Înapoi la listarea arhivei

24 Aprilie 2012 - "Laboratorul" oamenilor de film la TIFF: Transilvania Talent Lab

Intr-un moment in care cinematografia romana are nevoie, mai mult decat oricand, de incurajarea tinerelor talente si pregatirea lor pentru rigorile unui sistem de productie si distributie aflat in

24 Aprilie 2012 - Liviu Varciu vine La Cluj, pentru a selecta concurentii emisiunii "Roata Norocului"

Joi 26 aprilie 2012, Liviu Varciu va fi prezent la Cluj, unde va cauta competitori pentru show-ul concurs de divertisment, numit "Roata Norocului".

24 Aprilie 2012 - "Primavara cafenelelor" - 12 baruri si cafenele vor gazdui festivalul, cu o gama variata de evenimente

Festivalul "Primavara cafenelelor" va avea loc pe data de 21-29 aprilie, la Cluj, eveniment la care vor participa 12 baruri si cafenele, unde se vor pregati o gama variata de evenimente culturale,

24 Aprilie 2012 - Incendiu intr-un bloc din Dej, de la un muc de tigara

Un incendiu a izbucnit intr-un bloc de pe strada 1 Mai din Dej.

24 Aprilie 2012 - Peste 500 de locuri de munca si internship-uri la JobShop

Peste 500 de locuri de munca, locuri de practica si internship-uri sunt disponibile la cea de-a XVIII-a editie a evenimentului de cariera JobShop, desfasurat in perioada 23-26 aprilie la Casa de

24 Aprilie 2012 - Curs gratuit de pictura si broderie la Turda

Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" organizeaza in perioada 15 mai -15 iunie un curs gratuit de initiere in pictura si broderie artistica "Arta pentru toti la Turda".

24 Aprilie 2012 - Au mai ramas trei saptamani pana la Targul EcoLogica!

Singurul targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania isi deschide portile peste doar trei saptamani, in parcarea Cora Hipermarket cel mai mare centru comercial independent

24 Aprilie 2012 - PCM a stabilit cine e candidatul la Consiliul Judetean si cine candideaza la Primarie. Vezi lista

Candidatii Partidului Civic Maghiar, pentru presedintia Consiliului Judetean si pentru Primaria Cluj-Napoca, sunt Csep Sandor si respectiv Fodor Alpar.

24 Aprilie 2012 - Taiat pe fata in Vertigo de interlopi! Un clujean se lupta de cinci luni si cu Politia si cere sa i se faca dreptate FOTO

Un clujean de 28 de ani asteapta de cinci luni ca cei care l-au agresat si l-au taiat pe fata in clubul Vertigo, sa fie pedepsiti. Marius Craciun a fost taiat cu un pahar spart pe fata si pe gat.

24 Aprilie 2012 - Cod galben de furtuni, de maine pana joi

Avertizarea meteo de cod galben este valabila in toata tara, de miercuri 25 aprilie, ora 12 pana vineri 26 aprilie, ora 9.

24 Aprilie 2012 - Asociatiile studentesti, chemate sa sustina candidatura Clujului drept Capitala Europeana a Tineretului

Asociatiile studentesti din Cluj intra in competitia pentru Capitala Europeana a Tineretului, unde unul dintre candidati este orasul Cluj-Napoca.

24 Aprilie 2012 - Conferinta regionala in consultanta, la Cluj

Conferinta regionala pe tema consultantei in Romania are loc la Cluj, in organizarea AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) si EuroTop Consulting.

24 Aprilie 2012 - Boc infirma zvonul ca ar candida la Primaria Clujului

Emil Boc a anuntat ca nu candideaza la Primaria Cluj-Napoca, cu toate ca sursele PDL anunta contrariul.

24 Aprilie 2012 - A vrut sa-i fure masina fostului socru pentru o datorie, insa a reusit sa i-o distruga!

Un barbat din Dej a vrut sa-i confiste masina fostului sau socru, in contul unei datorii de 4000 de euro, insa a reusit doar sa avarieze serios autoturismul parcat intr-un garaj.

24 Aprilie 2012 - Ai fular cu "U", intri gratis la meciul "U" Jolidon - HCM Baia Mare

Intrarea gratuita, maine seara la meciul de handbal dintre "U" Jolidon si HCM Baia Mare, pentru suporterii Universitatii care vin cu fulare sau alte insemne ale "U".

24 Aprilie 2012 - Un barbat s-a urcat beat crita la volan!

Politistii dejeni au ramas consternati cand au verificat alcelemia unui sofer care circula prin Dej nestingherit la volanul unei masini: 1.05 mg/l alcool.

24 Aprilie 2012 - Revolutionarii trebuie sa restituie indemnizatiile, calculate gresit de functionarii Casei de Pensii

Revolutionarii din toata tara trebuie sa returneze o parte din indemnizatiile primite din ianuarie 2011, pentru ca au fost calculate gresit, din vina functionarilor Casei de Pensii.

24 Aprilie 2012 - Biciclistii clujeni ies in strada in 26 aprilie

Marsul Biciclistilor Clujeni din luna aprilie va avea loc joi, iar startul se va da din parcul I.L. Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu, de la ora 18:00.

24 Aprilie 2012 - Actrita clujeana Melania Ursu, premiul pentru intreaga cariera la UNITER

Actrita clujeana Melania Ursu a primit aseara premiul pentru intreaga cariera, la gala UNITER.

24 Aprilie 2012 - Patru clujeni pornesc sa cucereasca masivul Cordillera Blanca din Peru

Patru clujeni vor porni la in aceputul acestei veri intr-o expeditie in Peru, unde spera sa cucereasca trei varfuri din muntii Cordillera Blanca. Doua dintre aceste trei varfuri nu au mai fost

24 Aprilie 2012 - Universitatea "Babes Bolyai" ridica stacheta: examene de admitere la toate facultatile

Rectorul Universitatii Babes Bolyai, Ioan Aurel Pop, spune ca intentioneaza sa reintroduca examene la toate facultatile, incepand de anul viitor.

24 Aprilie 2012 - Tise intra oficial in cursa pentru Consiliul Judetean

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a anuntat la Realitatea FM ca va candida pentru un nou mandat.

24 Aprilie 2012 - Germania are joburi pentru romani

Angajatorii din Germania selecteaza 60 de romani pentru posturi sezoniere in domeniul hotelier-gastronomie. Salariile sunt intre 1.200 si 2.000 euro.Cele 60 de posturi oferite vizeaza meserii precum:

24 Aprilie 2012 - Hai la o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni!

Joi, 26 aprilie 2012, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni, a 55-a din seria "critical mass" inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei

24 Aprilie 2012 - Amenzi de 30.000 de lei pentru anticariate si case de licitatii din Cluj

Acestea au fost sanctionate de catre reprezentantii Directiei de Cultura si Patrimoniu pentru ca nu detineau autorizatiie de comercializare de la Ministerul Culturii.

24 Aprilie 2012 - VEZI candidatii PSD la Consiliul Judetean

La doua zile dupa liberali, a venit randul social-democratilor sa-si faca publica lista ordonata a candidatilor pentru Consiliul Judetean (CJ).

24 Aprilie 2012 - Clujana isi schimba conducerea

Directorul general al fabricii de incaltaminte Clujana, Radu Tarmure, si-a dat demisia din functie. "Asa am considerat eu; sunt motive personale", a explicat Tarmure, care a demisionat in 1 aprilie.

24 Aprilie 2012 - Afacerilor clujene le lipseste clasa de mijloc

Reprezentantii business-ului local astepta implicarea politicului pentru "a starpi polarizarea veniturilor".

24 Aprilie 2012 - 159 sectii de votare in Cluj-Napoca

ShareAnul acesta, numarul total al sectiilor de votare amenajate pentru alegerile locale din iunie va fi de 159, mai multe decat anul trecut.

24 Aprilie 2012 - Rezultat naucitor in dosarul "Pisica": nici o expertiza nu seamana cu alta

Medicii legisti nu se pot pune de acord in legatura cu leziunile pe care Alex Vaida, din Dej, le-ar fi suferit in urma bataii incasate de la politistii Otniel Podea si Daniel Mora.