Înapoi la listarea arhivei

06 Noiembrie 2010 - Ofiter american gasit mort la Turda

Ofiterul se afla intr-o camera de hotel, la Turda. Politia investigheaza identitatea ofiterului si circumstantele mortii sale.

06 Noiembrie 2010 - Alin Tise someaza primaria colegului sau de partid, Sorin Apostu

Presedintele CJ lanseaza o noua somatie catre municipalitate, pentru emiterea avizului de extindere a parcarii de la aeroport. Sorin Apostu spune ca avizul e eliberat, dar nu a fost ridicat.

06 Noiembrie 2010 - Scutire de impozit contra teren pentru loc de joaca

Primaria Floresti a gasit modalitati "inedite" de a raspunde cerintelor locuitorilor comunei referitoare la amenajarea de parcuri si locuri de joaca.

06 Noiembrie 2010 - Unde isi pot duce clujenii "prietenii" bolnavi

Daca pentru animalele de companie obisnuite oferta de cabinete veterinare la Cluj este foarte bogata, atat in mediul privat, cat si la stat, cei care au ales sa tina in casa vietuitoare mai exotice

06 Noiembrie 2010 - Se monteaza patinoarul din Piata Unirii

Patinoarul administrat de Primaria Cluj-Napoca in Piata Unirii a inceput sa fie montat ieri si va fi functional cel mai devreme in 20 noiembrie.

06 Noiembrie 2010 - Cristi Minculescu ti-a cantat "la ureche"

Formatia Iris cantand la mai putin de un metru de tine, spectatorul, reprezinta, cu siguranta, o experienta speciala. Melomanii sunt obisnuiti cu spectacole in care muzicienii de la Iris evolueaza pe

06 Noiembrie 2010 - Clujenii vor sa taie Gazul la Medias

"U" Mobitelco BT intalneste azi Gaz Metan Medias, una din "nucile tari" ale campionatului, intr-o partida contand pentru etapa a IX-a a Diviziei A la baschet masculin.

06 Noiembrie 2010 - Mai putine slujbe in judetul Cluj

Doar 221 de locuri de munca sunt disponibile in saptamana 5-11 noiembrie in judetul Cluj, fata de peste 700 in saptamana precedenta, conform datelor publicate pe portalul Agentiei Nationale pentru

06 Noiembrie 2010 - UPC si-a deschis magazin in centru

Compania de telecomunicatii UPC a inaugurat primul "concept-store" al retelei in Transilvania, in prezenta cantaretului Horia Brenciu si a viceprimarului Radu Moisin.

06 Noiembrie 2010 - Clujeni care l-au cunoscut pe Paunescu: De acum, vom fi mult mai tristi

Fenomenul Cenaclul Flacara, creat si condus de Adrian Paunescu, a inglobat si cativa clujeni si a lasat amintiri intense zecilor de mii de spectatori.