Înapoi la listarea arhivei

22 August 2011 - Ungurii au cucerit Piata Unirii, cu "Ciocarlia"

Trupa Budapest Gypsy Symphony Orchestra a umplut duminica seara zona din jurul statuii lui Matei Corvin si i-a impresionat pe clujeni cu melodia-simbol a muzicii populare romanesti.

22 August 2011 - Batut in cuie: "U"- Kuban la inaugurarea Cluj Arena

Kuban Krasnodar a confirmat ca vine la inaugurarea Cluj Arena.

22 August 2011 - "Bacul video" incepe saptamana viitoare la Cluj

Camerele video se vor distribui de marti celor zece centre unde va fi organizata a doua sesiune de bacalaureat.

22 August 2011 - Clujenii, in topul consumatorilor de etnobotanice

Clujenii, iesenii si bucurestenii sunt cei mai interesati de etnobotanice, dar popularitatea substantelor halucinogene a inceput sa scada, arata un studiu al Agentiei Nationale Antidrog (ANA)

22 August 2011 - CFR a cerut sa joace pe Cluj Arena si in Liga I

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a spus ca a primit cererea clubului CFR de a juca pe Cluj Arena si ca aceasta se contrazice cu declaratiile oficialilor feroviari.

22 August 2011 - Cat vor costa lojele de pe Cluj Arena: licitatiile pleaca de la 10.000 de euro pe an

Cluj Arena va avea 20 de loje, fiecare de cate 12-15 locuri.

22 August 2011 - O expozitie de fotografii cu familia regala, realizata de clujeni va fi prezentata la Festivalul de la Rasnov

Expozitia de fotografii "Familia Regala Romana in uniforma pentru totdeauna" va fi prezentata in cadrul Festivalului International Istoric Academic, "In numele trandafirului", la Rasnov. Este primul

22 August 2011 - Vine canicula! La Cluj vor fi 33 de grade in cea mai calda zi a saptamanii

In Romania, maximele vor ajunge la 35 de grade Celsius. La Cluj va fi ceva mai racoare.

22 August 2011 - Smokie va concerta pe "Cluj Arena" in 9 octombrie, la o zi dupa Scorpions.

Trupa Smokie va sustine, in 9 octombrie, un concert pe "Cluj Arena", evenimentul facand parte din seria manifestarilor prin care va fi inaugurat noul stadion din municipiul Cluj-Napoca, alaturi de

22 August 2011 - Pilotul unei curse aeriene refuza sa plece de la Cluj spre Antalya, din cauza numarului mare de calatori

Pilotul unei curselor de Antalya refuza sa zboare spre Antalya si tine calatorii in autocare.

22 August 2011 - Constructorii Cluj Arena se lauda cu cea mai moderna sala de conferinte din Europa.

Sala de conferinte de la Cluj Arena a fost inaugurata astazi.

22 August 2011 - Au inceput probele orale pentru liceenii care nu au promovat bacalaureatul in vara

Elevii care spera la o a doua sansa la bacalaureat in acest an au inceput de astazi, 22 august, pana in 26 august probele orale.

22 August 2011 - Scorpions concerteaza la Cluj

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a confirmat astazi ca celebra trupa germana Scorpions va concerta pe Cluj Arena.

22 August 2011 - Congres de Hungarologie

Presedintele Ungariei, Pal Schmitt, face o vizita in judetul Cluj cu ocazia Congresului de Hungarologie. Pal Schmitt a raspuns astfel invitatiei organizatorilor congresului ajuns la a saptea editie.

22 August 2011 - Bancile scapa de proprietatile din Floresti

Multe dintre casele si terenurile executate de catre societatile bancare se afla pe teritoriul comunei de langa Cluj-Napoca, socotita odinioara un adevarat paradis imobiliar.

22 August 2011 - Tranzactiile imobiliare de criza ale anului

Unele dintre cele mai importante afaceri realizate la Cluj si facute publice au parafat nu doar schimbarea proprietarilor, ci si modificarea destinatiilor initiale ale proiectelor.

22 August 2011 - 61 de milioane de lei pentru tramvaiele europene

Ofertele depuse la licitatia organizata de Primaria Cluj-Napoca in vederea achizitiei de tramvaie noi vor fi deschise in data de 29 septembrie.

22 August 2011 - Focuri de arma in trafic. Un sofer a fost impuscat in piept

Un tanar, din judetul Cluj, este suspectat ca a folosit un pistol cu bile de cauciuc, pentru care avea autorizatie, pentru a-si face dreptate in trafic.

22 August 2011 - Presedintele Comisiei Nationale de Arheologie si-a dat demisia

Presedintele Comisiei Nationale de Arheologie si-a dat demisia din functie, anuntandu-si gestul printr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Culturii.

22 August 2011 - Sute de clujeni au omagiat-o pe Sfanta Rita

Sfanta cauzelor imposibile, cum este supranumita, a atras multimi de credinciosi la relicvariul sau, poposit pentru doua zile la Catedrala "Schimbarea la Fata".

22 August 2011 - Ce ar putea vinde comunismul la Cluj, dupa "indicatiile" lui Udrea

Turistii curiosi de viata lui Nicolae Ceausescu ar putea vizita vilele de pe vechea strada Pavlov, cabana dictatorilor de la Belis sau sediile Securitatii.

22 August 2011 - Start pentru a doua sesiune a bacalaureatului

2.803 elevi clujeni care au picat bacalaureatul in luna iunie vor sustine incepand de astazi si pana in 2 septembrie probele orale si scrise ale examenului.

22 August 2011 - Presedintele Ungariei, in vizita la Cluj-Napoca

Presedintele Ungariei, Pal Schmitt, s-a aratat interesat de scandalul placutei din fata statuii lui Matei Corvin.

22 August 2011 - Au adus folclorul din noua tari la Cluj

Ansambluri folclorice din noua tari, in special din bazinul carpatin, au participat la cea de-a XIII-a editie a Festivalului de Dans si Muzica Populara Sfantul Stefan, care s-a incheiat aseara, la

22 August 2011 - Gore superstar. Cum a ajuns un borfas sa fie rasfatat de mass-media

Penduland intre jurnalism onest si temeinic si unul superficial, in goana dupa audienta, presa clujeana din ultimul deceniu a nascut (cel putin) un monstru: pe Marius Florin David, zis Gore, recent

22 August 2011 - Clujenii s-au inghesuit in noua piata volanta

Prima editie a pietei volante de la Sala Sporturilor s-a dovedit a fi un succes, chiar daca mutarea acesteia din centrul orasului a starnit nemultumiri.

22 August 2011 - Clujul a scapat de Bechtel

Constructorul Autostrazii a anuntat ca si-a terminat treaba la Cluj. Tronsonul Gilau - Nadasel, de 8 kilometri, va fi continuat de "altii mai buni", spune directorul de comunicare al Bechtel, Bogdan

22 August 2011 - Tony, omul ultimei secunde la "U": "Victoria e meritata!"

Lovitura de cap excelent plasata de nigerian a adus o victorie nesperata a Universitatii contra Petrolului si un val de acuze la adresa arbitrajului din partea prahovenilor.

22 August 2011 - "U" Transilvania, doar locul 2 la Cupa Clujului

Handbalistii pregatiti de Constantin Stefan au incheiat pe treapta secunda a podiumului Cupa Clujului, competitie desfasurata weekendul trecut la Sala Sporturilor Horia Demian, dupa ce s-au inclinat,

22 August 2011 - Licitatie pentru lojele de pe Cluj Arena: cine vor fi chiriasii?

Consiliul Judetean Cluj va lansa o licitatie in urmatoarele doua luni pentru amenajarea celor 20 de loje VIP de pe stadionul Cluj Arena.