Înapoi la listarea arhivei

21 Aprilie 2011 - Parcarea subterana a Cluj Arena va avea 300 de locuri

Intrarea in parking se va face in zona tribunei oficiale a stadionului.

21 Aprilie 2011 - A 13-a editie a Festivalului de Foarte Scurt Metraj are loc si la Cluj

A 13a editie a Festivalului de Foarte Scurt Metraj are loc intre 6 si 8 mai in mai multe tari, intre care si Romania, si in mai multe orase, intre care si Cluj-Napoca.

21 Aprilie 2011 - Exclusiv: Boc vine la Cluj pentru aniversarea fiicei sale

Fiica cea mare a premierului Emil Boc implineste joi 15 ani .

21 Aprilie 2011 - Voleibalisti clujeni, la nationala

Doi voleibalisti de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj au fost convocati la lotul national de juniori. Este vorba despre Andrei Georgescu si Gabriel Cherbeleata.

21 Aprilie 2011 - "Corul inocentilor" s-a mutat la Iulius Mall

"Corul inocentilor" format din peste 5.000 de figurine de lut, si-a incheiat recitalul de pe Bulevardul Eroilor, unde a reusit sa adune de la trecatori cateva mii de euro.

21 Aprilie 2011 - 2 tone de hartie colectate de studentii USAMV

ShareAsociatia de Voluntariat VIA a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca a derulat in perioada 11-16 aprilie o campania de colectare de hartie in campusul

21 Aprilie 2011 - Complex nou de locuinte sociale la Turda

ShareComplexul de locuinte sociale de pe strada Panait Cerna din Turda va fi inaugurat saptamana viitoare, cheile urmand sa fie predate chiriasilor in zilele de 27, 28 si 29 aprilie

21 Aprilie 2011 - Motociclist accidentat de masina in Gheorgheni

Un autoturism BMW a taiat calea unei motociclete pe strada Septimiu Albini.

21 Aprilie 2011 - Autobuz transformat in "troleu", de marti in Cluj-Napoca.

Primul autobuz transformat in troleibuz din Cluj-Napoca a fost prezentat joi si va fi pus in circulatie de marti.

21 Aprilie 2011 - Delgado: "Cel mai frumos cadou de Paste ar fi victoria cu Branesti"

Mijlocasul Universitatii Cluj, Alfonso Delgado, a declarat ca un eventual succes contra Victoriei Branesti i-ar face Sarbatorile Pascale fericite lui si coechipierilor sai.

21 Aprilie 2011 - IPS Andreicut vrea sa apropie religia de tineri

Inainte de sarbatoarea Pastelui, noul Mitropolit al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, Andrei Andreicut, a vorbit, pe scurt, despre planurile Mitropoliei.

21 Aprilie 2011 - "Scheme" spectaculoase cu bicicleta, printre studenti, la Cluj

Robert Kovacs, vicecampion national la trial bike, clasa elite in 2010, a fost invitat la competitia "Red Bull Racing Can" care s-a desfasurat joi, in curtea Campusului din Observator.

21 Aprilie 2011 - Delgado: "Cel mai frumos cadou de Paste ar fi victoria la Branesti"

Mijlocasul Universitatii Cluj, Alfonso Delgado, a declarat ca un eventual succes la Branesti i-ar face Sarbatorile Pascale fericite lui si coechipierilor sai.

21 Aprilie 2011 - Cadouri pentru copii si batrani de la fotbalistii Universitatii

O parte din jucatorii lui "U" au acordat cadouri, in aceasta dimineata, varstnicilor si copiilor din trei centre de ingrijire din Cluj-Napoca, cu ocazia Sarbatorilor Pascale care se apropie.

21 Aprilie 2011 - Bilete la CFR - Vaslui, de astazi

Biletele pentru meciul programat sambata, intre CFR Cluj si FC Vaslui, sunt disponibile de atazi la casele de bilete ale stadionului "Dr. Constantin Radulescu".

21 Aprilie 2011 - "Zorba Grecul", diseara la Cluj.

Apreciatul film "Zorba Grecul" poate fi urmarit in aceasta seara la Cluj.

21 Aprilie 2011 - Primul autobuz convertit in troleibuz, prezentat azi la Cluj

Primul autobuz convertit in troleibuz din Cluj-Napoca va fi prezentat astazi, la depoul de troleibuze din Gheorgheni al Regiei Autonome de Transport Urban de Calatori (RATUC).

21 Aprilie 2011 - Prins de politisti dupa ce a furat un telefon mobil din transportul in comun

Un barbat din Turda a fost prins de politisti dupa ce acesta a furat un telefon mobil din buzunarul hainei unei femei care circula cu un mijloc de transport in comun.

21 Aprilie 2011 - 1.500 de oua de ciocolata pentru copii in mall-ul din Floresti

O cantitate de 1.500 de oua de ciocolata vor fi imprastiate luni in complexul comercial din Floresti, pentru a fi gasite de copii.

21 Aprilie 2011 - Un sofer clujean a fost depistat conducand cu 103 km/h prin centrul orasului si pe deasupra mai era si baut

In data de 21 aprilie ora 0:44, politistii l-au surprins pe M. Voicu, de 28 ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, cu viteza de 103 km/h.

21 Aprilie 2011 - Fundatia Comunitara Cluj acorda 10 burse elevilor de clasa a VIII-a din Cluj.

Programul de burse se adreseaza tinerilor de clasa a VIII-a cu domiciliul in judetul Cluj care doresc sa-si continue studiile in cadrul unei institutii de invatamant preuniversitar din judet.

21 Aprilie 2011 - Mitsoura - un proiect care imbina muzica roma maghiara cu radacinile orientale pe scena International Romani Art Festival

Inca un nume important se anunta in lista artistilor editiei cu numarul cinci a International Romani Art Festival.

21 Aprilie 2011 - Primul transplant de inima artificiala va fi realizat in luna iunie la Cluj

Primele transplanturi de inima artificiala Jarvik 2000 vor fi realizate la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, cel mai probabil in luna iunie, de o echipa romano-italiana de medici specialisti, pe

21 Aprilie 2011 - Amenzi pentru vanzatorii de miei si lactate din Piata Mihai Viteazul

Doi fermieri clujeni care vindeau carne de miel in Piata Mihai Viteazul au fost amendati cu cate 1.000 de lei de Directia Sanitar-Veterinara si de Siguranta a Alimentelor (DSVSA) Cluj dupa ce

21 Aprilie 2011 - Colaboratorul de la Cluj al lui Necolaiciuc are liber la afaceri

Ovidiu Nicula, beneficiar al unor contracte frauduloase de la CFR, a primit de la instanta dreptul de a administra societati.

21 Aprilie 2011 - "Vaneaza lupul" de pe ATV-uri

Peste 50 de participanti s-au inscris in cel mai important concurs de ATV-uri din Romania, "Vaneaza Lupul 2011", transmit organizatorii.

21 Aprilie 2011 - Drumul Crucii a strabatut centrul Clujului

Peste 100 de clujeni au luat parte ieri dupa-amiaza la procesiunea traditionala prin care se reparcurge calea urmata de Hristos spre Dealul Golgotei. Au luat parte membri ai asociatiilor Eparhiei de

21 Aprilie 2011 - Proprietarii de localuri isi pregatesc terasele

Dupa reamenajarea si pietonalizarea in zona Zidului Cetatii, municipalitatea clujeana va licita spatiile dupa sistemul practicat deja in alte zone centrale.

21 Aprilie 2011 - Terenuri de minigolf si tenis la Grand Hotel

Proprietarii Grand Hotel Italia (foto) extind unitatea de cazare cu 40 de camere. In proiect mai apar doua terenuri de tenis si o propunere pentru amenajarea unuia de minigolf. Hotelul se afla in

21 Aprilie 2011 - Primul meci de fotbal pe Cluj Arena se va juca in septembrie

Consiliul Judetean Cluj demareaza licitatia privind amenajarea zonelor exterioare ale stadionului. Lucrarile in valoare de 1,1 milioane de euro urmeaza sa fie finalizate in maximum trei luni.