Înapoi la listarea arhivei

18 Iulie 2011 - Gazonul de pe Cluj Arena, asternut integral

Fotbalistii pot sa vina. Gazonul arenei clujene a fost asternut integral.

18 Iulie 2011 - Accident in Garbau: o caruta a intrat pe contrasens

Un barbat a fost ranit grav sambata intr-un accident provocat de o caruta care a trecut pe contrasens si a intrat in coliziune cu o masina.

18 Iulie 2011 - Bani pentru PDL

Primarii PDL au fost favorizati la impartirea banilor din fondul de rezerva al Guvernului, sustine presedintele organizatiei de tineret a PNL Cluj, Gavrila Iuga. El a declarat ca, din cei 124 de

18 Iulie 2011 - Accident grav in Bunesti. Un mort si un ranit grav

Grav accident de circulatie sambata dimineata la ora 1.30 pe DN1C, al doilea cel mai periculos din Cluj, in localitatea clujeana Bunesti. O persoana a decedat si o alta a fost ranita.

18 Iulie 2011 - Autostrada Transilvania, exclusa din prioritatile de finantare ale Guvernului

Au spus una si fac alta: premierul Emil Boc a declarat ca ia in calcul finantarea lucrarilor la Autostrada Transilvania printr-un parteneriat public-privat, dar niciun tronson al autostrazii nu se

18 Iulie 2011 - Acoperisul luat de vant, platit de locatarii din bloc

Constructorul imobilului din Floresti ramas fara acoperis luna trecuta i-a lasat pe locatari cu ochii in soare dupa ce le-a promis plata reparatiei.

18 Iulie 2011 - Spitalul din Borsa, locul unde o reteta anti-cancer e gratis

O echipa ZIUA de CLUJ a vizitat spitalul de la Borsa si a aflat retete anti-cancer si pentru marirea sau micsorarea sanilor. Din pacate, de la un pacient.

18 Iulie 2011 - Mircea Sandu vine la Cluj: Nationala se pregateste sa inaugureze Cluj Arena

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal va vizita joi Cluj Arena. Autoritatile spera ca intalnirea sa certifice ca stadionul va fi inaugurat printr-un meci al Nationalei cu echipa Belarusului.

18 Iulie 2011 - Victorie la pas pentru "U" Cluj

In ultimul amical inainte de inceperea Ligii 1, Universitatea Cluj a invins cu 3-0 formatia FC Baia Mare.

18 Iulie 2011 - Showroom de instalatii Melinda Instal, inaugurat la Cluj

Compania Melinda Instal a inaugurat vineri in Cluj-Napoca cea de-a 17-a reprezentanta comerciala si tehnica. Astfel, clujenii vor putea vizita pe strada Calea Turzii nr. 160 noua locatie Melinda,

18 Iulie 2011 - Hidroconstructia construieste centrul de deseuri

Situatia licitatiei pentru "fabrica de gunoi" a Clujului a fost deblocata dupa mai multe luni de asteptare.

18 Iulie 2011 - Gata de start: Badea si-a creionat deja echipa pentru prima etapa

"Studentii" intra vineri in focul Ligii I, urmand sa evolueze impotriva Daciei Mioveni. Ionut Badea si-a testat elevii intr-un amical cu FC Baia Mare si cunoaste in linii mari primul "11" pe care il

18 Iulie 2011 - S-au intors cu o singura infrangere si vor titlul: atacul, cheia succesului

"Feroviarii" au revenit din Austria dupa un stagiu de pregatire aproape perfect, in care au inregistrat un singur rezultat negativ.

18 Iulie 2011 - Daniel Buda o contreaza pe Anca Boagiu

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, ii ia apararea directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, Ion Pantelimon, atacat dur de ministrul Transporturilor si

18 Iulie 2011 - Boc trimite inca 3,4 milioane la Cluj din fondul de rezerva

Premierul a umblat din nou la fondul de rezerva al guvernului, impartind bani in teritoriu. La Cluj 35 de primarii primesc bani. 28, PDL. 5, PNL si 2 PSD.

18 Iulie 2011 - Circulatie inchisa pe Splaiul Independentei

Astazi incep lucrarile la linia de tramvai pe Spaiul Independentei, astfe ca tramvaiele vor fi inlocuite cu autobuze articulate iar traseele modificate.