Înapoi la listarea arhivei

24 Ianuarie 2011 - O clujeanca a castigat pentru a patra oara consecutiv titlul "Miss World Fitness"

Clujeanca, fosta vicecampioana olimpica la gimnastica alaturi de echipa Romaniei, a obtinut performanta pentru tara sa de adoptie, Canada.

24 Ianuarie 2011 - IPS Bartolomeu va fi adus in tara, medicii austrieci opresc tratamentul din cauza gravitatii cazului

Cardiologii austrieci apreciaza ca starea IPS Bartolomeu este critica si ca o interventie chirurgicala nu este indicata din cauza multiplelor suferinte ale acestuia, astfel ca au renuntat la

24 Ianuarie 2011 - 25 de perchezitii la locuintele unor suspecti de trafic de droguri

O grupare specializata in trafic si consum ilicit de droguri de risc si mare risc a fost destructurata de politisti si procurori. 12 suspecti au fost retinuti. Incepand cu luna august 2010,

24 Ianuarie 2011 - Fara drumuri blocate in judet, sustin reprezentantii Cj

In aceasta dimineata nu se inregistreaza drumuri judetene blocate sau inchise, conform reprezentantilor Consiliului Judetean Cluj.

24 Ianuarie 2011 - Machado: "Sint motivat si vreau sa inscriu cit mai mult"

Aflat in cantonament cu Universitatea Cluj, atacantul Gabriel Machado a declarat ca dupa doi ani la aceasta echipa se simte acasa in Romania.

24 Ianuarie 2011 - "U" Mobitelco BT a facut spectacol in meciul cu CSU Sibiu

Vicecampionii au cistigat detasat derbiul Transilvaniei la baschet masculin, reusind sa-i invinga pe cei de la CSU Atlassib Sibiu cu 93-68. "U" Mobitelco BT a cistigat fara drept de apel derbiul cu

24 Ianuarie 2011 - Primul chix pentru handbaliste

Vicecampioanele de la "U" Jolidon Cluj au pierdut partida din deplasare cu HC Zalau, cu scorul de 23-25, la pauza 11-11.

24 Ianuarie 2011 - Balul Operei din acest an va tine doua zile

Editia din acest an a Balului Operei se va desfasura la Cluj-Napoca sub titlul "Paris, Mon Amour" si, pentru prima data, va tine doua zile, intre 19 si 20 februarie.

24 Ianuarie 2011 - Cinematograful "Florin Piersic", inaugurat cu proiectii speciale

Cea mai placuta surpriza pentru spectatori este ca vor putea viziona filmele in format 3D.

24 Ianuarie 2011 - 326 de posturi libere prin AJOFM Cluj

Aproape 7.000 de locuri de munca vacante sint inregistrate, la nivel national, in perioada 21 - 27 ianuarie, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe oferte de

24 Ianuarie 2011 - Reunificarea PNTCD Cluj-Napoca, fiasco total

Cele doua aripi ale PNTCD Cluj-Napoca au avut, la sfirsitul saptaminii trecute, o incercare de impacare, care s-a soldat cu esec.

24 Ianuarie 2011 - Investitie de 6 milioane de euro la Cluj, intr-o noua fabrica

O companie olandeza va construi anul viitor la Cluj-Napoca o unitate de productie in care va investi circa sase milioane de euro.

24 Ianuarie 2011 - Nastase, Athanasiu sau "Felix", posibilii prezidentiabili ai Opozitiei

Politicienii clujeni considera ca inca este prematura discutia legata de persoana care va candida pentru postul de sef al statului in 2014.

24 Ianuarie 2011 - S-a stabilit Consiliul Judetean de Conducere al Aliantei PNL- PC

Sefii PNL si cei ai PC Cluj s-au intilnit, la sfirsitul saptaminii trecute, pentru a discuta pe marginea protocolului de colaborare.

24 Ianuarie 2011 - Agroindustriala primeste despagubiri de la CJ pentru a face loc pistei

Ca sa poata prelua 47 de hectare de la ADS pentru proiectul noii piste a aeroportului, Consiliul Judetean are obligatia de a despagubi societatea care concesionase terenul.

24 Ianuarie 2011 - Tise: "Institutiile de cultura nu isi vor pierde identitatea"

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Alin Tise, e de parere ca directorii institutiilor de cultura incearca sa induca opiniei publice o falsa idee in privinta propunerii sale de a reorganiza

24 Ianuarie 2011 - Primaria Cluj: Zilele Orasului, fara mici si bere in prim-plan

Primaria a anuntat ca pana in 26 ianuarie asteapta propuneri privind evenimente publice care sa fie organizate in cadrul primei editii a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca.

24 Ianuarie 2011 - Unde se duc banii pe taxa speciala de apa

Primaria Cluj-Napoca are in plan investitii de 2,5 milioane de lei, fonduri provenite din sumele colectate de la clujeni de Compania de Apa Somes.

24 Ianuarie 2011 - Explozie intr-un bloc din Turda. 2 persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, iar 16 apartamente au fost avariate in urma unei explozii produse, luni seara, intr-un bloc din municipiul Turda, cauza deflagratiei fiind o scurgere de gaze de la o

24 Ianuarie 2011 - Parteneriat aviatic german

Clujenii care circula cu Lufthansa sau subsidiara sa low-cost vor putea rezerva bilete combinate (dus cu o companie, intors cu alta).

24 Ianuarie 2011 - Piata hoteliera "se dezgheata" in vara

Cele mai mari unitati de cazare aflate in lucru la Cluj, hotelurile Akantus si Grand Italia, au intrat deja in etapele finale de constructie si amenajare.

24 Ianuarie 2011 - Jamie Oliver, asteptat la Cluj in septembrie

Organizatorii Campionatului International de Gatit in Aer Liber negociaza cu echipa faimosului bucatar englez pentru participarea sa la editia de la Cluj din acest an a evenimentului.

24 Ianuarie 2011 - Rectorul UBB, la reuniunea de la Bologna

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai (UBB), Andrei Marga, va participa in 24 ianuarie la Bologna la reuniunea Magna Charta Observatory (MCO). Magna Charta Observatory este o institutie europeana ce

24 Ianuarie 2011 - Receptia locuintelor modulare de la Pata Rat: "Au fost executate corect"

O delegatie a Primariei Cluj-Napoca a inspectat vineri locuintele modulare de langa groapa de gunoi Pata Rat (foto), unde au fost mutate mai multe familii de tigani care locuiau ilegal pe strada

24 Ianuarie 2011 - Cristea a marcat pentru "U" intr-un meci de 30 de minute

Debutul lui Adrian Cristea la Universitatea a fost cum nu se putea mai bun, insa "Printul" si colegii sai au apucat sa se infrunte doar 30 de minute cu rusii de la Sibir Novosibirsk.