Înapoi la listarea arhivei

09 Februarie 2011 - Consiliile de Administratie ale celor cinci spitale preluate de Consiliul Judetean au fost inlocuite

Spitalele preluate de Consiliul Judetean Cluj de la Ministerul Sanatatii sunt evaluate in aceste zile de catre autoritatea judeteana. Evaluarea urmareste stabilirea a "ce este mai bine de facut

09 Februarie 2011 - Ultima placa de beton la Cluj Arena, turnata miercuri

Ultima placa de beton dintre cele sapte ale noului stadion Cluj Arena a fost turnata astazi, la tribuna oficiala.

09 Februarie 2011 - Rezultatele investitiilor in cinematograful "Florin Piersic" se lasa asteptate: patru spectatori la o proiectie!

Rezultatele investitiilor de 500.000 euro in fostul cinematograf Republica, acum "Florin Piersic", se lasa asteptate: clujenii nu se inghesuie la film in ciuda conditiilor foarte bune de proiectie.

09 Februarie 2011 - Seminar gratuit de sanatate sambata la Cluj

Un seminar interactiv de informare medicala pentru publicul larg va fi organizat la Cluj, in 12 februarie.

09 Februarie 2011 - Machado a semnat cu "U" pe inca trei ani

Brazilianul si-a prelungit contractul cu Universitatea.

09 Februarie 2011 - Ionut Badea: Avem jucatori talentati, care pot oricand sa destabilizeze o aparare

Universitatea Cluj dispune de jucatori care pot pune in dificultate o aparare adversa, a subliniat antrenorul echipei, Ionut Badea (foto), la finalul cantonamentului din Antalya.

09 Februarie 2011 - Conducerea echipei "U" Mobitelco, invitata la All Star Game-ul american

Conducerea clubului de baschet masculin "U" Mobitelco a fost invitata la All Star Game-ul NBA, care se va desfasura in 20 februarie la Los Angeles.

09 Februarie 2011 - Muresan: "Litex a fost peste asteptari, dar am invins datorita atitudinii!"

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a comentat victoria echipei sale in partida impotriva campioanei Bulgariei, Litex, 3-2.

09 Februarie 2011 - CFR Cluj a castigat din nou dintr-un penalty

CFR Cluj, campioana Romaniei a invins astazi, intr-un meci amical disputat in Antalya, cu scorul de 3-2, detinatoarea titlului si liderul la zi din Bulgaria, Litex Loveci.

09 Februarie 2011 - Microsoft recruteaza la Cluj. Vezi pe ce posturi

Gigantul de productie de software Microsoft face angajari la Cluj, dar si in Iasi, Timisoara si Brasov. Compania cauta ingineri cu experienta de pana la cinci ani, care sa cunoasca si limba engleza.

09 Februarie 2011 - Scaunele pentru Cluj Arena arata ca pe Allianz Arena si vor fi montate pana in iulie

Scaunele pentru viitorul stadion Cluj Arena vor fi cumparate in urmatoarele saptamani, dupa ce consortiul care construieste arena a anuntat astazi ca asteapta oferte pana martea viitoare.

09 Februarie 2011 - Continua concedierile la CFR Cluj: inca 380 angajati raman someri in aprilie

Un numar de 380 de angajati de la Regionala Cluj a CFR Marfa vor ramane pe drumuri, cel tarziu in mai. Este vorba de aproape o treime din totalul angajatilor.

09 Februarie 2011 - Traore, ajutat la transferul in Rusia de un compatriot

In transferul atacantului Lacina Traore in Rusia un rol important a jucat si un compatriot al sau.

09 Februarie 2011 - O carte despre "Masajul medical" va fi lansata maine la Cluj

O carte despre masajul medical va fi lansata joi, de la ora 13 la Cluj-Napoca.

09 Februarie 2011 - Microsoft face angajari in Cluj-Napoca!

Anul 2011 pare a fi anul celor care au studii in domeniul electronicii si care au experienta in IT, web-design sau programare. Dupa Google, Intel sau Dell, care au anuntat inca de la finele anului

09 Februarie 2011 - Cele mai frumoase filme de dragoste, la Casa municipala de cultura

Trei filme care vor unge sufletele indragostitilor vor rula din 14 februarie la Casa de cultura a municipiului, din Piata Unirii 24. Cele trei pelicule reunesc trei spatii georgrafice inedite si

09 Februarie 2011 - Clujenii din Popesti raman azi fara apa

Clujenii din localitatea Popesti (comuna Baciu) au ramas in aceasta dimineata fara apa potabila. Furnizarea acesteia a fost sistata dimineata la 9 si va fi reluata doar la ora 15, conform

09 Februarie 2011 - Noua garaje din Manastur, ridicate cu macaraua de pe spatiul public

Mai multe garaje de pe strada Arinilor din Manastur au fost ridicate cu macaralele, in aceasta dimineata. Motivul - acestea sunt ridicate pe domeniul public si incurcau serios circulatia de mai bine

09 Februarie 2011 - Trei filme de Oscar si de Palme d'Or premiate gratuit la Casa Municipala de Cultura

Trei filme premiate cu Oscar si Palme d'Or vor fi proiectate gratuit la Casa Municipala de Cultura din Cluj-Napoca, in cadrul "Zilelor Filmului de Dragoste".

09 Februarie 2011 - Aproape 20 milioane de lei, bani europeni, pentru elevii din Cluj si Alba

Un program care urmareste reducerea fenomenului de parasire timpurie a scolii si care se adreseaza unui numar de peste 1.600 de elevi si 80 de profesori a fost lansat ieri la Colegiul National

09 Februarie 2011 - Seful vamilor, audiat in dosar cu omul de afaceri Liviu Florian

Seful Autoritatii Nationale a Vamilor, Radu Marginean, este audiat de Directia Nationala Anticoruptie,.intr-un dosar in care a fost arestat preventiv un om de afaceri clujean.

09 Februarie 2011 - Paine ecologica, la targul de produse traditionale

Intre produsele care pot fi cumparate la targul de produse traditionale organizat in fata magazinului Central din Cluj se numara si painea ecologica.

09 Februarie 2011 - Produse traditionale in centrul Clujului: painea ecologica!

Clujenii pot sa savureze painea ecologica pe care o pot cumpara de la targul de produse traditionale din fata magazinului Central Cluj de luni pana sambata, intre orele 9-17.00.

09 Februarie 2011 - Florian Walter vrea sa inaugureze Cluj Arena cu Real Madrid! Clujenii il vor putea vedea la lucru pe Cristiano Ronaldo

Cluj-Napoca. Patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, e pus pe fapte mari si vrea sa o aduca la Cluj pe Real Madrid cu ocazia inaugurarii celei mai moderne arene sportive din Romania.

09 Februarie 2011 - Poetul Ioan Moldovan isi lanseaza ultimul volum de versuri la Cluj

Cluj-Napoca. Carturesti Cluj va fi vineri 11 februarie 2011,de la ora 19, gazda lansarii volumului Mainimicul, aparut in toamna anului trecut la editura Cartea Romaneasca semnat de poetul Ioan

09 Februarie 2011 - "Leonce si Lena", din nou deseara La Teatrul Maghiar

Spectacolul "Lonce si Lena", de Georg Buchner, va fi prezentat din nou deseara de Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

09 Februarie 2011 - Parc fotovoltaic in Tetarom IV

O parte din terenul pe care comuna Feleacu l-a pus la dispozitia Consiliului Judetean pentru realizarea celui de-al patrulea parc industrial va produce energie alternativa.

09 Februarie 2011 - Primarul Apostu si-a inceput ziua cu felicitari de la Basescu

Sorin Apostu, primarul municipiului Cluj-Napoca, a implinit marti 43 de ani, zi in care a primit urari de la presedinte, premier si multi prieteni.

09 Februarie 2011 - Noile magazine ale Clujului se pregatesc de inaugurare

Proprietarii modifica Multiplex Leul pentru Carrefour, Lidl cauta aici responsabili de extindere, Massimo Dutti face angajari, iar Dedeman isi pregateste personalul.

09 Februarie 2011 - Premierul s-a intalnit cu seful fabricii Nokia Cluj

Prim-ministrul Emil Boc s-a intalnit marti dupa-amiaza la Palatul Victoria cu directorul fabricii Nokia din Jucu, Risto Meskus.