Înapoi la listarea arhivei

22 Octombrie 2011 - Mostenitoarea imperiului Renner locuieste pe strada Horea si se judeca cu Statul la CEDO pentru Clujana

Mostenitoarea familiei Renner, care a infiintat cea mai veche fabrica din Cluj, Szuszana Renner, locuieste pe strada Horea din Cluj-Napoca, are 70 de ani si se razboieste cu Statul Roman la Curtea

22 Octombrie 2011 - Anvelopele "all seasons" nu sunt acceptate.

Anvelopele marcate numai cu inscriptia "all seasons" nu sunt acceptate ca anvelope de iarna, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna,

22 Octombrie 2011 - Primul congres mondial de la Cluj, organizat de profesorul Gheorghe Benga dupa ce a ratat premiul Nobel

Profesorul doctor Gheorghe Benga organizeaza la Cluj-Napoca primul congres mondial din oras, care este in acelasi timp primul congres mondial pe tema proteinei canal pentru apa, numita aquaporina 1.

22 Octombrie 2011 - Ada Milea, in concert extraordinar la Teatru de Club

Ada Milea va sustine un concert extraordinar la Teatru de Club in Diesel Club joi, de la ora 21.00. Spectacolul este realizat impreuna cu Bobo Burlacianu.

22 Octombrie 2011 - Placuta dezvelita diseara la Cluj, la 200 de ani de la nasterea lui Franz Liszt

O placuta care marcheaza locul unde cunoscutul pianist si compozitor Franz Liszt a concertat de doua ori la Cluj, in secolul XIX, va fi dezvelita astazi de la ora 18 pe cladirea actualului Muzeu

22 Octombrie 2011 - Marsul masinilor de epoca

Astazi, la Cluj are loc a patra editie a paradei automobilelor retro.

22 Octombrie 2011 - Muncitorii de pe centura Clujului, cinstiti cu bere de Boc

Mare onoare pe capul lucratorilor de pe centura Clujului, inaugurata vineri. Muncitorii au primit doua lazi cu bere chiar din mainile premierului Emil Boc.

22 Octombrie 2011 - 115 milioane de euro de la buget pentru 21 km din centura de ocolire a Cluj-Napoca

Vineri au fost inaugurati 21 km din centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Lucrarile pe relatia Valcele - Apahida au inceput in 2006, iar costurile sunt de aproximativ 115 milioane de euro.

22 Octombrie 2011 - Autostrada Transilvania va fi construita cu fonduri UE

Lucrarile la sase tronsoane din Autostrada Transilvania vor fi finantate din fonduri europene, Comisia Europeana dandu-si acceptul in acest sens, a anuntat ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

22 Octombrie 2011 - 3 comedii preferate de clujeni ruleaza gratuit la Klausenburg Cafe !

Trei comedii in preferintele publicului Comedy Cluj ruleaza GRATUIT azi si maine, de la ora 19:30, la Klausenburg Cafe!

22 Octombrie 2011 - Dupa ce s-a "ars" cu Petrolul, CFR "sufla" si-n Ceahlaul

"Feroviarii" vor sa transeze rapid meciul cu nemtenii, de azi, pentru a evita o noua piedica de genul celei primite in ultimul meci disputat in Gruia.

22 Octombrie 2011 - Draga Olteanu Matei: "Sunt uimita ca m-a poftit cineva si pe mine la Cluj"

Marea actrita a facut din conferinta de presa pe care a sustinut-o in cadrul Festivalului de Film Comedy Cluj un adevarat spectacol, plin de savoare si umor.

22 Octombrie 2011 - Apar pretentiile in USL Cluj

PNL Cluj ar putea propune social-democratilor o distribuire a locurilor eligibile pe liste in functie de actualele ponderi politice.

22 Octombrie 2011 - "Liniute" pe centura inaintea venirii la Cluj a lui Emil Boc

Vineri seara, in jurul orei 23:30, pe centura Apahida-Valcele s-au adunat mai mult de 80 de persoane pentru a participa la o intrecere intre masini cu multi cai putere.

22 Octombrie 2011 - "Centura de diamant": Ies tirurile din oras, intra DNA

Inaugurare asteptata de doi ani: premierul Emil Boc a circulat pe cei 24 km ai centurii Valcele-Apahida cu o Dacia cu numarul B 16 REN si i-a cinstit pe muncitori cu doua lazi de bere Ursus. Centura