Înapoi la listarea arhivei

14 Noiembrie 2012 - Nu rata cel mai mare targ de cadouri din Transilvania

Expo Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj invita firmele sa se inscrie la cel mai mare targ dedicat sarbatorilor de iarna din Transilvania, Targul Cadourilor de Iarna. Targul cu vanzare

14 Noiembrie 2012 - Becali chemat ca martor in "Dosarul Valiza": Mita a fost data de CFR. S-a schimbat conducerea DNA si se face dreptate

Patronul echipei Steaua a fost chemat pentru prima data in calitate de martor la DNA, in "Dosarul Valiza".

14 Noiembrie 2012 - Negocierile privind CUMPARAREA U Cluj sunt la "secret"

Primarul Emil Boc nu a vrut sa spuna nimic despre discutiile avute, marti, 13 noiembrie, cu Calin Bultoc, unul dintre investitorii care ar dori sa cumpere U Cluj.

14 Noiembrie 2012 - Primaria va continua proiectul parcului fotovoltaic cu Paszkany sau cu miliardarul Demian Sandor

Primarul Emil Boc a anuntat ca proiectul construirii unui parc fotovoltaic pe terenul de 190 de hectare de la capatul Bulevardului Muncii va fi continuat cu investitorul stabilit de instanta.

14 Noiembrie 2012 - Politistii ii invata pe clujeni sa voteze corect: 14.000 de pliante distribuite, 1.700 de afise lipite intr-o luna la Cluj

Politistii din Cluj intra si ei in campanie electorala: din 9 noiembrie si pana in data alegerilor parlamentare, 9 decembrie, ii informeaza pe romani cum trebuie sa voteze si ii avertizeaza ca risca

14 Noiembrie 2012 - Santierul Salii Polivalente intra in conservare

Santierul Salii Polivalente va intra in conservare numai dupa finalizarea expertizei tehnice, care va avea loc la finalul lunii noiembrie, a anuntat, miercuri, primarul Emil Boc.

14 Noiembrie 2012 - Taxele si impozitele locale nu se majoreaza in 2013

Primarul Emil Boc a anuntat miercuri ca taxele si impozitele locale vor ramane la fel ca in 2012 si anul viitor.

14 Noiembrie 2012 - "Diriguitorii" candidaturii Clujului la titlul de Capitala Culturala Europeana: Trebuie sa tinem cont de cum va arata societatea in viitor

Reprezentantii asociatiilor care coordoneaza candidatura Clujului la titlul de capitala culturala europeana sustin ca proiectul de candidatura trebuie racordate la evolutia din viitor a societatii.

14 Noiembrie 2012 - Turnul Pompierilor sta sub lacat inca un an

Mai trece un an fara ca Turnul Pompierilor sa fie reabilitat. Acesta sta inchis de un an iar intrebat cand se va face ceva concret pentru repararea cladirii, primarul Emil Boc da un raspuns evaziv.

14 Noiembrie 2012 - Control la "U": Garda financiara ia la puricat actele clubului

In aceasta dimineata, mai multi angajati de la Garda Financiara au intrat in birourile de la sediul clubului "U" Cluj, de pe Aleea Detunata, si au luat la puricat toate actele contabile.

14 Noiembrie 2012 - Plangere la DIICOT impotriva lui Arpad Paszkany si Sorin Apostu pentru mita, inselaciune si spalare de bani

Actionarii majoritari ai Polus Real Estate au depus o plangere penala la DIICOT si la Politia Cluj-Napoca impotriva omului de afaceri Arpad Paszkany, a unor consilieri locali si a fostului primar

14 Noiembrie 2012 - Se cerne sita: mai multi "ceferisti" au intrat pe "lista neagra"

Evolutia echipei in Liga I il deranjeaza la culme pe finantatorul CFR-ului, care a anuntat ca va remania lotul in pauza competitionala.

14 Noiembrie 2012 - Candidatii ARD Cluj la parlamentare critica programul politic al USL

USL sustine doar cu vorbele elitele romanesti.

14 Noiembrie 2012 - Accident pe strada Taberei! Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni

Un pieton a fost accidentat, marti dimineata, pe o trecere de pietoni de pe strada Taberei, din cartierul Manastur.

14 Noiembrie 2012 - Calin Bultoc: "Nu stiu daca preiau U Cluj. In fotbal se pierd bani"

Calin Bultoc, unul dintre fratii care detin "Meridian Auto" si despre care se spune ca ar prelua U Cluj, a facut o declaratie care arunca totul in ceata.

14 Noiembrie 2012 - Sumudica REGRETA ca a venit la U Cluj: "M-am grabit si am gresit! Numai suporterii sunt minunati. Conditiile sunt de Divizia C"

Marius Sumudica, antrenorul U Cluj, a anuntat ca regreta ca a venit la U Cluj pentru ca i s-a promis ceva si a gasit altceva.

14 Noiembrie 2012 - Femeia ucisa de iubit ei la Gherla a apucat sa spuna la telefon cine e criminalul

Coafeza din Gherla, ucisa cu sange rece de fostul ei iubit in propria casa in timp ce vorbea la telefon, a apucat sa isi dea de gol criminalul, iar criminalistii l-au retinut la scurt timp.

14 Noiembrie 2012 - Derby-ul Clujului se joaca pe 24 noiembrie

"U" Cluj - CFR Cluj se va juca sambata, pe 24 noiembrie, de la ora 18:00, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal.

14 Noiembrie 2012 - Au abandonat Metropola Cluj

Comunele asociate in Metropola Cluj au fost lasate de izbeliste, cu toate ca in campania electorala, candidatii pentru Primarie si Consiliul Judetean se laudau cu relansarea acestei structuri de

14 Noiembrie 2012 - Pompierii clujeni au simulat un incendiu in curtea Liceului "George Baritiu"

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Cluj a organizat la Liceul Teoretic "George Baritiu" din municipiul Cluj Napoca exercitii de alarmare, evacuare si stingere a incendiilor cu

14 Noiembrie 2012 - Accident pe strada Donath la intersectia cu strada Hateg

Un accident de circulatie s-a produs pe strada Donath, marti seara, langa magazinul Coloane.

14 Noiembrie 2012 - "Amazoana" USL a declansat razboiul colegiului 2

Steluta Cataniciu a lansat primul atac dur la adresa principalului sau contracandidat, Daniel Buda, titularul si candidatul ARD in Manastur-Zorilor.

14 Noiembrie 2012 - Hotelul Belvedere va fi iluminat in albastru

Ziua Mondiala a Diabetului, celebrata in fiecare an in data de 14 noiembrie va fi marcata si in Cluj-Napoca prin cateva actiuni organizate de Federatia Romana de Diabet.

14 Noiembrie 2012 - Clujul si contracadidatii din tara: cine are sanse sa ajunga Capitala Culturala Europeana

O conferinta internationala cu tema "Capitale Culturale Europene 2020+. Etapele calatoriei" va avea loc, incepand de miercuri, timp de doua zile, la Cluj-Napoca.

14 Noiembrie 2012 - Sindicalistii de la Cartel Alfa picheteaza Prefectura

Aproximativ 150 de sindicalisti de la Cartel Alfa vor protesta miercuri, de la ora 15, in fata Prefecturii Cluj, impotriva masurilor de austeritate care au fost luate in Romania incepand din anul

14 Noiembrie 2012 - Cartierul Tineretului - parc fotovoltaic: plangeri penale si acuzatii de santaj

Actionarii majoritari ai Polus Real Estate, fost partener al primariei clujene in proiectul imobiliar, pretind 30 de milioane de euro sau reluarea planurilor imobiliare alaturi de administratie.

14 Noiembrie 2012 - Masinile preferate ale clujenilor

Volkswagen conduce in topul preferintelor pe judet la autoturismele second hand, in timp ce Dacia este pe primul loc la inmatricularile de masini noi din acest an.

14 Noiembrie 2012 - Burse de peste un milion de lei pentru elevii clujeni

Peste 13.000 de burse de merit, performanta, studiu si sociale vor primi elevii din scolile clujene conform unei hotarari a Consiliului Local.