Înapoi la listarea arhivei

29 Ianuarie 2011 - Brantner nu se retrage din zonele concesionate catre Rosal

Razboi pe gunoaiele clujenilor: desi Rosal Grup a castigat licitatia pentru salubrizarea a jumatate din Cluj-Napoca, cealalta companie care colecteaza gunoaiele din oras, Brantner Veres, refuza sa

29 Ianuarie 2011 - Bud: "Stiu ca Astra ma vrea, dar raman la CFR"

Dorit insistent de Tibor Selymes la Astra Ploiesti, atacantul vrea sa ramana la CFR pentru a le arata celor care l-au ignorat ca au facut o mare greseala.

29 Ianuarie 2011 - Priveste, citeste! 3D la cinema Florin Piersic

"Viespea Verde"/ "The Green Hornet", o poveste cu supereroi, este primul film care va rula in 3D in fostul cinematograf Republica, actualul Florin Piersic.

29 Ianuarie 2011 - Ce poti face in weekend: Nightlosers si Salonul Mireselor

Amatorii de distractie, cultura sau o combinatie a celor doua au ocazia sa participe in acest weekend la evenimente diverse.

29 Ianuarie 2011 - A intrat cu masina in chiosc

O masina Skoda Fabia s-a izbit vineri seara de un chiosc alimentar, in vecinatatea campusului Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Babes-Bolyai.

29 Ianuarie 2011 - Furt-record de capace de canal

Nu mai putin de 94 de asemenea capace au fost furate din municipiul Cluj-Napoca in ianuarie, iar autoritatile atrag atentia ca dispar si semnele de circulatie care avertizeaza asupra absentei

29 Ianuarie 2011 - Noi contracte de management la Sinterom

Consiliul de Administratie al Sinterom SA Cluj-Napoca a aprobat incheierea unor noi contracte de management, arata un comunicat al companiei remis, vineri, Bursei de Valori.