Înapoi la listarea arhivei

03 Decembrie 2010 - Vasile Maftei, trei ani si jumatate la CFR Cluj

de Alin Sutea, 03 decembrie 2010, 18:41 citiri:31, comentarii:0 Fundasul Vasile Maftei a semnat astazi un contract valabil pana in iulie 2014 cu CFR Cluj.

03 Decembrie 2010 - Festivalul Mozart incepe vineri seara. Vezi programul concertului de astazi

Cea de-a XX-a editie a Festivalului Mozart, organizat anual la Cluj-Napoca, va incepe vineri seara, cu un concert ce va fi sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat Transilvania, pe

03 Decembrie 2010 - Ziaristul clujean Mihai Gotiu isi lanseaza la Cluj cartea aparuta in Republica Moldova

Jurnalistul clujean Mihai Gotiu isi lanseaza luni seara volumul "Ora 20. Telejurnal", la Social Club Origine. Cartea a aparut in Republica Moldova si este distribuita impreuna cu revista "La Plic".

03 Decembrie 2010 - Maftei se imbraca in visiniu! Dar nu la Rapid, ci la CFR

Daca nu l-a luat pe Ripa, considerat prea scump pentru campionatul intern (800.000 de euro), CFR a ajuns la un acord cu Unirea Urziceni pentru Vasile Maftei!

03 Decembrie 2010 - Mandorlini ataca CFR-ul: "Trebuie sa plateasca 500.000 de euro!"

Andrea Mandorlini cere fostului sau club, CFR Cluj, sa-i achite lui si colaboratorilor sai 500.000 de euro, suma reprezentind primele de obiectiv pentru sezonul anterior, dupa cum sustine italianul.

03 Decembrie 2010 - Minteuan: "Nu ar fi nicio problema sa lucrez cu Sabau!"

Antrenorul interimar al lui CFR Cluj s-a declarat deschis unei colaborari cu Ioan Ovidiu Sabau, tehnician care este asteptat din aceasta iarna la echipa.

03 Decembrie 2010 - Targ de Craciun in "Oraselul lenes"

Iluminatul festiv al orasului, dar si targul de sarbatori vor fi deschise astazi, la ora 18. Eroii filmului pentru copii "Oraselul lenes", Sportacus si Stefania, se vor intalni, in aceasta seara, cu

03 Decembrie 2010 - Un singur ofertant pentru terenul de golf din Sanpaul

Licitatia pentru concesionarea a 90 de hectare va fi repetata in 20 decembrie.

03 Decembrie 2010 - Parkingul de pe Baisoara costa un milion de euro

Administratia clujeana a finalizat licitatia pentru amenajarea celei de-a treia parcari supraterane de cartier din oras. Parkingul va fi construit pe Aleea Baisoara de catre asocierea Stoneco &

03 Decembrie 2010 - CEC si BCR negociaza "la secret" creditarea primariei

Comisia de licitatie a Primariei Cluj-Napoca a analizat documentele depuse saptamana trecuta de cele doua institutii bancare interesate sa acorde municipalitatii un credit de 300 de milioane de lei.

03 Decembrie 2010 - Clujul, supravegheat cu 220 de camera

Incaperea de unde Primaria Cluj-Napoca monitorizeaza orasul 24 de ore din 24 a fost prezentata ieri.

03 Decembrie 2010 - Autoturisme de lux, incendiate in Cluj in stil mafiot

Un barbat cu cagula a patruns pe timp de noapte in curtea reprezentantei Audi de pe Calea Turzii si a dat foc cu benzina unui autovehicul.

03 Decembrie 2010 - Clujul, capitala sociologiei

350 de persoane participa de ieri si pana sambata la prima conferinta internationala a Societatii Sociologilor din Romania. Evenimentul "Reconstruind socialul.

03 Decembrie 2010 - Santierele de pe drumuri atenteaza la masinile clujenilor

Firmele contractate de Compania de Apa pentru reabilitarea retelelor de apa sau canalizare au intins "capcane" pe drumurile din oras, nesemnalizand corespunzator gropile "in lucru".

03 Decembrie 2010 - Sindicatele din Cluj dau in judecata guvernul la sfarsitul lunii

Desi au anuntat la jumatatea lunii noiembrie ca intentioneaza sa dea in judecata executivul pentru reducerile cu 25% ale salariilor, sindicatele clujene au intarziat depunerea actiunii in instanta.

03 Decembrie 2010 - Bataie pe liceul Unirea. Lapusan: "Inspectoratul se comporta ca inchizitia"

Se inmultesc vocile care cer ca Grupul scolar de material rulant Unirea sa nu fie desfiintat, asa cum intentioneaza autoritatile.

03 Decembrie 2010 - Minteuan isi da "examenul" de antrenor in fata lui Piturca

CFR joaca in aceasta seara impotriva Craiovei lui Piturca si, cu putin ajutor din partea rivalilor de la "U" Cluj, ar putea urca un loc in clasament.

03 Decembrie 2010 - "El clasico", obiect de studiu pentru Badea

Jucatorii Universitatii au urmarit partida dintre Barcelona si Real Madrid si la sugestia antrenorului Ionut Badea, un fan declarat al fanteziei fotbalului spaniol.

03 Decembrie 2010 - Firmele straine au sustinut economia Clujului in 2010

Companiile multinationale au fost cele mai active pe parcursul acestui an. Exporturile Nokia Romania, Terapia Ranbaxy si Rondocarton au contribuit la echilibrarea balantei comerciale.

03 Decembrie 2010 - Sedii noi pentru facultatile Universitatii Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai (UBB) a propus amplasarea unei cladiri de 2.000 mp pentru Facultatea de Studii Europene (foto) si pentru Facultatea de Teatru si Televiziune, in zona strazilor A. Iancu nr.

03 Decembrie 2010 - Consiliul Judetean se pregateste pentru noul sediu

Consiliul Judetean Cluj a lansat licitatia pentru achizitia de mobilier destinat utilarii noului sediu al institutiei de pe Calea Dorobantilor, langa biblioteca judeteana "Octavian Goga".

03 Decembrie 2010 - "U" Cluj i-a pus gand rau Stelei

Prima etapa a returului nu este una prea lejera pentru Universitatea Cluj. Nou-promovata o va intalni pe Steaua Bucuresti, chiar in Ghencea, intr-un meci care o poate trimite pe un loc retrogradabil.

03 Decembrie 2010 - ZECE PENTRU ROMANIA, la Teatrul National

Prima editie regionala din Transilvania a Galei ZECE PENTRU ROMANIA, eveniment organizat de televiziunea de stiri Realitatea, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, va avea loc astazi, incepand cu

03 Decembrie 2010 - Priveste, citeste! - "Cum a murit Romania. Cum am murit eu"

Volumul "Cum a murit Romania. Cum am murit eu", scris de Octavian Hoandra, va fi lansat vineri, la ora 13:30, la cafeneaua Outwear, de pe strada Universitatii. Cartea va fi prezentata de Andrei Marga