Înapoi la listarea arhivei

15 Martie 2011 - Romanele politiste ale lui Leonida Neamtu, reeditate la Cluj

Primul titlul reeditat al cunoscutului scriitor de romane politiste Leonida Neamtu va fi lansat vineri la Cluj, la sediul Fundatiei Carpatica. Romanul este primul din colectia de autor reeditata de

15 Martie 2011 - Recital de muzica franceza la Muzeul de Arta

Un recital de muzica franceza va avea loc joi, de la ora 18.30, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

15 Martie 2011 - Seminar regional pentru functionarii publici, la Cluj

Un seminar regional despre gestionarea resurselor umane aflate in functie publica are loc la Cluj, in 17 si 18 martie, in organizarea Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.

15 Martie 2011 - Inca o firma cu credite fictive testeaza piata la Cluj

Dupa modelul societatii de creditare Credit Euro Cassa, despre care inspectorii de la Protectia Consumatorului Cluj avertizeaza ca este o teapa, in Cluj a mai aparut o firma cu acelasi obiect de

15 Martie 2011 - Doua localitati din Cluj raman maine fara apa la robinete

Clujenii din localitatile Corus si Salistea de Sus raman maine fara apa potabila, anunta Compania de Apa "Somes" SA.

15 Martie 2011 - 600 de maghiari in mars in centrul Clujului

Aproape 600 de persoane au pornit in aceasta dimineata in mars pe bulevardul 21 Decembrie, de Ziua Nationala a Ungariei, in Cluj-Napoca.

15 Martie 2011 - Medicamente expirate in reteaua de farmacii Catena

Mai multe produse expirate au fost depistate in reteaua de farmacii Catena de inspectorii de la Protectia Consumatorului, la controalele din ultima perioada. "Unele produse erau expirate si de

15 Martie 2011 - Ziua Maghiarilor, sarbatorita in curtea unor romani

Dejenii se aduna astazi in curtea familiei Paltineanu, in jurul unui monument dedicat maghiarilor cazuti in Revolutia din 1848. Monumentul a fost ridicat in anul 1889, din banii localnicilor, si

15 Martie 2011 - Clujul va avea Politie Locala de saptamana urmatoare

Primaria va demara licitatii pentru achizitia de masini destinate politistilor locali, dupa ce se va infiinta noua structura in cadrul administratiei municipale.

15 Martie 2011 - Clujul a primit peste 10 milioane de lei de la guvern

Guvernul a alocat peste 10 milioane de lei pentru Cluj in vederea continuarii lucrarilor de infrastructura si a celor de amenajare a unor baze sportive in mediul rural.

15 Martie 2011 - Planuri noi pentru mutarea sediului Consiliului Judetean

Chiar daca licitatia pentru mobilarea noului sediu al Consiliului Judetean (CJ) a ramas blocata, vicepresedintele Radu Bica se arata increzator ca cel putin contractul pentru dotarea tehnica va fi

15 Martie 2011 - Pledoarie pentru Muzeul de Istorie a Transilvaniei

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a inaintat ieri o adresa Ministerului Culturii si Patrimoniului National, prin care solicita deblocarea situatiei controversate de la Muzeul

15 Martie 2011 - Consiliul Judetean se bate pentru a-si recupera terenul din centrul Clujului

Ca sa nu piarda nimic din terenul de pe Calea Turzii nr. 2-14, CJ are de solutionat doua procese. Pentru una dintre parcele se efectueaza o expertiza in vederea achitarii unei despagubiri.

15 Martie 2011 - 56 de firme sunt interesate de noua pista a aeroportului

Licitatia privind atribuirea contractului pentru constructia noii piste a aeroportului se deschide in 7 aprilie. Pana in prezent, a transmis consiliul judetean, 56 de firme au solicitat documentatia

15 Martie 2011 - IPS Andrei Andreicut si PS Irineu Bistriteanul, primii candidati la Mitropolia Clujului

Arhiepiscopul Alba Iuliei si episcopul vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului au fost desemnati, prin vot secret al ierarhilor din Sinodul Mitropolitan al Clujului,

15 Martie 2011 - Cel mai norocos primar din Cluj

Primarul penal din Calatele, Petru Toadere, reinscaunat ieri cu aplauze de consilierii locali, a petrecut mai bine de un an in arest. Sentinta definitiva o asteapta tot din fotoliul de primar.

15 Martie 2011 - Scandal in Floresti: aceleasi apartamente, vandute de doua ori

15 familii de tineri se lupta in justitie pentru a-si pastra locuintele noi, in care abia s-au mutat, dupa ce au aflat ca sunt ipotecate de alti cumparatori.

15 Martie 2011 - Peste 70.000 de lei, colecta Balului Lions

Suma donata de participantii la editia din acest an a Balului de caritate al Cluburilor Lions din Cluj va permite finantarea la Cluj a patru proiecte sociale.

15 Martie 2011 - Batin tine CFR-ul in cursa pentru Europa

Clujenii au obtinut un punct norocos la Ploiesti, dupa un meci in care au alergat 80 de minute dupa egalare. Paul Batin a inscris primul gol in Liga I.

15 Martie 2011 - 11 localuri de cinci stele la Cluj

Municipiul Cluj-Napoca are 500 de restaurante, baruri, cluburi si cafenele, potrivit listei de structuri de primire cu functiune de alimentatie publica afisate de Ministerul Turismului.

15 Martie 2011 - Terapia isi scoate la vanzare proprietatile din Bucuresti

Producatorul de medicamente Terapia Ranbaxy si-ar putea vinde un teren de noua hectare pe care il are in proprietate in Cluj-Napoca, dar si toate proprietatile pe care le detine in Bucuresti.

15 Martie 2011 - Unda verde pentru hidrocentrala de la Tarnita.

Proiectul hidrocentralei cu acumulare prin pompaj Tarnita-Lapustesti face un pas mai departe. Consiliul Judetean (CJ) Cluj a aprobat inceperea intocmirii Planului Urbanistic Zonal (PUZ).