Înapoi la listarea arhivei

06 Iunie 2012 - Dejenii, afectati de inundatii, vor fi despagubiti de primarie

Primarul Dejului, Costan Morar, a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta, in contextul furtunii care a inundat, ieri, mai multe strazi si gospodarii din oras.

06 Iunie 2012 - Lavinia Sandru il sustine pe Marian Morar

Candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei la functia de primar al municipiului Campia Turzii s-a prezentat din nou in fata alegatorilor.

06 Iunie 2012 - Loredana concerteaza diseara la Cluj

Clujenii sunt invitati diseara la un concert sustinut de artisti autohtoni in voga, pe platoul Expo Transilvania. La eveniment va fi prezent si liderul PNL, Crin Antonescu.

06 Iunie 2012 - Tramvaiul, testat de dimineata. Azi se reia circulatia

Noul tramvai, produs in Polonia si adus in urma cu o saptamana la Cluj, a fost testat la primele ore ale diminetii.

06 Iunie 2012 - Parc industrial la Campia Turzii

Consiliul Judetean a demarat procedura pentru construirea celui de-al cincilea parc industrial, in zona Campia Turzii - Luna. 15 investitori, care si-au anuntat prezenta, producatori de mobila, se

06 Iunie 2012 - Andone ii face cu ochiul lui Florin Costea

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Liga I pana acum cativa ani, Florin Costea a ajuns sa paraseasca Steaua (a dat doua goluri intr-un sezon) de pe usa din dos, fiind efectiv aruncat de

06 Iunie 2012 - Emil Boc este mai mediatizat ca Marius Nicoara! VEZI o monitorizare pe saptamana 21-27 mai

Cei doi candidati la Primaria Cluj-Napoca, Emil Boc (PDL) si Marius Nicoara (USL) nu sunt egali in ceea ce priveste aparitia in mass-media, potrivit unei monitorizari Mediafax in perioada 21-27 mai.

06 Iunie 2012 - Beto inapoi la CFR? Muresan: "Asteptam raspunsul lui"

Varianta soc. Beto ar putea sa ramana la CFR si in sezonul viitor. Sefii formatiei din Gruia au dezvaluit ca lusitanul nu a dat inca un raspuns final privind plecarea sa de la echipa.

06 Iunie 2012 - Madone Venere Moderne intr-o galerie din centrul Clujului!

Marti, la Galeria ArtExpert de pe strada Iuliu Maniu, numarul 10, a avut loc vernisajul expozitiei Madone Venere Moderne, care ii are ca protagonisti pe artistii Marian Furtuna si Andreia Cismasiu.

06 Iunie 2012 - Laborator antidrog unic in tara, infiintat la Cluj

Primaria Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai si Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate isi dau mana pentru a combate comertul cu substante interzise. Primul pas este crearea unui

06 Iunie 2012 - Microbuz cu elevi implicat intr-un accident pe DN1C

Un microbuz scolar a fost implicat intr-un accident care a avut loc in jurul orei 15:00 pe drumul DN1 C, in zona comunei Bontida.

06 Iunie 2012 - Termen depasit. Liniile de tramvai, inca in santier

Clujenii mai au de asteptat pana vor vedea tramvaiele circuland prin Cluj-Napoca. Autoritatile au anuntat ca termenul de finalizare este 5 iunie, insa exista mai multe zone pe traseu unde se lucreaza

06 Iunie 2012 - O noua amanare in dosarul Salii Polivalente

Investitia de aproape 14 milioane de euro ramane in continuare blocata dupa ce magistratii Curtii de Apel au propus o nua data pentru transarea problemei.

06 Iunie 2012 - Mai multe strazi din oras, inundate dupa furtuna

Ploaia torentiala care a durat mai putin de 30 de minute a inundat strazile Clinicilor si Republicii.

06 Iunie 2012 - S-a finalizat reabilitarea locuintelor de pe str. Albac

Lucrarile la "Proiectul Locuinte Sociale de Calitate" de pe str. Albac nr. 21, depus pentru reabilitarea si modernizarea imobilului, au fost finalizate, anunta Primaria Cluj-Napoca, obiectivul fiind

06 Iunie 2012 - Club pentru pensionarii clujeni, deschis in Gheorgheni

Un nou club pentru pensionari a fost deschis azi in parcul Deunata. Amenajarea spatiului, care are o suprafata de 40,8 metri patrati, a costat 3.620 de lei.

06 Iunie 2012 - Zeci de mii de buletine de vot tiparite gresit la Cluj

Zeci de mii de buletine de vot ar fi fost tiparite gresit de imprimeriile nationale. Este vorba despre un semn electoral al Partidului Poporului - Legea Cojocaru, care a fost tiparit gresit.

06 Iunie 2012 - 11 jucatori de la "U" Cluj au semnat cu Petrolul!

Petrolul Ploiesti a anuntat astazi pe site-ul oficial achizitionarea a 11 jucatori de la Universitatea Cluj, precizand ca transferul atacantului Gheorghe Grozav urmeaza sa fie definitivat pana vineri.

06 Iunie 2012 - Primaria Cluj reia lupta cu insectele

Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 6-25 iunie 2012 a treia actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Actiunea se va desfasura intre orele 22.00 si 5.00. In cazul

06 Iunie 2012 - O rupere de nori a facut dezastru in Dej

Ploi torentiale insotite de grindina au afectat astazi mai multe judete din Transilvania. La Dej, in judetul Cluj, o rupere de nori a inundat majoritatea strazilor din oras, iar apa a ajuns pana in

06 Iunie 2012 - INCREDIBIL! Potopul de la Dej a spalat asfaltul de pe o strada

Ruperea de nori de la Dej, de marti dupa-amiaza, a lasat o strada fara asfalt.Scenele incredibile s-au petrecut pe strada Traian, unde asfaltul a fost macinat de apa, lasand in urma cratere si piatra

06 Iunie 2012 - "U" si-a stabilit programul de pregatire. Lipsesc doar jucatorii!

Clubul clujean a anuntat pe site-ul oficial programul de antrenamente pentru perioada de pauza competitionala.

06 Iunie 2012 - Targ de joburi pentru studentii clujeni!

"Miercuri, 13 iunie 2012, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca va gazdui un targ de joburi la care vor participa companii cu renume pe piata clujeana.