Înapoi la listarea arhivei

12 Septembrie 2012 - Seful IPJ Cluj, cel mai bogat politist din Transilvania

Conduc o institutie-cheie a statului, vegheaza la respectarea legii, raspund de siguranta cetatenilor si a subalternilor si sunt primii pusi la zid atunci cand aceste obiective nu sunt indeplinite.

12 Septembrie 2012 - In PDL Cluj se pregatesc sacrificii: Hardau si Calian, sariti de pe liste

Surse de incredere din interiorul organizatiei clujene a PDL spun ca, mai mult ca sigur, senatorul Mihail Hardau si deputatul Petru Calian nu vor mai obtine sprijin politic pentru a candida din nou

12 Septembrie 2012 - Grav accident la Cluj. Dispeceratul 112 a uitat sa trimita salvarea si un motociclist a murit

Un motociclist si-a pierdut viata intr-un accident grav la Cluj. Ambulanta a ajuns cu intarziere si barbatul nu a mai putut fi salvat. Raed Arafat a dispus o ancheta in acest caz.

12 Septembrie 2012 - Locuri la facultatile din Cluj

Facultatea care are cele mai multe locuri vacante in a doua sesiune de admitere in universitati este cea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB.

12 Septembrie 2012 - Protest la Mechel Campia Turzii

Cel putin o mie de persoane sunt asteptate vineri sa protesteze impotriva inchiderii fabricii Mechel Campia Turzii.

12 Septembrie 2012 - Visul primarului Emil Boc pentru Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a transmis visul pe care il are pentru municipiul Cluj-Napoca, in cadrul unei campanii de promovare a idealurilor pe care clujenii le au pentru orasul in care traiesc.

12 Septembrie 2012 - Se reia cazul "Jaf la BT"

Procesul va avea loc azi la Curtea de Apel. Nici noua expertiza de inaltime a unuia dintre atacatori, nici cea contabila nu sunt finalizate, desi au trecut trei luni de la solicitare.

12 Septembrie 2012 - 135 de filme la Comedy Cluj. Ce propune a patra editie a festivalului

Peste 130 de filme din 35 de tari si 100 de invitatii, acestea sunt cifrele editiei din acest an a festivalului de film de comedie Comedy Cluj.

12 Septembrie 2012 - Explozie la o conducta de gaz din Campia Turzii

Doi muncitori care lucrau pe un santier din Campia Turzii au fost implicati intr-un accident de munca. Din declaratiile echipajelor de ajutor sosite la fata locului, se pare ca cei doi lucrau la

12 Septembrie 2012 - Consortiul care construieste drumul de la Rachitele scapa fara penalitati

Consiliul Judetean (CJ) Cluj a decis sa aprobe prelungirea termenului pentru finalizarea lucrarilor la drumul turistic Rachitele - Ic Ponor cu 217 zile, fara a percepe penalitati constructorului.

12 Septembrie 2012 - Cum va arata Clujul construibil

Noul Plan Urbanistic General al municipiului a ajuns in faza de redactare finala, dupa trei ani de la inceperea lucrului pentru noul regulament de construire.

12 Septembrie 2012 - "Platiti sau va scoatem de pe Cluj Arena"

Consilierii judeteni PDL au propus ca "U" Cluj sa joace gratis pe stadion daca isi va achita datoriile, reesalonate.

12 Septembrie 2012 - Panettone se coace la Cluj

Producatorii de la Battistero isi pregatesc instalarea in parcul industrial Tetarom III, printr-o investitie de 50 de milioane de euro. Draftul de contract a fost trimis deja in Italia. Tweet

12 Septembrie 2012 - Steaua neglijeaza Europa league, CFR nici nu se gandeste la asa ceva: "Nu sacrificam nimic!"

Presedintele Iuliu Muresan (foto) adopta o strategie diferita de cea a Stelei, care a anuntat ca va face tot posibilul sa castige campionatul, chiar cu riscul de a trimite rezerve in meciurile din