Înapoi la listarea arhivei

25 Aprilie 2012 - Conducea un autovehicul cu numar fals de inmatriculare

In data de 25.04.2012, ora 00:57, politisti din cadrul Politiei municipiului Turda, l-au depistat pe suspectul U. CORNELIU, de 25 ani, din comuna Josenii Birgaului, jud. Bistrita Nasaud, in timp ce

25 Aprilie 2012 - Daniel Buda: Solicit public demisia domnilor Ponta si Solomon din Parlamentul Romaniei

Presedintele Comisiei Juridice de disciplina si imunitati din Camera Deputatilor, Daniel Buda, condamna declaratiile membrilor USL, Adrian Solomon si Victor Ponta, referitoare la amenintarile

25 Aprilie 2012 - Scandal la Partidul Poporului Cluj. Nasul si cu finul conduc partidul spre PDL

Scandal de proportii la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD), filiala judeteana Cluj.

25 Aprilie 2012 - Povestea impresionanta a unui transsexual din Cluj-Napoca. Cum a devenit femeie din barbat!

Un barbat din Cluj-Napoca in varsta de 31 de ani a devenit femeie in urma cu doi ani, dupa ce inca de mic era atras de hainele, bijuteriile si pantofii mamei lui.Sorin R., devenit in urma cu doi ani

25 Aprilie 2012 - Presedintele ACI Cluj, Ioan Aschilean, va fi dus cu mandat la procesul lui Gicu Gasca

Judecatorii clujeni au dispus ca martorii din dosarul in care omul de afaceri Gicu Gasca este judecat pentru manipularea bursei sa fie adusi cu mandat.

25 Aprilie 2012 - Expozitia "Iubesc Clujul", vernisata la Huedin

Expozitia "Iubesc Clujul" va fi vernisata vineri, 27 aprilie, de la ora 11.00, in la Casa de Cultura a orasului Huedin. Evenimentul face parte din cadrul manifestarilor legate de inaugurarea cladirii

25 Aprilie 2012 - "Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale", celebrata la Cluj-Napoca

Expozitia "Inventatori vizionari" este tema Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale si va fi celebrata la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj, in perioada 26 aprilie-2 mai.

25 Aprilie 2012 - Produsele Farmec vor ajunge in Coreea de Sud

Compania clujeana de cosmetice Farmec ar putea ajunge pe piata asiatica, dupa ce Coreea de Sud s-a aratat interesata de produsele fabricate la noi. Coreenii doresc sa introduca pe piata lor produsele

25 Aprilie 2012 - Hyundai si Daewoo, interesate sa investeasca la Cluj

O delegatie din partea companiilor Daewoo si Hyundai s-a aflat zilele trecute la Cluj-Napoca, unde s-a intalnit cu reprezentanti din partea Primariei.

25 Aprilie 2012 - Premii pentru mediul de business din Cluj. Vezi cine sunt castigatorii

A treia editie a Galei Premiilor Business, de la facultatea de business a Universitatii "Babes-Bolyai", are loc maine dimineata, anunta azi universitatea.

25 Aprilie 2012 - Nicoara isi depune joi oficial candidatura la Primaria Clujului

Candidatul USL la functia de primar in Cluj-Napoca, Marius Nicoara, isi depune maine dosarul de candidatura, la Biroul Electoral Municipal. Tweet

25 Aprilie 2012 - Un nou spatiu expozitional, inaugurat printr-un vernisaj, vineri la Fabrica de Pensule

Fabrica de Pensule inaugureaza vineri, 27 aprilie, un nou spatiu de arta conetmporana "Lateral", prin vernisajul expozitiei artistului Dragos Badita: "My body is always here".

25 Aprilie 2012 - Flashmob pe Facebook, pentru candidatura Clujului la titlul de capitala europeana a tineretului

Flashmob virtual, diseara la ora 20, la Cluj. Tinerii cu conturi de Facebook sunt invitati sa-si schimbe fotografia de la profil cu sigla care promoveaza candidatura orasului in competitie.

25 Aprilie 2012 - Ploile lovesc Clujul dupa ora 14.00! Meteorologii spun ca in weekend va fi cald

Efectele Codului galben de furtuna anuntat de meteorologi se vor simti dupa ora 14.00 in judetul Cluj, urmand ca ploile sa se mentina si in prima parte a noptii care va urma.

25 Aprilie 2012 - Proiectele de transformare a fabricii de mobila Libertatea in parc tehnologic, expuse la sediul fabricii

Proiectele inscrise pentru viitorul parc tehnologic ce va inlocui fabrica de mobila Libertatea SA din Cluj-Napoca au fost afisate astazi intr-o expozitie chiar la sediul fabricii.

25 Aprilie 2012 - PSD si-a anuntat candidatii la Consiliul Local Cluj-Napoca

PSD Cluj si-a prezentat lista candidatilor pentru Consiliul Local. Pe lista sunt trecute ocupatia si varsta fiecarui candidat. Tweet Iata lista candidatilor PSD Cluj la functia de consilier local:

25 Aprilie 2012 - Cruzime fara margini: vanatorii au impuscat si incendiat cativa catei in Padurea Faget!

Proprietarul a patru catei si-a gasit animalele in padurea Faget, impuscate si incendiate de un grup de vanatori. Omul este decis sa apeleze la instanta.

25 Aprilie 2012 - 5.000 de clujeni pe un stadion, formeaza un QR Code uman, la Cluj Capitala Europeana a Tineretului, in 2015

Aproape 5.000 de voluntari vor forma un QR Code fizic, pe un stadion din Cluj-Napoca, daca orasul va fi ales sa fie Capitala Europeana a Tineretului, in 2015.

25 Aprilie 2012 - Vezi ce formatii vor canta la Zilele Clujului! Cristian Gog va fi invitat special

La Zilele Clujului vor avea loc concerte in fiecare seara, urmand ca formatii cunoscute in Romania sa urce pe scena. Invitatul special va fi Cristian Gog, mentalistul de la Romanii au talent.

25 Aprilie 2012 - TNL Cluj propune licitatii publice cu strigare pentru locatiile destinate vanzarii de pepeni

TNL Cluj solicita primarului interimar, Radu Moisin, sa organizeze licitatii publice cu strigare pentru inchirierea amplasamentelor destinate comertului stradal cu pepeni.

25 Aprilie 2012 - Atentie, someri! Vineri, 27 aprilie, se organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca

Calarasenii care cauta un loc de munca sunt asteptati vineri, 27 aprilie 2012, la Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca(AJOFM). Actiunea

25 Aprilie 2012 - Increderea in "prieteni" a costat-o 2.000 de lei

O clujeanca a ramas fara 2.000 de lei dupa ce i-a fost furat cardul bancar. Culmea, hotul este chiar o cunostinta a acesteia.

25 Aprilie 2012 - Incepe Maratonul Fagetului! Vezi traseul!

Mai multi biciclisti se vor intrece la Maratonul Fagetului ce va avea loc in data de 29 aprilie, de la ora 11:00, la Polus Center din Cluj-Napoca.

25 Aprilie 2012 - Parcul Etnografic se deschide de 1 mai, cu obiective reabilitate si panouri noi

Muzeul Etnografic al Transilvaniei si Clubul Ecologic Transilvania au pus bazele unui parteneriat privind promovarea valorilor etnografice ale Transilvaniei, in special ale celor din zona Muntilor

25 Aprilie 2012 - Boc are insomnii din cauza dilemelor legate de candidatura la Primaria Cluj: "Am avut destule nopti in care am meditat asupra acestui subiect"

Fostul premier Emil Boc a dat de inteles marti seara intr-o emisiune la TVR ca i-a venit foarte greu sa decida daca va candida sau nu la Primaria Cluj-Napoca si ca subiectul i-a cauzat insomnii:

25 Aprilie 2012 - Cum au primit revolutionarii clujeni bani mai multi din cauza unei erori informatice VIDEO

Sute de revolutionari clujeni sunt obligati sa restituie cate 500 de lei Casei de Pensii.

25 Aprilie 2012 - Terapia cu robotii de pe Avalon ai UBB Cluj a imbunatatit situatia copiilor cu autism

Patru roboti -Probo, Nao, Robonova si Pleo- au fost folositi in ultimii doi ani de psihologii clujeni de pe platforma Avalon a UBB in terapia copiilor cu tulburari de spectru autist. Rezultatele -

25 Aprilie 2012 - Romanii, campioni la productia de miere. Vezi ce spun apicultorii clujeni

Suntem printre cei mai mari producatori de miere de albine din Europa, dar suntem codasii clasamentului cand vine vorba de consum.

25 Aprilie 2012 - Un proiect educational marca TIFF: Transilvania Talent Lab

Intr-un moment in care cinematografia romana are nevoie, mai mult decat oricand, de incurajarea tinerelor talente si a pregatirii lor pentru rigorile unui sistem de productie si distributie aflat in

25 Aprilie 2012 - Solutii pentru parcarile din Hasdeu

Administratia locala clujeana si Universitatea Babes-Bolyai (UBB) au intrat in parteneriat pentru a amenaja un parking suprateren in complexul Hasdeu, langa cantina studenteasca.