Înapoi la listarea arhivei

25 Ianuarie 2011 - "Margelatu" vine calare pe un cal alb la deschiderea cinematografului "Florin Piersic"

Cunoscutul actor Florin Piersic vine, pe un cal alb, imbracat ca celebrul personaj Margelatu, la 24 de ani de la lansarea ultimei pelicule din serie. Scena are loc miercuri seara in Cluj-Napoca, la

25 Ianuarie 2011 - Spitalul Regional care se va ridica in Floresti dispune de un buget urias: peste 150 milioane de euro!

Floresti. Viitorul Spital Regional va inghiti peste 150 milioane de euro, dispunand la final de 815 paturi, pe un total de 23 de sectii si specialitati medicale.

25 Ianuarie 2011 - "Flautul fermecat", prezentat si la Opera Maghiara

Spectacolul "Flautul fermecat", de Wolfgang Amadeus Mozart, va fi prezentat luna viitoare de Opera Maghiara din Cluj-Napoca.

25 Ianuarie 2011 - Spectacol cu doar doua actrite deseara la National

Spectacolul "Psihoza 4.48", de Sarah Kane, regia adrian Muresan, va fi prezentat deseara in sala "Euphorion", la Teatrul National din Cluj-Napoca.

25 Ianuarie 2011 - Constructia pentru noua pista a aeroportului din Cluj incepe in aprilie

Construirea noii piste de 2.100 de metri a aeroportului din Cluj-Napoca intra in linie dreapta dupa ce proiectul studiului de fezabilitate a fost elaborat si urmeaza sa fie aprobat joi in sedinta

25 Ianuarie 2011 - PS Vasile Somesanul: IPS Bartolomeu si-a dorit sa treaca la cele vesnice acasa

Prea Sfintitul Vasile Somesanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului, l-a asteptat azi noapte la aeroport pe Mitropolitul Bartolomeu.

25 Ianuarie 2011 - Muzeul de Arta refuza reorganizarea propusa de presedintele CJ

Intentia Consiliului Judetean Cluj de a comasa institutiile culturale din subordine a fost respinsa oficial.

25 Ianuarie 2011 - Swarovski mentine suspansul cu privire la investitia de la Cluj

Producatorul austriac de cristale inca nu este hotarat daca sa vina in Romania sau nu.

25 Ianuarie 2011 - Sute de vizitatori la Tirgul de Antichitati

In acest sfirsit de saptamina galeria "Ernest" a readus in Iulius Mall expozantii de articole cu pretioasa patina a timpului.

25 Ianuarie 2011 - 300 de militari pensionari au iesit in strada

Aproximativ 300 de cadre militare in rezerva au protestat, ieri, in fata Prefecturii Cluj, impotriva taierii pensiilor, scandind lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale.

25 Ianuarie 2011 - Baschetbalistele clujene au invins la Oradea

Echipa de baschet feminin a "Universitatii" Cluj a invins simbata in deplasare formatia CSM Oradea, cu scorul de 92-70. Chiar si asa, victoria elevelor lui Florin Covaciu a fost mult mai clara decit

25 Ianuarie 2011 - "U" Cluj joaca astazi un meci amical cu Torpedo Kutaisi

Dupa ce amicalul cu Sibir Novosibirsk a fost intrerupt dupa 30 de minute din cauza ploii, "studentii" vor juca astazi un alt meci de verificare.

25 Ianuarie 2011 - Accident feroviar la Mera

Accidentul feroviar petrecut ieri in localitatea Mera s-a soldat doar cu pagube materiale si cu ranirea usoara a doua persoane.

25 Ianuarie 2011 - Politist acuzat ca a pactizat cu o grupare de crima organizata

Un comisar-sef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate este suspectat ca i-ar fi dat informatii din interior liderului unei grupari interlope care actiona pe raza judetului Cluj.

25 Ianuarie 2011 - Cum se salveaza farmaciile clujene de la faliment

Pentru a supravietui, peste 100 de farmacii locale au cesionat distribuitorilor de medicamente datoriile pe care Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate le are fata de ele.

25 Ianuarie 2011 - Pensionarii militari clujeni: "Piratul din port sa plece la export!"

De Ziua Unirii Principatelor, cateva sute de rezervisti au huiduit si scandat lozinci anti-Basescu si antiguvern in fata Prefecturii clujene.

25 Ianuarie 2011 - Ansamblul "Blocul din poiana", construit ca-n codru

Departe de ochii autoritatilor, garajele sunt transformate in apartamente dupa receptia constructiei, iar padurea este taiata pentru noi blocuri.

25 Ianuarie 2011 - Contractul de creditare cu CEC Bank, pe masa consilierilor

Primaria Cluj-Napoca are in plan proiecte de peste 586 de milioane de lei, care vor fi finantate din creditul contractat de la banca de stat, la care se adauga sume de la bugetul local.

25 Ianuarie 2011 - Open Bridge Consortium se muta in Piata Unirii

Primaria Cluj-Napoca a propus forului local alocarea unui sediu de peste 60 mp, cu chirie, pana la finele lui 2012, asociatiei Open Bridge Consortium, initiata in 2009 pentru schimburi comerciale si

25 Ianuarie 2011 - Dosarele ANL, pana in februarie

Primaria Cluj-Napoca a fixat termenul pentru completarea dosarelor depuse de clujenii care solicita o locuinta ANL pana la finele lunii februarie. Un proiect de hotarare in acest sens va fi discutat

25 Ianuarie 2011 - Regia de Termoficare vrea fonduri pentru energie verde

Consilierii locali clujeni vor dezbate la sedinta de astazi doua proiecte de hotarare privind accesarea unor sume de la Administratia Fondului National de Mediu (AFNM) in vederea instalarii de

25 Ianuarie 2011 - Saptamana carierei la Cluj. Targ de forta de munca cu salarii incepand de la 500 de euro

"Saptamana Carierei" este un eveniment dedicat carierei si celor care isi cauta un loc de munca bine-platit.

25 Ianuarie 2011 - Salarii de 1.000 de lei in marile magazine ale Clujului

Lanturile comerciale care au in lucru proiecte de unitati noi la Cluj vor avea nevoie in acest an de peste 500 de angajati. Mai multe companii au declansat deja recrutarile de personal.

25 Ianuarie 2011 - CFR - Metalurg 2-4: Apararea l-a tradat pe Minteuan

Dupa "antrenamentul" cu FC Horst, CFR Cluj s-a impiedicat la primul meci amical disputat in fata unui adversar mai important.