Înapoi la listarea arhivei

25 August 2011 - Bucurestiul intarzie raspunsul pentru noua pista a Aeroportului Cluj

Cu toate ca termenul a expirat ieri, Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor nu se grabeste sa transeze soarta contestatiilor ce tin blocata noua pista.

25 August 2011 - 500 de tone de sina de tramvai au ajuns la Cluj-Napoca

Primele sine de tramvai au ajuns la Cluj-Napoca. Cele 500 de bucati vor acoperi tronsoanele Str. Bucium - Pod Calvaria, Str. Baritiu si Str. Splaiul Independentei.

25 August 2011 - 300 de clujeni pe ora in piata volanta din cartierul Gheorgheni

Joi, 25 August 2011, in cartierul Gheorgheni (str. Unirii -la capatul liniei 3), Primaria a organizat a doua piata volanta din proiectul destinat cartierelor clujene si prima editie in acest cartier.

25 August 2011 - Varsticii clujeni raman fara ingrijitori platiti

Primaria a reziliat contractele celor peste 600 de persoane care munceau ca asistenti ai persoanelor varstnice. Primaria clujeana a decis sa rezilieze de la inceputul lunii august contractele de

25 August 2011 - Ce monumente mai sunt ignorate in posibila capitala culturala a Europei!

Impozantul monument al Sfintei Marii se afa de ceva timp intr-o continua stare de degradare, TNL Cluj-Napoca solicitand primarului Sorin Apostu sa demareze procedurile pentru reabilitarea si

25 August 2011 - Mircia Giurgiu vrea schimbarea Ordonantei de Urgenta privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copiilor!

Deputaul clujean Mircia Giurgiu considera ca Ordonanta de Urgenta nr. 111 din 8 decembrie 2010

25 August 2011 - Cum se va realiza Autostrada Transilvania, dupa ruperea contractului cu Bechtel

Circa 300 de kilometri din Autostrada Transilvania au ramas fara constructor in urma incheierii contractului cu Bechtel. Pentru realizarea lor, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale

25 August 2011 - Muzica, dans si imagine in P-ta Muzeului in acest weekend

Clujenii pot petrece in aceasta saptamana un weekend de muzica, dans si spectacol de imagine in Piata Muzeului.

25 August 2011 - Fiul lui Gore retinut pentru agresiune

Cinci tineri, intre care unul dintre fiii lui Marius David, cunoscut drept Gore, au fost retinuti aseara dupa ce au agresat un barbat, pe o strada din Cluj-Napoca.

25 August 2011 - Turdenii primesc apa potabila cu presiune mica

Turdenii vor avea astazi apa potabila la presiune redusa.

25 August 2011 - Investitie chineza la Cluj-Napoca

Autoritatile locale clujene au confirmat existenta unor discutii cu o companie chineza, care ar putea demara o investitie la Cluj. Compania chineza de telecomunicatii ZTE Corporation ar fi interesata

25 August 2011 - Clujul va avea cu 3.300 de angajati mai mult in 2014

Efectivul de salariati in judet urmeaza sa se mareasca doar cu 3.300 de persoane in urmatorii trei ani, sub ritmul de crestere din Bucuresti, Timis sau Constanta.

25 August 2011 - Incep lucrarile la drumurile judetene

Lucrarile de modernizare a celor 423 de kilometri de drumuri judetene vor demara de saptamana viitoare pe toate cele cinci loturi licitate, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

25 August 2011 - Bac cu repetitie la probele de competente lingvistice

400 de absolventi au sustinut ieri proba la o limba moderna.

25 August 2011 - Salariu lui Tise, abia pe locul 17 intre presedintii de consilii judetene

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, este la mijloc in clasamentul salariilor pe tara.

25 August 2011 - Clujul se leaga la "centura suspinelor"

Portiunea de acces catre varianta Valcele-Apahida va fi realizata abia dupa terminarea ocolitoarei de est a municipiului, care trebuia sa fie integral functionala inca din decembrie 2009.

25 August 2011 - Castelul Banffy devine centru cultural la sfarsitul acestei saptamani

Concerte, expozitii, lansari de carte si o proiectie cartata pe cladirile castelului - toate acestea dar si multe altele ii asteapta pe clujeni in weekend la Castelul Banffy din Bontida.

25 August 2011 - "Strandul" din Piata Unirii

Multi clujeni, toropiti de caldura, au gasit alternative de a se racori in buricul targului - au transformat fantana din Piata Unirii intr-un veritabil "strand".

25 August 2011 - Concert Cesaria Evora la Cluj-Napoca, in luna octombrie

Cesaria Evora va sustine in data de 7 octombrie un concert extraordinar la Cluj-Napoca.

25 August 2011 - Bobocii primesc zilele acestea "Primul ghiozdan"

Beneficiarii proiectului demarat de Consiliul Judetean vor fi toti cei 4960 de copii inscrisi in clasa I in scolile din intreg judetul.

25 August 2011 - Basescu sprijina investitia de la Rosia Montana. Decizia, apreciata de localnici

Primaria Campeni - Locuitorii din Campeni saluta decizia domnului presedinte Traian Basescu de a demara investitia miniera de la Rosia Montana Campeni, 24 august 2011

25 August 2011 - Pojar: "Ma bucur ca fanii lui *U* nu m-au uitat"

Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu si de clujeanul Cristian Pojar, este adversarul ales de conducerea clubului "U" pentru inaugurarea Cluj Arena.

25 August 2011 - Costa isi cunoaste viitorul: "Raman la CFR!"

Tehnicianul lusitan mizeaza pe revirimentul elevilor sai si este convins ca va continua munca inceputa in Gruia, indiferent de rezultatul meciului cu Sportul.

25 August 2011 - Culise: batutul de la Polus, pedepsit dupa legea strazii

Tinerii care l-au lovit in parcarea centrului comercial pe celebrul Bebe rup tacerea: de unde a plecat scandalul si cum au fost amenintati de gherila din Baciu si Arad.

25 August 2011 - Inculpatii din cazul "Jaf la BT" si-au gasit de lucru

Cei doi tineri, Andrei Hosu si Bogdan Baciu, judecati pentru jaful armat de la Banca Transilvania (BT) din 2009, au solicitat ieri instantei sa-i lase sa circule in afara Clujului intrucat si-au

25 August 2011 - Stadionul din Gruia, talismanul lui Horoba

Presedintele formatiei din Medias, Ioan Horoba, prevesteste calificarea Gazului in grupele Europa League, dupa returul de astazi, cu Austria Viena, meci ce se va disputa pe arena CFR-ului, "Dr.

25 August 2011 - Oficialii lui Gaz Metan cheama clujenii la "decisivul" cu Austria Viena

Atat antrenorul Cristi Pustai, cat si mijlocasul Cristi Todea au facut un apel la publicul clujean sa vina la stadion si sa incurajeze Gaz Metan Medias in tentativa istorica de calificare in grupele

25 August 2011 - Au asteptat pana la 3 dimineata ca sa primeasca posturi de profesori

Sute de profesori suplinitori care vor lucra in unitatile de invatamant clujene in anul scolar 2011-2012 au fost nevoiti sa astepte marti si miercuri ore in sir pentru a fi repartizati pe posturi.