Înapoi la listarea arhivei

03 August 2011 - Unirea Floresti, echipa a doua a Universitatii Cluj?

Primaria comunei Floresti se afla in discutii cu Universitatea Cluj privind o posibila colaborare intre Unirea Floresti si echipa sepcilor rosii, existand inclusiv varianta ca formatia floresteana sa

03 August 2011 - Lucrarile la Tarnita vor incepe anul viitor

Debutul lucrarilor la una dintre cele mai mari investitii din Romania, centrala de acumulare prin pompaj Tarnita-Lapustesti, este programat inainte de vara lui 2012, a anuntat marti deputatul Mircia

03 August 2011 - Incep testarile pentru suplinitori

Peste 800 de persoane si-au depus luni si marti dosarele in vederea testarii pentru posturile de suplinitori necalificati si calificati disponibile in invatamantul preuniversitar clujean.

03 August 2011 - Fiu de judecatoare, acuzat de escrocherie pe internet

Tanarul Ionut Adrian Dinca a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru ca ar fi inselat mai multe persoane printr-un site de vanzari masini.

03 August 2011 - Sentinta-soc: 20 de familii, la un pas de evacuare!

Proprietarii a 20 de apartamente dintr-un bloc din Floresti isi vad locuintele scoase la licitatie prin executarea silita a constructorului.

03 August 2011 - Mai sunt cateva zile de inscrieri la traversarea Tarnitei

Clujenii pasionati de inot care vor sa ia parte la prima competitie de inot in ape deschise din Romania pot sa se inscrie pana luni, 8 august, la ora 12:00, pe site-ul www.traversareatarnitei.ro.

03 August 2011 - Burse pentru copii nevoiasi

Fundatia Parinti Clujeni da o mana de ajutor micutilor proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 600 si 3.000 de lei, acordandu-le sansa de a urma gratuit un program educational intr-o

03 August 2011 - Primarii comunelor din jurul Clujului refuza "marea Unire" (II)

Urbanizarea micilor localitati este inevitabila, sustin specialistii in administratie publica.

03 August 2011 - Se vrea golgheter, dar nu la CFR: Bud, directionat spre Targu-Mures

Desi a impresionat in pregatire, Cristi Bud nu va fi pastrat in lot de tehnicianul Jorge Costa. Fotbalistul va fi imprumutat la FCM Targu-Mures.

03 August 2011 - Primaria vrea sa grabeasca judecarea contestatiei pentru filarmonica

Licitatia pentru parkingul subteran si hotelul de la strada de pe B-dul 21 Decembrie 106, aferente proiectului Centrului Cultural Transilvania, va fi reluata dupa incheierea contractului.

03 August 2011 - Locuinte noi mai ieftine in oferte la Cluj-Napoca

Pretul mediu solicitat pentru apartamentele scoase la vanzare in Cluj-Napoca a ajuns la 943 euro/mp util, cu 7,8% sub cel inregistrat in urma cu un an, arata cea mai recenta analiza a Imobiliare.ro,

03 August 2011 - Pretul apartamentelor in scadere, insa doar in raportul imobiliare.ro

Pretul apartamentelor din Cluj-Napoca a scazut cu 7,8% fata de anul trecut, potrivit unui raport al site-ului.

03 August 2011 - Urmeaza Raliul Aradului

Pilotii de la Napoca Rally Academy vor trai o noua experienta: Raliul Aradului va fi in acest an etapa atat in CN al Romaniei, cat si in cel al Ungariei.

03 August 2011 - PSD Cluj ii cere explicatii premierului pentru taxele trimise si banii primiti de la Bucuresti

PSD Cluj ii cere prim-ministrului Emil Boc sa explice raportul prin care judetul Cluj primeste inapoi doar o treime din suma pe care o varsa la buget.

03 August 2011 - Burse pentru 14 artisti si sportivi tineri din Cluj

Paisprezece tineri talentati din judetul Cluj vor beneficia de sprijin financiar pentru activitatea pe care o desfasoara, in cadrul editiei din acest an a programului "Pot ajuta?", derulat de o