Înapoi la listarea arhivei

01 Octombrie 2012 - Manchester a ajuns la Cluj fara mai multe vedete

Echipa Manchester United a aterizat astazi, la Cluj, acolo unde, maine, va evolua in grupele Ligii Campionilor, impotriva formatiei CFR Cluj.

01 Octombrie 2012 - Cristi Dulca a demisionat de la U Cluj. Anamaria Prodan ii acuza pe suporteri de violenta

U Cluj nu mai are bani nici sa plateasca motorina pentru autocarul cu care face deplasarile pentru meciurile din Liga 1.

01 Octombrie 2012 - Anamaria Prodan cauta antrenor * Cristi Dulca: "De zece saptamini nu s-a intimplat nimic, nu ne-a ajutat nimeni"

Cristi Dulca a explicat motivele pentru care a ales sa plece de la U Cluj: "Daca nu ai liniste la o echipa, nu ai cum sa faci rezultate. Avem un lot foarte bun, un joc bun, iar rezultatele n-au fost

01 Octombrie 2012 - S-a deschis un nou an scolar la Universitatea Babes-Bolyai!

Sala Aula Magna a Universitatii Babes-Bolyai a gazduit luni, 1 octombrie 2012, cu incepere de la ora 9.00, ceremonia oficiala de deschidere a anului universitar 2012-2013.

01 Octombrie 2012 - Sindicalistii clujeni de la "Cartel Alfa" ies, joi, in strada. Proteste vor avea loc in toata tara

Sindicalistii "Cartel Alfa" protesteaza in toata tara, de maine pana joi, intre orele 15 si 18, cerand modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizarii companiilor strategice, crearea de

01 Octombrie 2012 - MAN.U. LA CLUJ. Ce fotbalist valoreaza aproape cat intreg lotul CFR-ului

Mijlocasul Nani are o cota de piata de 36.500.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Prin comparatie, intregul lot al CFR-ului insumeaza 37.250.000 de euro.

01 Octombrie 2012 - Clujean arestat pentru tentativa de omor

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Cluj au retinut un barbat, din Aghires, principalul suspect in cazul unei infractiuni de tentativa la omor calificat.

01 Octombrie 2012 - Emeric Ienei a fost externat. Vezi ce i-au recomandat medicii

Fostul antrenor al echipei nationale a Romaniei si al echipei Steaua, Emeric Ienei, a fost externat, azi dimineata, de la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca, unde a suferit o

01 Octombrie 2012 - Biciclistii clujeni au castigat procesul cu Primaria Floresti. Vor primi planurile pentru pistele de biciclete din localitate

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" a castigat procesul cu Primaria Floresti, intentat in 2011. Reprezentantii biciclistilor clujeni au cerut Primariei Floresti date despre pistele de biciclete ce urmeaza

01 Octombrie 2012 - MAN. UNITED LA CLUJ: Prezentarea "Diavolilor rosii"

Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani, fiind fondat in anul 1848.

01 Octombrie 2012 - Mircia Giurgiu a inceput saptamana in forta - 8 interpelari si 2 intrebari pe adresa Guvernului

Deputatul independent Mircia Giurgiu a depus astazi, 1 octombrie 2012, 8 interpelari si 2 intrebari pe adresa membrilor Guvernului Romaniei.

01 Octombrie 2012 - CFR: Vom avea aproximativ 16.500 de spectatori pe stadion

Reprezentantii clubului de fotbal CFR Cluj au precizat, luni dimineata, ca au mai ramas doar 200-300 de pachete disponibile pentru meciurile echipei clujene in Liga Campionilor.

01 Octombrie 2012 - Manchester se antreneaza pentru meciul cu CFR acasa

Manchester United va efectua in Marea Britanie antrenamentul oficial pentru meciul de Liga Campionilor cu CFR Cluj.

01 Octombrie 2012 - AIESEC recruteaza studenti!

Cluj-Napoca. Studentii clujeni au ocazia sa se inscrie in AIESEC, cea mai mare organizatie internationala de tineri din lume prezenta in peste 110 tari.

01 Octombrie 2012 - Boc a carat saci cu legume donate unei case de copii de producatorii de la Ziua Recoltei

Cluj-Napoca.Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a carat, duminica, mai multi saci cu legume donate unei case de tip familial din oras, in care locuiesc opt copii orfani cu varste cuprinse intre 9 si

01 Octombrie 2012 - Aeroporturile romanesti, pregatite pentru aderarea la Schengen

Directorul Aeroportului Cluj-Napoca, David Ciceo, spune ca aeroporturile din Romania indeplinesc toate conditiile tehnice.

01 Octombrie 2012 - Emil Boc spune ca va pastra legatura cu Sorin Apostu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri punerea in libertate a fostului primar.

01 Octombrie 2012 - Peste 72.000 de studenti incep un nou an universitar la Cluj

Studentii de la cele sase universitati de stat clujene incep astazi un nou an academic. Universitatile marcheaza inceputul anului academic prin festivitati.

01 Octombrie 2012 - "U" se scufunda: echipa e in picaj, clubul - aproape de faliment

Universitatea a pierdut al patrulea joc consecutiv in toate competitiile. Situatia sportiva e, insa, cea mai mica problema a clubului care are datorii de peste 1,5 milioane de euro.

01 Octombrie 2012 - Hip-Hop-ul clujean de azi, evolutie si tendinte

ZIUA de CLUJ va prezinta in editia de astazi un material despre evolutia miscarii hip-hop in Cluj-Napoca prin ochii lui Kido, unul dintre membrii formatiei Personal.

01 Octombrie 2012 - Becali, arogant la adresa CFR Cluj, dupa victoria cu Petrolul lui Walter

Gigi Becali continua sa fie tot mai arogant pe masura ce Steaua obtine numai victorii.

01 Octombrie 2012 - ERORI cat casa la meciul CFR Cluj - Gloria Bistrita

Arbitrul Adrian Cojocaru a gafat nepermis la meciul CFR Cluj - Gloria Bistrita, de sambata seara.

01 Octombrie 2012 - Culisele luptei pentru un post de parlamentar la USL Cluj

Locul lui Marius Nicoara la Senat este vanat de Radu Zlati, fost consilier a lui Crin Antonescu. Din partea PSD, Aurelia Cristea revendica un loc de deputat pe Colegiul 3 Cluj-Napoca, in detrimentul

01 Octombrie 2012 - Alianta Romania Dreapta, dinamitata la Cluj: cine ameninta ca pleaca din PDL

Mihail Hardau contesta candidatura lui Adrian Papahagi si ameninta ca va parasi partidul si il va contracandida pentru a-i bloca accesul in parlament.

01 Octombrie 2012 - Ce reguli trebuie sa respecte Apostu dupa eliberare

Sorin Apostu are de indeplinit mai multe obligatii impuse de ICCJ, instanta care a dispus eliberarea sa provizorie. In cazul nerespectarii obligatiilor, va fi arestat din nou, spune legea penala.

01 Octombrie 2012 - Boc face "din pix" locuinte pentru tineri. Fara bani si fara teren

Primarul Boc merge inainte cu promisiunile electorale: locuinte pentru tineri pe Valea Garbaului, cu toate ca nu are sprijin de la institutiile partenere de la Bucuresti.

01 Octombrie 2012 - Cum a afectat ciza economica aeroportul clujean

Toate aeroporturile din Romania au fost afectate de criza, in ultimii ani, inclusiv Aeroportul Cluj-Napoca, arata un raport al Romatsa. Cu toate acestea, sectorul aviatiei civile este cel care a avut

01 Octombrie 2012 - Sa vina Manchester! CFR, gata de o noua surpriza in Liga Campionilor

"Feroviarii" s-au incalzit sambata cu Gloria Bistrita (5-1) si se pregatesc de duelul cu "diavolii rosii", de maine, din Champions League.

01 Octombrie 2012 - Reteag: Pieton lovit de o autoutilitara

Un accident de circulatie a avut loc duminica dupa-masa, in jurul orei 17:30 in localitatea Reteag. Un pieton a fost ranit grav.