Înapoi la listarea arhivei

21 Ianuarie 2011 - Soferii clujeni au protestat din nou impotriva scumpirii carburantilor

Soferii din Cluj au protestat din nou, astazi, impotriva pretului prea mare al carburantilor.

21 Ianuarie 2011 - Canalizarea din Floresti, infundata din nou cu seu de animale

Canalizarea din comuna Floresti s-a colmatat cu seu de animale, iar astazi a fost nevoie din nou de interventia angajatilor de la Compania de Apa "Somes", care au scos din canalizare pene si seu de

21 Ianuarie 2011 - Romii stramba din nas. Nu le plac locuintele modulare pe care platesc o chirie simbolica

Romii mutati de pe strada Coastei in locuintele modulare din Pata Rat sunt nemultumiti de conditiile pe care le-au gasit.

21 Ianuarie 2011 - "U" Jolidon se deplaseaza in ultima etapa din tur la Zalau

Handbalistele de la "U" Jolidon vor juca duminica, de la ora 11, cu HCM Zalau, in deplasare, in ultima etapa a turului a Diviziei A de handbal feminin.

21 Ianuarie 2011 - Doua noi expozitii, de saptamana viitoare la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca

Doua expozitii cu selectii din lucrarile realizate in ultima perioada a artistilor Simion Moldovan si Florica Prevenda vor fi prezentate de saptamana viitoare la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

21 Ianuarie 2011 - Tise: infrastructura Cluj Arena e gata, urmeaza gazonul FOTO

Lucrarile la noul stadion Cluj Arena au trecut la faza amenajarilor interioare, iar infrastructura terenului de joc a fost montata, urmeaza doar sa fie amplasat gazonul.

21 Ianuarie 2011 - Spectacol si focuri de artificii de Ziua Principatelor

Oficialitatile clujene depun jerbe si coroane de flori la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, in fata Palatului Administrativ, luni cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Tot luni are loc

21 Ianuarie 2011 - Tiganii mutati in locuintele modulare de la Pata Rat sunt revoltati de conditii

Tiganii mutati de pe strada Coastei in locuintele modulare din Pata Rat sunt nemultumiti de conditiile pe care le-au gasit: ei spun ca lucrarile au fost executate prost, ca nu beneficiaza de apa

21 Ianuarie 2011 - Alice Rotta, a patra zi de protest

Sotia milionarului Razvan Rotta a protestat a patra zi la rand.

21 Ianuarie 2011 - Programul "Rabla" revine din 15 februarie

Programul de innoire a parcului auto va reincepe din 15 februarie si va pastra acelasi sistem ca si in 2010, a declarat ministrul Mediului, Laszlo Borbely, pentru Pro TV si incont.ro.

21 Ianuarie 2011 - Laptele - cel mai scump din tara in pietele clujene

Laptele costa in pietele din Cluj intre 4 si 5 lei, cel mai mare pret din tara.

21 Ianuarie 2011 - PricewaterhouseCoopers, in casa noua

Compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC) si-a inaugurat joi seara noul sediu de la Cluj-Napoca, amplasat in cladirea de birouri Maestro Business Center.

21 Ianuarie 2011 - Fostul antrenor al CFR-ului: Am incredere ca Stancu poate fi ce a fost Adrian Ilie la vremea lui

Sorin Cartu, fostul antrenor al echipei CFR Cluj, spera ca Bogdan Stancu sa continue evolutiile bune din campionat si la Galatasaray si sa devina ce a fost la vremea lui Adrian Ilie.

21 Ianuarie 2011 - Pacurar, aniversat cu surprize in Turcia

Mijlocsul Universitatii Cluj, Alexandru Pacurar (foto stanga), a fost aniversat ieri, cu ocazia zilei de nastere, in cantonamentul echipei din Antalya.

21 Ianuarie 2011 - "Valsul in Viena lui Strauss", cu balerini profesionisti, deseara la Opera

Un spectacol de balet cu genericul "Valsul in Viena lui Strauss", in care vor fi protagonisti balerini ai Operei Nationale Romane din Cluj va fi prezentat deseara de institutie.

21 Ianuarie 2011 - Emoke Kato, premiata aseara pentru "prestatia de exceptie" din stagiunea trecuta a Teatrului Maghiar

Actrita Emoke Kato (foto 1, foto 2 si 3, dreapta), de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a obtinut aseara premiul itinerant "Miklos Banffy", decernat anual de conducerea institutiei unuia

21 Ianuarie 2011 - Marco Tempesta se mentine in primii 30 dupa a doua zi a Raliului Monte Carlo!

Cluj-Napoca. Dupa ce, la jumatatea zilei s-a declarat abandonat, echipajul Napoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, a terminat in cele din urma toate cele patru probe speciale din a doua zi a

21 Ianuarie 2011 - Dinozauri in marime naturala, expusi in premiera la Cluj

"Lumea Dinozaurilor" a ajuns in sfirsit la Cluj, cu o intirziere de citeva saptamini. Pina pe 27 februarie, clujenii pot admira la Expo Transilvania 60 de exponate reprezentind dinozauri in marime

21 Ianuarie 2011 - Primul amical pentru CFR din 2011

Fotbalistii de la CFR Cluj, aflati intr-un stagiu de pregatire in Antalya, vor juca miine prima partida amicala din acest an.

21 Ianuarie 2011 - Spectacol folcloric la Turda

Luni, 24 februarie, la Turda va avea loc un spectacol folcloric dedicat unirii principatelor romane, organizat de Primaria si Consiliul Local Turda, alaturi de Casa de Cultura. Spectacolul va incepe

21 Ianuarie 2011 - Tise, o noua audienta pe Facebook

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a tinut joi o noua audienta online, pe canalul de socializare Facebook.

21 Ianuarie 2011 - Firmele de deszapezire au fost amendate de Primarie

Primaria municipiului Cluj-Napoca a aplicat in data de 20 ianuarie 2011 amenzi in valoare totala de 100.000 de lei companiilor care furnizeaza servicii de deszapezire, pentru nerespectatrea

21 Ianuarie 2011 - Fuziune la CFR: Clujul inghite Brasovul

Dupa comasarea sucursalelor feroviare de marfa, Compania de Cai Ferate CFR SA mai face un pas si propune disparitia a opt regionale de calatori.

21 Ianuarie 2011 - General Electric a plecat din Cluj

Sucursala de credite imobiliare General Electric (GE) Money Cluj, deschisa acum doi ani de grupul american in centrul orasului, a fost desfiintata din aceasta luna.

21 Ianuarie 2011 - "U" Cluj cere alt judecator in procesul cu Oncos

Reprezentantii clubului de fotbal au depus cerere de recuzare a judecatorului din dosarul in care compania a solicitat plata a peste doua milioane de lei.

21 Ianuarie 2011 - Pregateste-te pentru Balul Operei!

Evenimentul monden al anului, la Cluj, se va desfasura la finalul lunii februarie si va dura, in premiera, doua zile.

21 Ianuarie 2011 - La un pas de banii europeni pentru deseuri

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj (CJ), Radu Bica, a informat ca a fost trimisa confirmarea oficiala in privinta depunerii documentatiei pentru obtinerea fondurilor europene destinate

21 Ianuarie 2011 - Autobuze din Paris pentru legatura cu zona industriala

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Urban Calatori (RATUC) i-au prezentat ieri edilului Sorin Apostu cinci din cele zece autobuze recent achizitionate (foto), care urmeaza sa fie introduse pe

21 Ianuarie 2011 - Tise despre taierea pensiilor militarilor: "O balbaiala"

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a explicat, la NCN TV, ca recalcularea pensiilor militarilor reprezinta "o balbaiala la nivelul functionarilor din minister".

21 Ianuarie 2011 - Traore la Liverpool, pentru 12 milioane de euro! "Ar fi un partener excelent pentru Torres"

Si englezii de la Liverpool se inscriu pe lista numeroaselor formatii interesate de ivorianul lui CFR Cluj, Lacina Traore, 20 de ani.