Înapoi la listarea arhivei

30 Noiembrie 2010 - "Zborul Marii Uniri", inramat intr-o casa din Cluj

Capitanul Precup a dus prin aer, intre Iasi si Blaj, documentele prin care s-a parafat Marea Unire in 1918. Azi, urmasul sau se straduieste sa ii puna numele pe o strada din Cluj.

30 Noiembrie 2010 - Extremistii maghiari ameninta din nou Clujul

Garda Secuiasca vrea sa deranjeze sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la Cluj. Jandarmii si politia promit ca-i vor tine in frau.

30 Noiembrie 2010 - "Afacerea" Traore: satisfactie maxima cu investitie minima

"Feroviarii" sunt foarte aproape sa incaseze 4 milioane de euro pe un jucator pe care l-au adus aproape gratis acum trei ani. Englezii de la Fulham sunt pe punctul de a obtine semnatura ivorianului.

30 Noiembrie 2010 - Maraton teatral, cu 36 de reprezentatii, in decembrie la Teatrul Maghiar

Un numar de 36 de reprezentatii de teatru vor fi prezentate de maine pana la sfarsitul anului la Teatrul Maghiar de Stat (TMS) din Cluj-Napoca.

30 Noiembrie 2010 - Tise sare si la gatul lui Moisin

Deranjat de afirmatiile viceprimarului Radu Moisin, care spunea ca Alin Tise s-a autocaracterizat cand a vorbit despre aroganta, suficienta si ruperea de realitate, acesta din urma e spus ca textul

30 Noiembrie 2010 - Clujenii pot vizita maine santierul Cluj Arena

Clujenii care vor sa viziteze santierul viitorului stadion Cluj Arena vor avea acces in perimetrul acestuia maine intre orele 10 si 14, anunta Consiliul Judetean Cluj, beneficiarul lucrarilor.

30 Noiembrie 2010 - Inscrieri gratuite la Biblioteca Judeteana

Un numar de 261 de clujeni s-au inscris la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga", in doar cinci zile, saptamana trecuta, in cadrul unei campanii in care inscrierea a fost gratuita.

30 Noiembrie 2010 - Claudiu Niculescu lamureste situatia: "Sunt un om de cuvint, nu plec la Dinamo"

Atacantul formatiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, ca nu se gandeste sa paraseasca echipa pentru un transfer la Dinamo, asa cum s-a speculat in aceste zile.

30 Noiembrie 2010 - Pericol de inundatii pe Aries si Cris

Mai multe rauri din vestul tarii se afla, de miercuri, ora 9.00, pana vineri, ora 16.00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei avertizari hidrologice emise astazi de Institutul National de

30 Noiembrie 2010 - Primaria vrea parking suprateran in zona garii

Primarul Sorin Apostu vrea ca zona garii feroviare clujene sa fie comparabila cu cea a garii din Amsterdam.

30 Noiembrie 2010 - Primaria scoate etnobotanicele in afara Clujului

Magazinele de vise nu isi vor putea desfasura activitatea la mai putin de doi kilometri de scoli sau institutii de cult.

30 Noiembrie 2010 - O firma din Turda este furnizorul de mere pentru elevii din Cluj

Furnizorul de mere pentru elevii din invatamantul gimnazial din Cluj va fi o companie din Turda, Bampan Impex. Aceasta, dupa ce la termenul limita pentru depunerea candidaturilor de furnizare aceasta

30 Noiembrie 2010 - Invinsi la futsal de galateni

Clujana a pierdut meciul din deplasare cu United Galati.

30 Noiembrie 2010 - Lectii de marketing gratuite pentru antreprenorii clujeni

Revigorarea vanzarilor, castigarea a cat mai multi clienti sau pur si simplu supravietuirea pe piata sunt numai cateva dintre problemele esentiale cu care se confrunta in acest moment firmele clujene.

30 Noiembrie 2010 - Cade varianta Spitalului Regional in Tetarom: cladirea va fi ridicata in Floresti

Varianta construirii viitorului Spital Regional de Urgenta in cladirea de birouri din Tetarom I cade, conform presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise. Acesta spune ca, din punctul sau de

30 Noiembrie 2010 - Lucrarile pe 720 de kilometri de drumuri judetene din Cluj, in linie dreapta

Studiile de fezabilitate pentru reabilitarea celor sapte sectoare de drumuri judetene din Cluj, care insumeaza 720 de kilometri, au fost finalizate, a anuntat astazi presedintele Consiliului Judetean

30 Noiembrie 2010 - Seara de comedie la maxim in club Ring

"Bodyguarzii intelectuali", adica Micutzu si Vio, vor urc pe scena clubului Ring pe 8 decembrie pentru a le oferi clujenilor o seara de comedie pe cinste. Teo si Costel fac loc pe scena de aceasta

30 Noiembrie 2010 - Clujenii pot vedea in Iulius Mall pedoabe si decoratiuni unicat din sticla de Murano

Pretioasa sticla de Murano transpusa in podoabe sau decoratiuni unicat poate fi gasita de clujeni in Iulius Mall Cluj, la Millefiori. Artistii Millefiori ("Mii de flori") propun transilvanenilor

30 Noiembrie 2010 - "Don Giovanni" contemporan, in regia lui Tompa Gabor, aseara la Opera Romana

Premiera spectacolului "Don Giovanni", de W.A. Mozart, in regia lui Tompa Gabor, a fost prezentat aseara pe scena Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca.

30 Noiembrie 2010 - Targ de Craciun la Polus Center

Un targ de Craciun va fi amenajat pentru trei saptamani, de sambata, in complexul comercial Polus Center din Cluj-Napoca.

30 Noiembrie 2010 - Octavian Hoandra isi lanseaza vineri cartea "Cum a murit Romania. Cum am murit noi"

Editorialistul ZIUA de CLUJ, Octavian Hoandra, isi lanseaza vineri colectia de editoriale "Cum a murit Romania. Cum am murit noi", in cafeneaua Outwear din centrul Clujului.

30 Noiembrie 2010 - Clujul in legende, gratuit pentru turisti, se lanseaza maine

Volumul "Clujul in legende", scris de Irina Petras si Ovidiu Pecican, va fi lansat maine in Cluj-Napoca.

30 Noiembrie 2010 - Cele 200 de camere "Big Brother" din Cluj sunt active de astazi

Toate cele 200 de camere video amplasate in Cluj-Napoca de catre Primarie sunt functionale de astazi, a anuntat dimineata primarul Sorin Apostu.

30 Noiembrie 2010 - Proiectie "electro-fotografica" la Bastionul Croitorilor

Urmariti in aceasta seara o proiectie de diapozitive, "Pestera biserica", la Bastionul Croitorilor, prezentata de cunoscutul speolog Iosif Viehmann.

30 Noiembrie 2010 - Debarasarea de gunoaie electronice continua vineri si sambata la Cluj

Campania "Marea debarasare", in care clujenii pot renunta la echipamentele electrice vechi, continua vineri si sambata la Cluj.

30 Noiembrie 2010 - Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare protesteaza impotriva declaratiilor SLIPC

Comunicatul de presa emis de Sindicatul Liber din Invatamantul Preuniversitar Cluj prin vocea Luciei Cojocaru inca starneste reactii din partea minoritatilor maghiare din Cluj.

30 Noiembrie 2010 - Alegeri la sindicatul "Spiru Haret". Cine sint noii membri?

La finele saptaminii trecute a avut loc conferinta judeteana de alegeri a sindicatului salariatilor din invatamintul turdean.

30 Noiembrie 2010 - Salarii duble, din bani europeni, pentru functionarii care lucreaza la strategia judetului

Proiectul din bani europeni privind elaborarea strategiei de dezvoltare a judetului Cluj pentru perioada 2014-2020 a fost prezent ieri oficial la sediul forului judetean, in prezenta

30 Noiembrie 2010 - Perchezitii pentru destructurarea unei retele de traficanti de persoane

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au efectuat ieri perchezitii domiciliare in Cluj, dar si in Bucuresti si in alte patru judete,

30 Noiembrie 2010 - Ionut Badea a fost la "Ora de sport"

Noul antrenor al Universitatii Cluj, Ionut Badea, a fost invitat aseara la emisiunea "Ora de sport" de la TVR Cluj. Invitatii emisiunii au dezbatut perspectivele de viitor ale Universitatii Cluj.