan" (Sfantul Stefan).

20 August 2010 - Dezastru pentru CFR in "Regie". Arrivederci, Mandorlini!

Campioana a fost umilita de nou-promovata Sportul, intr-o partida in care a incasat trei goluri si pe care a terminat-o in noua oameni.

20 August 2010 - Arpad Paszkany: "Mandorlini ramane la CFR, sa scoata camasa"

Finantatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, l-a reconfirmat pe antrenorul Andrea Mandorlini pe banca "feroviarilor", in ciuda infrangerii cu 0-3 de pe terenul Sportului Studentesc, de vineri.

20 August 2010 - Meciul de rugby, cu o oramai devreme

Rugbistii de la Universitatea Cluj intalnesc, astazi, pe teren propriu, Bucovina Suceava, in etapa a V-a a play-out-ului Diviziei Nationale.

20 August 2010 - Ultimele doua zile de beach volleyla Cluj

Turneul de beach volley feminin "UniShowroom" va avea loc, astazi si maine, in fata Salii Sporturilor "Horia Demian". La competitie sunt inscrise zece echipe, dintre care cinci sunt alcatuite din

20 August 2010 - La doua luni de la finalul meciului, "U" a castigat la Pitesti

Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis joi, la doua luni de la finalul campionatului ligii secunde, ca partida dintre FC Arges si "U" Cluj, disputata in etapa a XXXII-a a

20 August 2010 - Clujul se duce la vale

Sapte zone din partile de nord-vest si vest ale municipiului Cluj-Napoca sunt supuse constant unor alunecari de teren periculoase dupa fiecare ploaie puternica.

20 August 2010 - Un tanar de 26 de ani si-a batut prietena in centrul Clujului

Scandal joi seara pe Calea Dorobantilor, unde un barbat a luat-o la bataie pe prietena sa, dar si pe martorii care au intervenit ca sa aplaneze conflictul. Cel care a provocat accidentul a sustinut

20 August 2010 - Criza ii impinge pe tineri sa se faca politisti

Aproape 2.000 de candidati isi incearca sansele, saptamana viitoare, pentru a ocupa unul din cele 300 de locuri de la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj.

20 August 2010 - Accesorize si-a deschis magazin in Iulius Mall Timisoara

Retailerul de accesorii de dama Accessorize a deschis un magazin in Iulius Mall Timisoara, dupa cele doua reprezentante deschise in urma cu doi ani in Cluj.

20 August 2010 - Fortpres a ramas cu doar 10 angajati; 100 salariati au ramas someri in ultimul an

Compania clujeana de siderurgie Fortpres CUG, desprinsa la inceputul anilor '90 din fostul Combinat de Utilaj Greu, a ramas cu doar zece angajati. O suta de salariati ai societatii au fost

20 August 2010 - Deversari ilegale de moloz si gunoaie in capatul Manasturului

In capatul cartierului Manastur au loc zilnic deversari ilegale de deseuri, fapt care afecteaza stabilitatea dealului din zona. "Daca nu se iau masuri urgente, incepand de astazi, orice bascula de

20 August 2010 - Galeria Nationala a Muzeului se inchide o saptamana din lipsa de personal

Galeria Nationala a Muzeului de Arta din Cluj-Napoca a fost inchisa astazi, pentru o saptamana, din cauza ca institutia de cultura nu are suficient personal de supraveghere.

20 August 2010 - Film mut despre sifilis produs in urma cu 90 de ani la Cluj, proiectat la Casa Tranzit

Filmul mut "Din grozaviile lumii", care a fost produs in 1920 si care este prima coproductie cinematografica romano-maghiara, ruleaza in aceasta seara la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

20 August 2010 - Braconieri prinsi dupa ce au impuscat doi capriori

Doi braconieri din Cluj-Napoca au fost prinsi de politisti in noaptea de joi spre vineri dupa ce au impuscat doi capriori.

20 August 2010 - APIA: numarul de masini vandute pe piata interna a scazut cu un sfert intr-un an

Numarul masinilor vandute pe piata interna, in primele sapte luni ale anului, a scazut cu 26,2%, la 68.244 unitati, potrivit unui raport al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile

20 August 2010 - O noua arestare in dosarul frauda la BAC 2010

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Grupul Scolar "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca, Ilie Cornoiu, a fost arestat preventiv, astazi, de Tribunalul Cluj, pe 29 de zile, in cazul fraudarii

20 August 2010 - 13 elevi artisti din Cluj cu venituri modeste concureaza pentru o bursa de la BCR

Un numar de 13 copii clujeni care vor sa studieze muzica insa au dificultati financiare participa astazi la o preselectie pentru o bursa oferita de BCR in cadrul proiectului "BCR Sperante". Din juriu

20 August 2010 - Doi motociclisti raniti ieri in accidente, in Cluj-Napoca

Doua accidente usoare ieri in Cluj-Napoca. Doi soferi de motocicleta au fost raniti.

20 August 2010 - Furau cupru ziua in amiaza mare

Doi barbati si un tanar de 17 ani, din Dej, au fost prinsi de politisti aseara, in timp ce incercau sa fure mai multe bucati de cupru si alte metale din incinta unei societati din oras.

20 August 2010 - Un fiu de demnitar, beat la volan, si-a luat prietena la bataie

Scandal aseara pe Calea Dorobantilor, unde un barbat a luat-o la bataie pe prietena sa, dar si pe martorii care au intervenit ca sa aplaneze conflictul. Cel care a provocat accidentul este fiul unui