Înapoi la listarea arhivei

01 Octombrie 2011 - Tise: Cu banii pe National Arena, puteam construi sapte Cluj Arena

Alin Tise a vorbit ultimul la inaugurarea Cluj Arena si a subliniat costurile reduse pe care le-a presupus construirea sa.

01 Octombrie 2011 - Boc: "Gazonul de pe Cluj Arena e mult mai bun decat cel de pe Arena Nationala"

Premierul Emil Boc considera ca inaugurarea stadionului Cluj Arena este un moment de istorie pentru sportul romanesc si pentru Cluj-Napoca si un exemplu de parteneriat intre Guvern si autoritatile

01 Octombrie 2011 - Ajutoare pentru persoanele varstnice

Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (SAMR) va sarbatori luni, alaturi de batranii clujeni fara posibilitati, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

01 Octombrie 2011 - Guvernul declanseaza operatiunea "Joia investitorilor ". Bosch ar putea prelua angajatii Nokia, Schrotter vrea sa cumpere o hala

Pe langa cei zece investitori cu care Guvernul se afla in negocieri avansate pentru a compensa pierderile generate de inchiderea fabricii Nokia de la Jucu, autoritatile sustin ca poarta discutii cu

01 Octombrie 2011 - Ce scriu ziarele straine despre inchiderea fabricii Nokia de la Jucu

Presa germana si cea finlandeza comenteaza pe larg inchiderea fabricii Nokia de la Jucu, amintind de subventiile primite de companie de la diverse state europene unde si-a deschis linii de productie.

01 Octombrie 2011 - Centura Gherlei se surpa din nou

Centura de ocolire a municipiului Gherla, inaugurata de premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, in august 2009, a inceput din nou sa o ia la vale. Dupa ce a fost inchisa

01 Octombrie 2011 - S-a redeschis cinematograful Marasti

Cinematograful de cartier din Marasti a fost redeschis de catre municipalitatea clujeana, devenind primul cinematograf gratuit din oras si, de altfel, din Romania.

01 Octombrie 2011 - Unde pleaca angajatii de la fabrica Nokia

Peste 8.000 de clujeni vor fi afectati direct de inchiderea fabricii de telefoane: angajatii, sotii/sotiile si copiii acestora.

01 Octombrie 2011 - "Cluj Arena" e gata. Poftiti sambata pe stadion, se deschid portile!

Noua bijuterie de pe malul Somesului isi va deschide oficial portile sambata.

01 Octombrie 2011 - Bosch, la Cluj

Puternicul grup industrial german, cu vanzari anuale de 47,3 miliarde de euro, a pus Clujul pe harta viitoarelor sale investitii, a anuntat ieri conducerea Consiliului Judetean.

01 Octombrie 2011 - Cinema Marasti s-a redeschis: bilete gratis la filme pentru clujeni

Primaria a investit peste 2 milioane de lei pentru reabilitarea cinematografului din cartierul Marasti si a zonei adiacente acestuia.

01 Octombrie 2011 - Primarul din Jucu dupa plecarea Nokia: "Bugetul local va scadea cu 20%"

Primarul comunei Jucu, Ioan Pojar, a oferit prima declaratie dupa anuntul oficial facut de compania finlandeza Nokia privind inchiderea fabricii din localitatea clujeana.