Înapoi la listarea arhivei

24 Iulie 2012 - O fetita de patru ani, bolnava de cancer si mancata de viermi, va fi operata la Cluj

Un caz incredibil pentru zilele noastre. Un copil cu o tumoare uriasa in zona gatului, si plina de viermi, va fi operat de urgenta, pentru a fi salvat de la moarte.

24 Iulie 2012 - Apa depozitata la 35 de grade in curtea unui hipermarket din Cluj-Napoca

Comisarii CJPC Cluj au desfasurat o actiune de control la un hipermarket din Cluj-Napoca, ca urmare a unei sesizari telefonice privind depozitarea improprie a apei minerale.

24 Iulie 2012 - Fostul viceprimar al Clujului a incetat din viata

Fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Boros Janos, in varsta de 64 de ani, a incetat din viata in aceasta dupa-amiaza, in urma unei lungi suferinte.

24 Iulie 2012 - R.J. s-a retras din fruntea Galeriei U Cluj

R.J., pe numele lui real Mircea Cenan, liderul galeriei U Cluj, a anuntat ca se retrage din randul suporterilor.

24 Iulie 2012 - Rugbystii infrunta maine principala contracandidata la retrogradare

Rugbystii clujeni intalnesc maine pe teren propriu CS Poli Iasi, principala contracandidata la retrogradare, in prima etapa a Ligii CEC Bank.

24 Iulie 2012 - Ce poti urmari la primul festival de film horror din Romania

Proiectie aniversara a celebrei pelicule "The thing", la festivalul filmului horror si fantastic "Luna plina", organizat de asociatia care administreaza si festivalul international de film

24 Iulie 2012 - Concurs de Skandenberg cu Radu Valahu la Polus Center

Competitia va avea loc duminica, in zona de food court a centrului comercial, incepand cu ora 17.

24 Iulie 2012 - La Spitalul din Dej exista un singur anestezist care face naveta

La Spitalul Municipal din Dej postul de anestezist a fost scos de doua ori la concurs, insa nu s-a prezentat nimeni. In prezent, un specialist face naveta pentru a ajuta pacientii.

24 Iulie 2012 - Mai multi intelectuali romani, intre care si rectorul UBB, semneaza o scrisoare deschisa pentru a convinge ca in Romania nu are loc o lovitura de stat

Mai multi intelectuali clujeni, intre care rectorul Universitatii "Babes-Bolyai" Ioan Aurel Pop, dar si directori de institute de cercetare din Cluj, se afla printre semnatarii unei scrisori deschise

24 Iulie 2012 - Acces gratis la Muzeul de Arta, sambata seara. Ce poti admira

Acces gratuit la Muzeul de Arta, sambata seara, in cadrul programului "Nocturna muzeala" .

24 Iulie 2012 - Auchan tinea 55.000 de litri de apa minerala in soare. Ce amenda a primit

Hipermarketul Auchan a fost amendat de inspectorii de la Protectia Consumatorilor Cluj pentru ca tinea 55.000 de litri de apa minerala in soare.

24 Iulie 2012 - Sate ramase fara apa in urma secetei

Lipsa ploilor din ultima vreme duce la uscarea pamantului si a fantanilor din sate. Temporar, problema poate fi rezolvata cu apa menajera de la Cluj. "In cursul lunii iulie, Inspectoratul Special de

24 Iulie 2012 - Data center de 4 milioane de euro in Tetarom III

Un centru de date de patru milioane de euro va fi amenajat in comuna clujeana Jucu.

24 Iulie 2012 - Peste 55.000 de litri de apa, depozitati la soare, la Auchan

Un hipermarket din Cluj-Napoca a fost amendat de catre inspectorii OPC cu 30.000 de lei pentru depozitarea improprie a apei minerale. Este vorba despre peste 55.000 de litri de apa lasati in soare.

24 Iulie 2012 - Cladirea Casino gazduieste Men's Fashion Week Cluj

Zece designeri de succes isi vor prezenta ultimele colectii in cadrul Men's Fashion Week Cluj, eveniment ce face parte din circuitul international al prezentarilor de moda Milano, Londra, Paris, din

24 Iulie 2012 - Un tanar din Dej s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat pe un camp

Un accident de circulatie a avut loc azi-noapte, pe DN1C intre localitatatile Nima si Bunesti. Soferul consumase bauturi alcoolice.

24 Iulie 2012 - WizzAir introduce inca un zbor Cluj-Bergamo

Numarul de curse aeriene operate de Wizz Air pe relatia Cluj-Napoca - Bergamo a fost suplimentat la patru curse saptamanale, a anuntat compania. Noua cursa opereaza inca de duminica, 22 iulie, iar

24 Iulie 2012 - Sportivii de la CSU, pe podium la Campionatul National Seniori de Beach Volley

Sportivii Universitatii Cluj au terminat pe podium Campionatul National Seniori de Beach Volley de la Mamaia, ce a avut loc in perioada 20-22 iulie.

24 Iulie 2012 - O noua reusita pentru alpinistii clujeni: varful Weisshorn!

Dupa ce au reusit sa cucereasca Matterhornul, alpinistii clujeni de la Extreme Explorer au mai bifat un succes in Alpi: varful Weisshorn, 4506 m.

24 Iulie 2012 - Cele mai periculoase sosele din judet vor fi semnalizate cu indicatoare

Politia Romana a alcatuit harta punctelor negre din tara si va amplasa zeci de panouri in locurile in care au avut loc cele mai multe accidente de circulatie.

24 Iulie 2012 - Concert de fanfara in Salina Turda

Salina Turda va gazdui un concert de fanfara. Evenimentul este programat sambata, 28 iulie 2012 incepand cu orele 11:00 in amfiteatrul minei Rudolf. Vizitatorii Salinei Turda vor fi delectati de

24 Iulie 2012 - URA! URA! URA! De trei ori! Rugbystii de la CSM Campia Turzii si CS Cetate Brasov stiu de ce!

Duminica, 22 iulie, iubitorii rugby-ului au revenit pe terenul din cadrul complexului sportiv *La Broscuta* pentru ultimele partide ale turneului "Transilvania Rugby Cup".

24 Iulie 2012 - Retele de gaz modernizate in Gheorgheni

Lucrarile de investitii la reteaua de gaz de pe strazile Heltai Gaspar si Constantin Brancoveanu au fost finalizate iar conductele noi vor fi cuplate maine, a anuntat ieri distribuitorul de gaze E.On

24 Iulie 2012 - Apa de la "urgenta" pentru sate din Cluj

De cinci ori a fost solicitat Inspectoratul Special de Urgenta al judetului Cluj pentru a duce apa cu cisterna in localitati napastuite de seceta.

24 Iulie 2012 - Stiintele Economice, cele mai cautate la UBB

Numarul absolventilor de liceu care s-au inscris pana acum la universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-napoca depaseste 12.300, a anuntat ieri universitatea.

24 Iulie 2012 - Calin Stoia, doi ani cu suspendare pentru "Number One"

Omul de afaceri clujean Calin Stoia a fost condamnat ieri la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta in dosarul "Number One", disjuns din dosarul de coruptie al fostului primar

24 Iulie 2012 - Scoala de turism cultural la Cluj

Universitatea Babes-Bolyai va inaugura in toamna o specializare de nivel licenta, in turism cultural, ce are deja traditie in tari ca Franta sau Italia, dar care reprezinta o premiera in Romania.

24 Iulie 2012 - O treime din profesorii clujeni au "picat" la definitivat

66,8% dintre profesorii care au dat examenul de definitivat au obtinut note de trecere. Pentru ca dascalii sa poata profesa in continuare, ei au trebuit sa ia cel putin nota sapte.

24 Iulie 2012 - Cum s-au ratacit banii pentru Festivalul Interferente

Dupa articolul "Cine incurca proiectul Cluj capitala culturala europeana", publicat in editia de ieri a ZIUA de CLUJ, Primaria a venit cu o precizare.

24 Iulie 2012 - Partia noua din Marisel creaza probleme Serviciului Salvamont

Judetul Cluj ar putea beneficia, din aceasta iarna, de o noua partie de schi, spun reprezentantii Salvamont. Proiectul de la Marisel se afla in faza de implementare, iar Serviciul Salvamont are