Înapoi la listarea arhivei

20 August 2011 - Investitii de zeci de milioane de euro in sistemul privat de sanatate

Odata cu cresterea numarului de spitale, clinici ori policlinici private, zeci de milioane de euro sunt injectate in sanatatea clujenilor.

20 August 2011 - Incendiul a mistuit un depozit in Iris

Focul a izbucnit vineri in jurul orei 16:30, pe strada Nadasel 20, intr-un depozit de deseuri care apartine firmei Reformatex SRL.

20 August 2011 - Final incendiar la Zilele Culturale Maghiare

Clujenii au la dispozitie doua concerte ce se anunta "incendiare", dar si numeroase alte evenimente astazi, respectiv maine, spre finalul Zilelor Culturale Maghiare (ZCM) din Cluj.

20 August 2011 - Liniste, joaca "U" cu Petrolul!

Meciul de azi, dintre Universitatea si Petrolul, se disputa fara spectatori, din cauza petardei aruncate pe teren in timpul meciului cu Rapid, de acum doua etape.

20 August 2011 - La inaugurarea Cluj Arena nu va veni Inter, ci va concerta trupa Scorpions

Cluj Arena nu va fi inaugurat cu un spectacol fotbalistic, asa cum se dorea, ci pe ritmuri rock. Trupa germana Scorpions va concerta, pe 8 octombrie, cu ocazia inaugurarii oficiale a noului stadion

20 August 2011 - Bacalaureat Big Brother la Cluj

Cei care nu au reusit sa treaca examenele la prima sesiune au o noua sansa de promovare.

20 August 2011 - Scorpions vine la Cluj

Legendara trupa rock va concerta la Cluj, a anuntat site-ul oficial al grupului, informatie confirmata si de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise.

20 August 2011 - Restrictii de circulatie pe drumul turistic Rachitele - Ic Ponor

Din pricina camioanelor care transporta lemn, Consiliul Judetean Cluj vrea sa restrictioneze tonajul pe drumurile judetene Rachitele - Doda Pilii si Doda Pilii - Ic Ponor, pentru a proteja lucrarile