Înapoi la listarea arhivei

24 Martie 2012 - Circa 500 de clujeni au participat la marsul impotriva avortului

Tineri, familii cu copii, straini, fete bisericesti sau simpli curiosi au participat astazi la "Marsul Pentru Viata", de la Cluj-Napoca. Evenimentul este orgnizat de Covenant Christian Center,

24 Martie 2012 - Drumurile de pamant din Cojocna vor fi asfaltate

Drumurile de pamant din comuna Cojocna vor fi asfaltate din fonduri europene. Este vorba despre un proiect care include modernizarea a 2,3 kilometri de drum.

24 Martie 2012 - Lucrarile la Sala Polivalenta au fost oprite!

Firma ACI, cea care a construit "Cluj Arena", a obtinut in instanta blocarea lucrarilor la Sala Polivalenta, finalizate in proportie de 65 la suta, iar acestea ar putea fi reluate abia peste un an.

24 Martie 2012 - A inceput procesul de selectie pentru Tarnita-Lapusesti

Consortii din Germania si China s-au aratat dispuse sa investeasca in viitoarea hidrocentrala cu acumulare prin pompaj de la Tarnita-Lapustesti, proiect de 1,6 miliarde de euro.

24 Martie 2012 - Noul semafor de pe strada Paris blocheaza traficul!

Noul sistem de semaforizare de pe strada Paris, care permite accesul in fata, spre strada Pitesti, sufoca traficul."Trafic infernal pe strada Paris, cu noul sistem de semaforizare. Este tragic.

24 Martie 2012 - S-a deschis targul Touristica

Clujenii pot beneficia de vacante de sezon in intreaga lume cu reducere de pana la 30% daca acceseaza ofertele prezentate in acest weekend la Polus Center, in cadrul Targului de Turism Touristica.

24 Martie 2012 - Autoturismul lovit de ambulanta pe Traian Vuia nu a respectat semnalele acustice

Soferul autoturismului marca Renault, lovit de o ambulanta vineri dupa-amiaza pe strada Traian Vuia, nu a respectat semnalele acustice ale autospecialei care transporta un copil.Soferul a iesit de pe

24 Martie 2012 - Domiciliu nou pentru Apostu si Stoia: inchisoarea din Targu-Mures

Fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, si omul de afaceri Calin Stoia au ajuns vineri la Penitenciarul Targu-Mures, ca urmare a admiterii cererii de stramutare a procesului. Tweet

24 Martie 2012 - Sute de clujeni au intampinat Crucea lui Iisus adusa din Grecia

Peste 600 de persoane au sosit ieri seara la Catedrala Mitropolitana, unde o delegatie din Grecia a adus un fragment de lemn despre care se spune ca ar face parte din Crucea lui Iisus.

24 Martie 2012 - Doua parcuri fotovoltaice in comuna Chinteni

Consiliul Judetean (CJ) se va asocia cu administratia locala Chinteni pentru realizarea unui parc fotovoltaic pe un teren de peste 100.000 de metri patrati, situat pe teritoriul acestei comune.

24 Martie 2012 - Proiect de 16 milioane de euro pentru extinderea Tetarom I

Cu costuri acoperite 50% cu fonduri europene, Consiliul Judetean va mari primul parc industrial al Clujului cu 2,4 hectare.

24 Martie 2012 - Camora contraataca: "Am obtinut rezultatele doar pe teren"

Fundasul stanga al CFR-ului, Mario Camora (dreapta), spune ca rezultatele din ultimele etape ale formatiei sale nu au fost cauzate de prestatiile arbitrilor, asa cum au insinuat zilele trecute mai

24 Martie 2012 - Universitatea cauta punctele pierdute. La Chiajna

In tur, Concordia dadea o palma usturatoare clujenilor, obtinand un egal pe terenul "studentilor". Azi, "U" promite sa ia toate punctele in fata revelatiei din 2012.